Klinika GASu
(07-04-2011, 11:49 PM)Alfik napisał(a): Doskonały strzał milordzieSmile

Pickupy do pewnych rzeczy świetne ale z Jazz Bass Sound mają niewiele wspólnego... choć z tej odległości nie dał bym głowy, że to one... chyba, że znasz ten bass. Poza tym na oko ten bass ma za szeroko pickupy nawet jak na rozstaw 70... a to już prosi się o poważne problemy z jazz basowym soundem
Tak, to bartolini. Dobra, szczerze mówiąc, rzeczywiście mało to miało wspólnego z soundem jb, ale i tak zabijało Wink
[Obrazek: 1yqvso.jpg]
G&L SB-1 85' => Maruszczyk Elwood 5a => Zoom B2.1u => Jean Paul Compressor => Ashdown Little Giant 350 => Ashdown MAG 410T
Trevor James Revolution II => Jupiter JAS-2069GL => Otto Link 6* => BG FRANCE Ligatura STANDARD

www.youtube.com/user/evolashu
Odpowiedz
Amerykańce świetnie brzmią, ale nic poza tym :/ Zawieszenie tragiczne, wykonanie koszmarne, maksymalne bezguście w środku...

Jeśli miałbym gazować na sportowca, to - jako tatusiek - na takiego wygodnego:

Brzmi tak, że w 4 okolicznych wioskach kury ze strachu przestają się nieść.

EDYTA:

A w środku brzmi tak:
Gram na nerwach.
Odpowiedz
wnetrze mi sie podoba skora i drewno, zawieszenie zajebiste - jakby sie plywalo po drodze, skrecac nie musze:d ale jest to rrrrrrrrrrrRRRRRR!!!!!
Odpowiedz
piękne jest to maserati, ale i tak wolałbym mustanga Big Grin
Odpowiedz
(07-05-2011, 09:00 AM)Mateusz napisał(a): wnetrze mi sie podoba skora i drewno, zawieszenie zajebiste - jakby sie plywalo po drodze, skrecac nie musze:d ale jest to rrrrrrrrrrrRRRRRR!!!!!
No ok. Mi się po prostu nie podoba Wink Kwestia gustu. Najbardziej jednak mnie w tych pontonach wścieka kompletny brak kontaktu z podłożem - zawias poduszkowiec i gumowy układ kierowniczy. Przy takich mocach to nieporozumienie Sad

Jako tatuśkowóz chętnie bym posiadł Hondę Odyssey. Ale droga skubana jest :/
Gram na nerwach.
Odpowiedz
Po ostatnim podwożeniu szwagierki mam gas na nowego Opla Vectrę w dieslu. Tak wygodnych foteli to nawet w Mercedesach nowych nie mają. Po dwóch godzinach podróży nie musiałem rozchodzić nogi (mam źle zaleczoną kontuzję mięśni podudzia).
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
Panowie, istnieja 4 auta...

[Obrazek: Ford_Anglia_Bj_ca_1949_Photo_2008_Castle_Hedingham.JPG] albo inne cudo z rodziny [Obrazek: %2765_Ford_Anglia_L200_Coupe_%28Orange_Julep%29.JPG]

[Obrazek: 1967_Ford_Shelby_Mustang_GT-500_f3q.JPG]

[Obrazek: warszawa%2006a.jpg]
Odpowiedz
Mateusz - porsche'owy B6 pięknie terkoce, a do tego ma zajebiście równą charakterystykę. Bulgot V8 nie ma sobie równych, ale B6 też uwielbiam.
Zbychoo - zajebisty sportowy sedan/coupe, szkoda, że tak drogie części, bo silnik Wankla to genialny wynalazek.
Szelma - Warszawka śliczna zawsze! a miejsca pod machą tyle, że pięknie wchodzą oplowskie widlste Smile chciałbym też kiedyś sprawić sobie Syrenkę i zrobic ją na skrócony kabriolet... ale tylko z oryginalnym dwusuwem. Nie ma nic piekniejszego niż gang dwusuwa na wolnych obrotach - bez tego to juz nie syrena Big Grin
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Ale i tak Syrena Sport była piękniejsza Wink.
Takie tam granie. 

[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
oj tak.. Syrena Sport to cudeńko.. szkoda, że nie do dostania
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Jeden egzemplarz poszedł na żyletki w Falenicy, w okolicach przystanku Mera-Pnefal. Po prostu mi wstyd za idiotów z partii.
Takie tam granie. 

[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
Jak ja kurwa gasuje na Nexusa mrgreen
[Obrazek: KenSmithBSR5EGcollage2.jpg]
Siły przyrody w służbie człowieka
rower ! suko  ! !
http://www.facebook.com/illharmonix
https://www.facebook.com/yourgrooveservice/
lubie grac zle
Odpowiedz
Nie wkurzaj mnie tym Smithem. Ić precz fiutasie. Też chcę Big Grin Big Grin Big Grin
Gram na nerwach.
Odpowiedz
niezły oblech, a ten top to jak połączenie landrynek z jakimś suknem :S
Odpowiedz
(07-05-2011, 11:33 AM)low napisał(a): niezły oblech, a ten top to jak połączenie landrynek z jakimś suknem :S

na wesela dobry bas Big Grin
Fender Highway One P Bass Custom - G&L Tribute L2500 - Ibanez SR 305DX - Ampeg SVT 2 Pro - Ashdown Little Giant 1000 - Ashdown MAG 414T - ART PS 4x4 PRO - MXR M80 - EBS MultiComp - EHX Steel Leather - Planet Waves CT 04 - Klotz FunkMaster

Ampeg B-HOOD # 23
P-BASS FANCLUB # 46

http://www.zbigniewforysband.pl/

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 93 gości