Zdjęcia Sprzętu!
ok, chcę zamienić Mayę na tego z prawej Wink

Emotka_2755
Odpowiedz
a ja ci oddam mojego StingRaya za tego po lewej Big Grin

świetny sprzęt gratki Wink
Odpowiedz
Renault Clio 1.4, rocznik 2000, tylko 130 tys przebiegu!
Oddam za oba Big Grin

nie dość, że śliczne, to zajebiste!

Odpowiedz
Mateusz:
szkoda, że się nie mnożą, gdy ma sie 'parkę', nie? Wink
PS: 83 to dobry rocznik.. tylko dziwi mnie kolor pickupów
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
(07-29-2011, 09:53 AM)Burning napisał(a): Mateusz:
szkoda, że się nie mnożą, gdy ma sie 'parkę', nie? Wink

I coś takiego wtedy wychodzi?

[Obrazek: 0148600506_frt_wmd_001.jpg]

albo

[Obrazek: 0148500506_frt_wmd_001.jpg]

chytry
Fender Jazz Bass MIA, HB JB40FL -> Korg Pitchblack -> Boss OC-2 -> MXR Octave Bass Deluxe -> EHX Deluxe Bass Big Muff Π -> Marshall VBA 400 -> Marshall VBC 412

Alfik napisał(a):a może do rocka jak sama nazwa wskazuje zastosować jednak jazz basa
Odpowiedz
czyli palisander to cecha recesywna? Big Grin

Odpowiedz
(07-29-2011, 09:56 AM)dexter_ck napisał(a): [Obrazek: 0148500506_frt_wmd_001.jpg]

Dobrze!
Odpowiedz
[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcQ0timgCapH3W4FJjAao4P...VqoaapNhAZ]

Po weekendzie będzie już u mnie Chomik666
Odpowiedz
burn pisalem ze po dopieszczaniu - pikapy wymienione na custom 60, ekranowanie, bebechy itp.
Odpowiedz
ja w P zostawiam oryginalny, nosowo brzmiący pickup, ale w J mimo wymiany zostaną białe obudowy Emotka_2755
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
(07-29-2011, 11:16 AM)sledz napisał(a): [Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcQ0timgCapH3W4FJjAao4P...VqoaapNhAZ]

Po weekendzie będzie już u mnie Chomik666

Co to? Bo wygląda apetycznie Emotka_2755
Odpowiedz
Wzmak PA o bardzo prostej budowie, pono brzmi czysto i naturalnie z basem, 100W na EL34 (oryginalne Mullardy jeszcze tam siedzą, początek lat '70...), do domu i jak zagada - stereło z MG Smile
Odpowiedz
(07-29-2011, 11:50 AM)sledz napisał(a): początek lat '70

Tak na marginesie i niepersonalnie, drodzy forumisie, zapamiętajcie sobie raz na zawsze, że jedyną poprawną formą zapisu lat (jak i innych liczebników porządkowych), jeżeli robimy to cyframi, jest dodanie kropki, czyli np. lata 70., 80., 90. itd.

Dziękuję Emotka_2497
Odpowiedz
Chyba że robisz to po anglosasku. 70's
Odpowiedz
(07-29-2011, 12:04 PM)jetofuj napisał(a):
(07-29-2011, 11:50 AM)sledz napisał(a): początek lat '70

Tak na marginesie i niepersonalnie, drodzy forumisie, zapamiętajcie sobie raz na zawsze, że jedyną poprawną formą zapisu lat (jak i innych liczebników porządkowych), jeżeli robimy to cyframi, jest dodanie kropki, czyli np. lata 70., 80., 90. itd.

Dziękuję Emotka_2497

Co, Ty polonistykę studiujesz? ;P.
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 55 gości