[nie chwalę się, raczej oznajmiam] Perspecto - Universal Ways
Rainbow 
Nie jestem pewny, czy chcę poddawać się krytyce tutejszych surowych krytyków mrgreen Chciałem tylko dać znać, że mój zespół status-hiatus ciągle istnieje Smile

Poniżej pierwszy singiel. Będzie jeszcze jeden i potem premiera 12.06.2017 na serwisach streamingowych.

Wiadomo, że nie jestem ze wszystkiego zadowolony, jeśli chodzi o pewne wybory brzmieniowe czy kompozycyjne. Np. ślady basu były zarejestrowane naprawdę zawodowo i stać je było na znacznie więcej, niż to słychać w miksie. Ale i tak jestem szczęśliwy że przy tej częstotliwości grania ze sobą przez ostatnie lata (dosłownie 1-2 razy w ciągu roku) i przy zainwestowaniu tak niewielkich środków udało się złożyć materiał, nagrać go i doprowadzić do wydania.
Odpowiedz
Git malinka, ale ja to wasz band bardzo lubię. mrgreen

Ale tak to guwno.
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
[Obrazek: 5oTDjh4.png]
Odpowiedz
Czuję się oznajmiony, ale chwalił nie będę Wink
Odpowiedz
Fajne, czekam na więcej Smile
Odpowiedz
Bębniarz gra immigrant song, a wy nie rozumiecie tego. No nie wiem. Szukasz ciągle funtów i prawie Ci wychodzi, ale to jednak obciach.... Podpowiem - tam jest samo e, górne i dolne, z tym, że dwudźwięk bo JPJ nie tłumi otwartej E grając oktawę.

Wink
Odpowiedz
Bas za cicho. *mrgeren*
Odpowiedz
Ściszyli gdyż się myli.
Odpowiedz
Chciałbym zaznaczyć że brak CD bardzo mnie zawiódł.
Ps. wolałem jak bas był bardziej z przodu ale tak chyba ma każdy basista.
Odpowiedz
Słychać bas nawet na słuchawkach do skype, więc nie jest źle Tongue  Muza spoko, witamy na forum ponownie Wink
Odpowiedz
Dzięki za nieprzychylne komentarze mrgreen

BTW, nagrania basu realizował ten handlarzyna Mateusz, użyczył mi też kupę swojego sprzętu. W związku z tym na płycie będzie można usłyszeć:

- Marshall JMP Super Bass Mk1 + Marshall 1552,
- Acoustic 220 + Acoustic 408,
- Ampeg B15S,
- Ampeg B15N.

- biały Precel '83 na roundach,
- czarny Rick '76 na roundach,
- bordo Precel '79 na flatach.

Kolory podałem celowo bo miały kluczowy wpływ na brzmienie.
Odpowiedz
Czy bordo jest prawie tak szybkie do grania jak czerwony?
Odpowiedz
(06-07-2017, 08:38 AM)paka napisał(a): Dzięki za nieprzychylne komentarze mrgreen

BTW, nagrania basu realizował ten handlarzyna Mateusz, użyczył mi też kupę swojego sprzętu. W związku z tym na płycie będzie można usłyszeć:

- Marshall JMP Super Bass Mk1 + Marshall 1552,
- Acoustic 220 + Acoustic 408,
- Ampeg B15S,
- Ampeg B15N.

- biały Precel '83 na roundach,
- czarny Rick '76 na roundach,
- bordo Precel '79 na flatach.

Kolory podałem celowo bo miały kluczowy wpływ na brzmienie.

Myślałem że Ci tak pięknie (g)brzmiał Columbus.
:oburzony:

Mi zawsze brzmienie basu w perspecto leżało. Czekam na resztę!
Odpowiedz
można wersje z basem głośniej?

1978 MIA Fender Jazz Bass Ash Maple BA II, 1973 MIA Fender Jazz Bass Fretless Alder Rosewood BA II, 1979 MIA Fender Precision Bass Alder Rosewood BA II, 1979 MIA Fender Precision Bass Ash Rosewood BA II, 1972/1988 Custom Fender/Ibanez Jazz Bass Fretless BA II-> Phil Jones, Monster and George'L Cables -> Futube Custom Preamp, Futube modified: DEMETER HBP-1 Tube Bass Preamplifier, SWR SM900, SWR GrandPrix, SWR Interstellar Overdrive; Ampeg SVT II Pro, Marshall JMP1, Fender MB1200 PowerAmp; Groove Tubes SE II, 1970 Hiwatt DR103, 1975 Sound City 50B Plus -> Aguilar GS 210, Aguilar GS 410, Aguilar GS 115, Hiwatt Custom 4x12, Fender ToneMaster Custom Shop 2x12 with Fane Spk, Fender Rumble Custom Shop 4x10, Ampeg SVT-810AV, SOS Audio Upgrades Buss Compressor

[Obrazek: 1218859243852_f.jpg]
Odpowiedz
(06-09-2017, 12:17 AM)Alfik napisał(a): można wersje z basem głośniej?

+ 1
Odpowiedz
Na prawdę jest za cicho?:o c'mon :d
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości