P-BASS FANCLUB
moze fajniej brzmi ale chujowiej wyglada - jakby je po prostu zamienili miejscami to by chyba lepiej wygladalo. teraz to wygląda jak ulung, ale brzmi kozak.
Odpowiedz
zainspirowany układem elektrycznym z basu Marka Hoppusa,wprowadziłem pewne zmiany w deluxie
proste jest piękne mrgreen

[Obrazek: a78cc768fe0bb10egen.jpg]
Odpowiedz
wahrocker ten krzyż dodaje cpewnie więcej niebiańskiej góry do brzmienia co Tongue
Odpowiedz
[Obrazek: dsc09095l.jpg]

Moj punk machine po wymianie płytki Smile
Odpowiedz
(07-17-2011, 09:37 PM)wahrocker napisał(a): zainspirowany układem elektrycznym z basu Marka Hoppusa,wprowadziłem pewne zmiany w deluxie
proste jest piękne mrgreen

[Obrazek: a78cc768fe0bb10egen.jpg]

wahrocker nie sprzedałeś go jednak? (GASowałem trochę jak był na sprzedaż) zmiana in plus na brzmienie?
Odpowiedz
rozmyśliłem się na szczęście Wink
co do brzmienia..siedzi w nim taki sam SD co w Hoppusie
deska jest olchowa,więc ciemniejszy i bardziej okrągły sound
Odpowiedz
MrGribble, ślicze toto! Smile

Gdzie kupiłeś płytkę chytry?
Odpowiedz
Dzięki,

zakupu dokonałem w sklepie guitarproject.pl - polecam. Płytka jednak w miejscu pod wejściem na jacka nie zakrywa komory na przewody, stąd na zdjęciu widać mały fragment taśmy izolacyjnej, którą zakleiłem powstałą szczelinę.
Odpowiedz
Masz jakieś dokładniejsze zdjęcia tego miejsca?
I w ogóle korpusu z płytką z góry?

Szukam takiej, jak pisałem, nawet rzuciłem zapytanko o te płytki z guitarproject.
Odpowiedz
Jutro mogę pstryknąć.
Odpowiedz
[Obrazek: dsc09098b.jpg]

Ta szczelina ma ok. 2-3mm, nie chciało mi się tego odklejać Wink . A i musiałem jeszcze powiększyć otwory na potencjometry bo nie chciały przejść.
Odpowiedz
wahrocker - nie mozesz sie rozstac z tym precisionem, nie rozstawaj sie! b. dobry egzemplarz, ciezko bedzie znalezc lepiej grajacy F w tej kasie... i wiem co mowie, sam czasem za nim tesknie Wink
Odpowiedz
spoko dr zostaje Wink
Odpowiedz
kurwa robicie mi GAS tymi Preclami Tongue
Odpowiedz
(07-17-2011, 11:41 AM)wahrocker napisał(a): tak na szybko."moje" brzmienie.pół tonu niżej
http://wahrocker.wrzuta.pl/audio/2ZEeJwA..._the_title

Dostajesz kolejną odznakę zucha - rewelacyjnie to brzmi jak na mój mały umysł. Nie wiem czy to pozycja pickupa czy twoja łapa (albo to i to), ale bas wali pięknie całym pasmem - nie jest taki pustawy w środku jak niektóre precle.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości