Podtopienia ostrzeżenie
Chłopaki uważajcie jak macie próbownię w jakiejś piwnicy, bo jak wrócicie np. po tygodniu na próbownię to może by ciepło, tak mi się przypomniało, bo jeszcze za czasów WD forum kogoś zalało.

pozdr.
www.pataconez.com - klip na stronie!!
Wtedy Grozie salkę zatopiło z tego co pamiętam.
Odpowiedz
Mi w lipcu zalało, jak takie burze były tęgie, kożuch się zaczął robić na gratach. Na szczęście nic poważnego. Ale mogła być Kupicha.
Emotka_2755
Odpowiedz
jeden z niewielu plusow salki na 2 pietrze Big Grin
Odpowiedz
ja mam na 3, bez windy Emotka_2887
Odpowiedz
W takich chwilach cieszę się, że mieszkam na Warmii ( w innych chwilach zresztą też) Smile
Pokazywali dziś rano w tv chłopa co mieszka 4m od wału przeciwpowodziowego (czyli sterty worków z piaskiem) w drewnianej chałupce. Jakby w nocy pierdolnęło to chop nawet skarpet ubrać nie zdąży Tongue
[Obrazek: 2gsir0w.jpg]

Odpowiedz
No zajebiście było! Akurat wokalisty szukaliśmy drugiego i dzień albo dwa przed Łukaszem (który śpiewał u nas potem parę lat) przyszedł taki młody koleś akurat jak była powódź i chuja pośpiewał - za to pomagał ze 3 godziny z wynoszeniem śmierdzących mokrych dywanów Smile))

Mieliśmy salkę na takim jakby wklęsłym terenie i tak zajebało, że na ulicy było jeziorko, takie, że jak pan wjechał rezolutnie rowerem to go do pasa zakryło - fajnie to wyglądało, jak w half life. Akurat miałem wtedy biuro 50m od sali prób i uratowałem graty stawiając je na fotelach itp. zanim odsiecz dotarła. Potem dorobili tam kolesie z drugiej kapeli taki próg betonowy i on uratował salkę przed następną powodzią. Niemniej telefony pt. "ty kurwa jedź na salę kmiń czy nie zalało... jak to piłeś??? a, nie przestałeś od piątku...kurwa, dobra, jadę..." były parę razy i nam się szybko znudziły.

Teraz na szczęście mamy salkę w domu klawiszowca i to jest przy okazji magazyn antycznych mebli i jest git zabezpieczonySmile Tylko ma dwa wilczury i tak kombinujemy ciągle czy te drzwiczki przy budach są solidne, bo pieski wyglądają na dosyć zdeterminowane by kogoś wpierdolić.
Odpowiedz
Znajomych zalało wczoraj. Na szczęście od razu zaczęli osuszania, więc szkód wielkich nie ma. Warto zaglądać na salkę codziennie....
Odpowiedz
U mnie w mieście już alarm powodziowy ogłoszony Sad

Aga gdzie macie próby?
Odpowiedz
My na ligocie, tam jest sucho. Wspominałam o znajomym zespole (gdzie gra mój mąż), ich właśnie podtopiło, a grają w piwnicy na osiedlu Ducha w Katowicach.
Odpowiedz
w pubie jakimś w piwnicy?
Odpowiedz
Tak. Chodzi o Qkloka, widzę, że drążysz, bo może kojarzysz. Smile
Odpowiedz
Poznałem ostatnio wokalistę Smile kurcze właśnie mieliśmy tam załatwiać salę
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości