Tradycyjny J-BASS B-HOOD
Jak z blachami, to bym dał białą standardową, coby ładnie wintydżowo wyglądała z kremowym korpusem, a jak jednak byś stwierdził, że bez blach, to chyba czarną.

PS Nie trawię płytek tortoise Tongue
Fender Jazz Bass MIA, HB JB40FL -> Korg Pitchblack -> Boss OC-2 -> MXR Octave Bass Deluxe -> EHX Deluxe Bass Big Muff Π -> Marshall VBA 400 -> Marshall VBC 412

Alfik napisał(a):a może do rocka jak sama nazwa wskazuje zastosować jednak jazz basa
Odpowiedz
czarną zdecydowanie! Smile
Odpowiedz
czarną jak piekło Wink
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Miętową! Sam noszę się z takim zamiarem mrgreen
Odpowiedz
mazda! tylko nie bierz tortoisa bo bedziemy miec takie same basy:d!
ps. mazdah jak chcesz to mam zajebiscie pozolkla biala plyke - lekko zielonkawa nawetSmile
Odpowiedz
(06-01-2011, 03:52 PM)dexter_ck napisał(a): Jak z blachami, to bym dał białą standardową, coby ładnie wintydżowo wyglądała z kremowym korpusem, a jak jednak byś stwierdził, że bez blach, to chyba czarną.

Jak z blachami, to bym dał białą standardową, coby ładnie wintydżowo wyglądała z kremowym korpusem, a jak jednak byś stwierdził, że bez blach, to tortoise mrgreen Emotka_2755
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410

Odpowiedz
No vintage white to to nie jest - patrząc na foty ze zdjęć sprzętu - http://mazdah.wrzuta.pl/sr/f/33Xd4D8mD8v - , a na pewno nie ma takiego kontrastu jak przy ostatniej fotce tutaj.
Ergo - czarna.

Doprawdy nie rozumiem, jak ktoś może lubić ten tortoise shell...
Odpowiedz
Na białym basie lubię bardzo, weź wyluzuj, co? To nie twoje forum Big Grin
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410

Odpowiedz
No właśnie, moje ono w końcu jest! mrnigger
Fender Jazz Bass MIA, HB JB40FL -> Korg Pitchblack -> Boss OC-2 -> MXR Octave Bass Deluxe -> EHX Deluxe Bass Big Muff Π -> Marshall VBA 400 -> Marshall VBC 412

Alfik napisał(a):a może do rocka jak sama nazwa wskazuje zastosować jednak jazz basa
Odpowiedz
Ja proponuję czarną Wink Od razu przypomina mi się stary jazz mojego ojca Tongue
Odpowiedz
(06-01-2011, 04:28 PM)Pecu napisał(a): Na białym basie lubię bardzo, weź wyluzuj, co? To nie twoje forum Big Grin

jak lubisz weselny imidż Wink

Ale w sumie tak myślę i dochodzę do wniosku, że jednak może biała i blachy byłaby lepsza.
Odpowiedz
to jest weselny imidż
http://cgi.ebay.co.uk/1964-Fender-Jazz-b...3f0a68bfa5
ale cena nie weselna
Emotka_2497Emotka_2497Emotka_2497
mayo Patriot+(laboga,korg dtr-2000,dbx 160A)+SWR Mo'BASS+GOLIATH III
Odpowiedz
(05-31-2011, 08:11 PM)solartron napisał(a):
(05-31-2011, 06:45 PM)Zenek_Spawacz napisał(a): Placi sie wtedy tylko i wylacznie za znaczek fendka bo wioslo ma wartosc dalekowschodniej kopii...

Dalekowschodnie kopie do całkiem tanich nie należą a ich wartość muzyczna często jest jeszcze większa Wink

Zle sie wyrazilem ... Mialem na mysli chinskie kopie za sto pare euro , robione taka sama metoda.
Odpowiedz
(06-01-2011, 05:41 PM)rob napisał(a): to jest weselny imidż
http://cgi.ebay.co.uk/1964-Fender-Jazz-b...3f0a68bfa5
ale cena nie weselna
Emotka_2497Emotka_2497Emotka_2497

to jest bas na najdroższe wesele w historii Wink
Odpowiedz
Jak byłem na koncercie U2 to Adam Clayton grał na takim Jazzie - miodny sound (a grał na sznurkach DR Sun Beam i glowie Aguilara db700 + aguilar410 + 115 - miodny sound !)
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości