Stonerror
Z zespołem Stonerror wydajemy za miesiąc - w Dzień Kobiet - debiutancką EP-kę. Nagraliśmy na żywo podczas koncertu w klubie "Piękny Pies" - niedrogo, szybko i z wykopem. Zrealizował ją Robert "Nasti" Nastal, który od lat współpracuje m.in. z Pudelsami i Hey'em.

Płyta wyjdzie nakładem My Shit In Your Coffee, czyli oficyny wydawniczej Maćka Cieślaka ze Ścianki.

Na pierwszy ogień idzie, jako singiel, tytułowy numer - "Rattlesnake Moan":

https://stonerror.bandcamp.com/track/rat...oan-single

Tym razem oprócz zwyczajowego współkompozytorstwa napisałem również wszystkie teksty na płytę mrgreen

A to jest okładka EP-ki:

[Obrazek: cd-cover.png]
Odpowiedz
Kyusssssssssssssss!

mrgreen

Fajna okładka.
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
[Obrazek: 5oTDjh4.png]
Odpowiedz
#fatumwokalisty
Jabłanica (bułg.: Община Ябланица) − gmina w środkowej Bułgarii. Populacja wynosi 6600 mieszkańców. 

blue colander stompboxes

Odpowiedz
(02-08-2016, 11:37 AM)sledz napisał(a): #fatumwokalisty

Zdecydowanie tak.
Odpowiedz

Zdecydowanie tak.
Odpowiedz
Brzmienie mega, szczególnie gitara w wejściu robi piorunujące wrażenie.
Bo że Ty umiesz soundzić, to nie dziwota Emotka_2755
Wokaliście trzeba więcej deessera Wink barwa rzecz dyskusyjna (mi nie do końca leży), wykon mniej - momentami odpływa za bardzo. Szczególnie, że jest okrutnie "na wierzchu".
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Wyślijcie epkę do Stoned Meadowa: https://www.youtube.com/channel/UCknVpWR...kqo-aPXs_g
Koleś promuje świetną muzykę i ma bardzo duże audytorium.
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
(02-08-2016, 11:17 AM)Doman napisał(a): Kyusssssssssssssss!

Stary, ten zespół powstał z miłości do Kyussa Smile

Laskom się ten wokal podoba jak cholera. A kolesie kupią płyty swoim laskom mrgreen

(02-09-2016, 09:16 PM)Burning napisał(a): Brzmienie mega, szczególnie gitara w wejściu robi piorunujące wrażenie.
Bo że Ty umiesz soundzić, to nie dziwota Emotka_2755

Bardzo dziękuję. To sound 100% live, nawet bez szczególnej próby dźwięku, bo Ścianka miała cholernie długi soundcheck i zostało nam tylko jakieś 10 minut, żeby się ustawić Smile

(02-09-2016, 10:15 PM)bratekr napisał(a): Wyślijcie epkę do Stoned Meadowa: https://www.youtube.com/channel/UCknVpWR...kqo-aPXs_g
Koleś promuje świetną muzykę i ma bardzo duże audytorium.

Zrobiłem to przedwczoraj (jestem wielkim fanem tego kanału) - koleżka potwierdził odbiór, ale nie wiem, czy wrzuci.
Odpowiedz
Musi! Czekam!
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
(02-09-2016, 10:31 PM)warstadt napisał(a): To sound 100% live, nawet bez szczególnej próby dźwięku [...]
Jak sie umi, to sie umi.
Tyle w temacie Smile sound jest w łapach i uszach, a nie próbach dźwięku.
Dlaczego płyta Weedpeckera tak mi wyszła? Bo już soundzili zanim ich nagrałem.
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
To mój ulubiony dowcip:

"jak uzyskać takie brzmienie?"
"nagrać."

Odpowiedz
Daję okejkę za muzykę.
Zróbcie coś z typografią bo psuje świetną okładkę. Proszę!
Odpowiedz
(02-10-2016, 04:20 PM)3cina napisał(a): Daję okejkę za muzykę.
Zróbcie coś z typografią bo psuje świetną okładkę. Proszę!

Tytuł, nazwa kapeli czy jedno i drugie? Krój czy układ? Pytam serio, bo jeszcze nie poszło do druku i możemy się zastanowić - tylko podrzuć jakiś konkret.
Odpowiedz
To fakt.

To są fonty wyglądające na darmowe wybrane przez gitarzystę w stylu "weź znajdź jakieś rockowe fonty". Masz bardzo dobrze zrobione, zawodowe zdjęcie i kompletnie niepasujące do niej (i dziwnie umieszczone) liternictwo.
Odpowiedz
Fakt, do tego zdjęcia pasują jak pięść do nosa. Muza ok, wokal irytujący, ale do przeżycia. Ogólnie bardzo fajnie jak na live. Smile
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości