[chwalę się] PowerHorse - Heavy/Power Metal, pierwszy singiel
Hej!

Ostatnio mieliśmy przyjemność zarejestrować nasze dwa kawałki u Perły w Poznaniu. Jest to nasze pierwsze tak profesjonalne podejście do nagrywania, chętnie wysłucham waszych opinii i uwag odnośnie muzyki, którą gramy Wink

Świt

Wstań i Żyj

Jakby komuś się podobało, to serdecznie zapraszam do polubienia naszej stronki na fejsie: Wink PowerHorse

Jeżeli ktoś jest z Poznania lub okolic i ma ochotę na solidną dawkę ciężkiej muzy, to już 12 kwietnia (sobota) będziemy mieli przyjemność grać z Exlibris ;D po szczegóły odsyłam na fanpejdż.
Odpowiedz
Jest potencjał, ale mało poweru w power metalu. I dla mnie to zbyt ugrzecznione, ugłaskane to jest, jakbyście chcieli z tym wystąpić w mam voice of x factor czy coś tam.
Charvel Model 2B
Charvel Eliminator
Aria ZZB Custom
Odpowiedz
Dzięki za opinię!
Racja, akurat te dwa kawałki nie oddają w 100% klimatu w jakim się obracamy, mamy piosenki szybsze, bardziej techniczne, a także te bardziej heavy niż power Wink Co do grzeczności, to uznaliśmy, że jeżeli chcemy, by np. jakieś radio chciało nas puścić, to nie możemy nagrać kawałków typu "podwójna stopa przez cały utwór".. A jak już nas dzięki tym dwóm piosenkom zechcą zaprosić na jakiś przegląd, to im wtedy pokażemy co potrafimy Wink
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości