Nasze nagrania
(05-30-2011, 10:23 AM)groza napisał(a):
(05-30-2011, 08:37 AM)WFoltynski napisał(a): a przy okazji potrafi się powściągnąc i jeździć w trasy z Whitney Houston Smile

Dominik faktycznie wcześniej był, ale on chyba masę lat grał z pazurkiem na kciuku, też inna sprawa. Rampowiczów zawsze kojarzę z willisem, no ale jak mówisz, że to coś innego to wierzę. Garrison świetny oczywiście, tak sobie żartuję - widziałem go na żywo w składzie z 3/4 tribal tech i grał genialnie, choć brzmienie to miał takie se akurat w tym lokalu. Zagrał do tego solo sam ze sobą i wyszło fajnie bez permamentnej nony nawet Smile Na płycie meshell jednej ma też prześwietne solo, polecam.

Matt (1:43)

Willis

Damian (1:11 i dalej)

w ogóle fajny ten modern bass jest i fajnie, że niektórzy światowi bassmani ciągną instrument do przodu (jako ze Jaco obchodziłby w tym roku 60 urodziny Wink )

sory za OT

pozdr!

Odpowiedz
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
http://w745.wrzuta.pl/audio/4VSFZDkjx49/eif

Taką dziś etiudę z niewielką pomocą gitarzysty skleiłem Wink
Odpowiedz
Nie wypada tylko paszczyć gębowo po forum, więc wrzucam cholera sam wie co. Mam nadzieję, że nie pokaleczy uszu, a może nawet komuś humor poprawi Big Grin (na przykład przez podniesienie samooceny)

http://mikloo.wrzuta.pl/audio/8gJ8EZUAf4z/gud_myrning
Gram na nerwach.
Odpowiedz
Fajny zamysł! A jakbyś troszkę wolniej zagrał?
Odpowiedz
Musiałem się spieszyć, bo kobita krzyczała, że za głośno o tej porze bębnię Wink Ale może faktycznie zwolnię jeszcze Big Grin
Gram na nerwach.
Odpowiedz
(05-30-2011, 02:28 PM)Burning napisał(a):

Nie lubię tego nowoczesnego detu, za ładniutkie to wszystko - coś jak saga zmierzch jako horror. Ale profeska jest jak trzeba.
Btw. czy w tekstach zawarte jest jakieś katolickie przesłanie? Pytam, bo na obrazku Krzyż Św. Piotra.
"Podstawową sprawą jest jednak to, żeby gitara basowa wisiała na jajach, jeśli ktoś wiesza sobie wiosło pod brodą jest dla mnie skończony." jj
Odpowiedz
miklo:
Fajny pomysl, głównie z akordem flażoletowym w kodzie. Popracuj i zwolnij faktycznie, może być fajny lejący się utwór. Chyba że nie o to chodziło autorowi. Smile
Odpowiedz
Dzięki. W zasadzie, to nawet nie wiem, o co mi chodziło. Tak po prostu mi się zażępoliło i nawet mi się spodobało, choć wprawny operator basu wykonałby to znacznie lepiej. W takich wolnych smętach bardzo słychać braki wykonawcy. Nie zaczarujesz jakimś szybkim "priam", czy efektowym bum.
Gram na nerwach.
Odpowiedz
Już mi na basoofce podpowiedzieli - widziałam orła cień mrgreen Masakra nie? Big Grin
Gram na nerwach.
Odpowiedz
Orła cień jak chujSmile

U nas w jednym numerze jest melodia z "takie tango" - zonk był niezły jak to wychwyciliśmySmile
Odpowiedz
Przestancie zamieszczac nagrania zatem, wszystko juz zostalo wymyslone.
Odpowiedz
(06-01-2011, 11:40 AM)Fabian napisał(a): ok.
mrgreen
Gram na nerwach.
Odpowiedz
Temat do zamknięcia. Dziękuję.
Odpowiedz
No niee, akurat jak kupiłem sobie interfejs (jeszcze nie przyszedł) to ogłaszacie że wszystko już zostało zagrane? Sad Nie zdążyłem Sad
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 16 gości