![]() |
|
Podtopienia ostrzeżenie - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: Podtopienia ostrzeżenie (/thread-145.html) |
Podtopienia ostrzeżenie - flytoo - 05-17-2010 Chłopaki uważajcie jak macie próbownię w jakiejś piwnicy, bo jak wrócicie np. po tygodniu na próbownię to może by ciepło, tak mi się przypomniało, bo jeszcze za czasów WD forum kogoś zalało. pozdr. RE: Podtopienia ostrzeżenie - Hannibal - 05-17-2010 Wtedy Grozie salkę zatopiło z tego co pamiętam. RE: Podtopienia ostrzeżenie - bojan - 05-17-2010 Mi w lipcu zalało, jak takie burze były tęgie, kożuch się zaczął robić na gratach. Na szczęście nic poważnego. Ale mogła być Kupicha. RE: Podtopienia ostrzeżenie - Andrzejoff - 05-17-2010 jeden z niewielu plusow salki na 2 pietrze RE: Podtopienia ostrzeżenie - paka - 05-17-2010 ja mam na 3, bez windy
RE: Podtopienia ostrzeżenie - wtf - 05-17-2010 W takich chwilach cieszę się, że mieszkam na Warmii ( w innych chwilach zresztą też) Pokazywali dziś rano w tv chłopa co mieszka 4m od wału przeciwpowodziowego (czyli sterty worków z piaskiem) w drewnianej chałupce. Jakby w nocy pierdolnęło to chop nawet skarpet ubrać nie zdąży RE: Podtopienia ostrzeżenie - groza - 05-17-2010 No zajebiście było! Akurat wokalisty szukaliśmy drugiego i dzień albo dwa przed Łukaszem (który śpiewał u nas potem parę lat) przyszedł taki młody koleś akurat jak była powódź i chuja pośpiewał - za to pomagał ze 3 godziny z wynoszeniem śmierdzących mokrych dywanów Mieliśmy salkę na takim jakby wklęsłym terenie i tak zajebało, że na ulicy było jeziorko, takie, że jak pan wjechał rezolutnie rowerem to go do pasa zakryło - fajnie to wyglądało, jak w half life. Akurat miałem wtedy biuro 50m od sali prób i uratowałem graty stawiając je na fotelach itp. zanim odsiecz dotarła. Potem dorobili tam kolesie z drugiej kapeli taki próg betonowy i on uratował salkę przed następną powodzią. Niemniej telefony pt. "ty kurwa jedź na salę kmiń czy nie zalało... jak to piłeś??? a, nie przestałeś od piątku...kurwa, dobra, jadę..." były parę razy i nam się szybko znudziły. Teraz na szczęście mamy salkę w domu klawiszowca i to jest przy okazji magazyn antycznych mebli i jest git zabezpieczony RE: Podtopienia ostrzeżenie - Aga - 05-18-2010 Znajomych zalało wczoraj. Na szczęście od razu zaczęli osuszania, więc szkód wielkich nie ma. Warto zaglądać na salkę codziennie.... RE: Podtopienia ostrzeżenie - DEFENCE - 05-18-2010 U mnie w mieście już alarm powodziowy ogłoszony Aga gdzie macie próby? RE: Podtopienia ostrzeżenie - Aga - 05-18-2010 My na ligocie, tam jest sucho. Wspominałam o znajomym zespole (gdzie gra mój mąż), ich właśnie podtopiło, a grają w piwnicy na osiedlu Ducha w Katowicach. RE: Podtopienia ostrzeżenie - DEFENCE - 05-18-2010 w pubie jakimś w piwnicy? RE: Podtopienia ostrzeżenie - Aga - 05-18-2010 Tak. Chodzi o Qkloka, widzę, że drążysz, bo może kojarzysz. RE: Podtopienia ostrzeżenie - DEFENCE - 05-18-2010 Poznałem ostatnio wokalistę |