Lakland b-hood
No no... daj znać. Też znalazłem to ogłoszenie ale ja z niemieckiego noga (choć się 6 lat uczyłem) Tongue mrgreen

Edytko:

zaśpiewał mi 1200 ojro od ręki...
...mO_Om...

Cytat:"...I ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony,
A potem zapytał o zarobki nasze - usiadł i zapłakał..."
Odpowiedz
(04-13-2011, 04:39 PM)SUVV napisał(a): No no... daj znać. Też znalazłem to ogłoszenie ale ja z niemieckiego noga (choć się 6 lat uczyłem) Tongue mrgreen

Znam ten bol. Tez sie uczylem z 6 lat i mieszkam u niemca od 3 lat a i tak ledwo dukam mrgreen

Na szczescie w pracy tylko angielski potrzebuje

Edytko:

Cytat:zaśpiewał mi 1200 ojro od ręki...

Nom, nie chcial za 1000 opchnac Tongue Jak juz mialbym tyle wydac to chyba wolalbym na MM SR mrgreen

EDYTA: SUVV nie doczytalem maila od kolesia do konca. Jak sie dzisiaj zalogowalem na to forum to mi calego pokazalo.

Koles napisal, ze za 1100 pusci. Jak jestes dalej zainteresowany to napisac ze znam kogos kto by za tyle kupil mrgreen
Odpowiedz
Jakie struny należy kupić do Laklanda 35'' tak żeby zamontować przez korpus i jeszcze starczyło na parę owinięć na kluczu ?
Odpowiedz
Rainbow 
(04-21-2011, 08:54 PM)motyx napisał(a): Jakie struny należy kupić do Laklanda 35'' tak żeby zamontować przez korpus i jeszcze starczyło na parę owinięć na kluczu ?

Najlepiej jakieś długie.

[Obrazek: Trollface_HD.jpg]
OMG
Odpowiedz
Ja mam DR Sunbeams, jest spooory zapas.
Odpowiedz
Tak jak Kowal rzekł... DR'y, Lakland'owe sznurki, D'addario SL... szukaj sznurów do "super long scale"
...mO_Om...

Odpowiedz
DJ5 na Alledrogo...

http://allegro.pl/lakland-darryl-jones-5...20509.html

ale cena też niezła chytry
...mO_Om...

Odpowiedz
Czy komuś naprawdę podobają się te mostki?
Odpowiedz
Wiesz...tak powiem Ci szczerze że kształt mostka i wygląd jest dla mnie obojętny.

Jest masywny i ciężki...
Tak sobie Dan wymyślił i razem z kształtem główki to ich znak rozpoznawczy...
Wiem, że wielu basistów słucha oczami...ale ilość endorserów i użytkowników tych basów na świecie świadczy o tym, że nie tylko kształt mostka się liczy... Ironia666

Aha...jeśli muzyk ocenia instrument po wyglądzie...to ja nie chcę z nim współpracować... cheers Emotka_2755
...mO_Om...

Odpowiedz
Stwierdzenie faktu, że mostek jest brzydki, jest po prostu stwierdzeniem, że mostek jest brzydki. Nie trzeba od razu całej filozofii do tego dorabiać.
Odpowiedz
jetofuj... to była z mojej strony ironia z nutką żartu... nie ma o co się obrażać, unosić lub czuć się dotkniętym moimi stwierdzeniami Wink
Szanuję Twoją wiedzę o efektach i to co przelewasz na strony forum jest bardzo pouczające. Emotka_2755

Pozwól jednak, że nie dopuszczę do negatywnych lub krytycznych opinii o Laklandzie lub spraw związanych z tymi instrumentami w b-hoodzie użytkowników tejże zacnej firmy. Co innego gdybyś wniósł tu rzeczową opinię bo:
1. grałeś na laklandach,
2. testowałeś opcje z takim lub innym mostkiem,
3. miałeś choćby mostek Laklanda w rękach,
4. blablabla...

Nikt nie zabrania wyrażania Ci opinii "czy Ci się podoba czy nie"... Jeśli Ci się nie podoba to Twoja sprawa i to szanuję Emotka_2497 bo przecież wygląd to rzecz gustu...

Na Twoim miejscu napisałbym stwierdzenie "nie podobają mi się mostki L..." ponieważ zadawanie pytania w b-hoodzie Laklanda "Czy komuś naprawdę podobają się te mostki?" jest trochę dziwne i tendencyjne...

P.S to nie filozofia...mam taki sposób wyrażania swoich myśli... Idea
...mO_Om...

Odpowiedz
He, nie unoszę się, tylko stwierdzam, że mostek jest - MOIM ZDANIEM - jest brzydki.

I tyle. A ty znowu z tą filozofią mrgreen

A swoją drogą jak będę chciał kupić precla, to wtedy zainteresuje się Laklandem.
Odpowiedz
jetofuj...zapraszam do mnie... już niebawem w moje ręce trafi 5-czka precision Laklanda Wink będziesz mógł organoleptycznie zmacać bas i.... mostek Tongue

Fabian... i o to chodzi... to jemu ma siedzieć i pasować. Dlatego nie uznaję narzucania komuś basu. Mogę polecić niech obada...a decyzję na własne bary niech bierze.
P.S. miałem curbowa 5... takich jak motyxa basów w rękach ok. 5 szt. zmacałem (wszystkie w bassmencie) - nie zgodzę się z Twoim zdaniem Fabianie (choć nie jestem fanem Bartków i pochodnych) - efekt taki, że gust jak dupa-każdy ma swoją Wink
...mO_Om...

Odpowiedz
(04-28-2011, 12:47 PM)jetofuj napisał(a): He, nie unoszę się, tylko stwierdzam, że mostek jest - MOIM ZDANIEM - jest brzydki.

I tyle. A ty znowu z tą filozofią mrgreen

A swoją drogą jak będę chciał kupić precla, to wtedy zainteresuje się Laklandem.

Jeśli chodzi o mostek to mam wrażenie, że do Laklanda chyba przeszedł jakiś spec z MusicMana co programował maszyny pod Bongo. Kształt po prostu psuje ogólne wrażenie tej kopii jazz bassa mrgreen
Odpowiedz
Ej pany! Nikt dalej nie jest zainteresowany DJ 5 ktory wisi caly czas na tym szwajcarskim forum?

Koles mi niedawno napisal, ze za 1050 euro pusci. mrgreen
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 115 gości