Liczba postów: 88
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
ano chujostwem. farba grafitowa najlepsza-najszybsza, najwygodniejsza, najskuteczniejsza. a tak to folia miedzana, bo ta kuchenna jest za cienka. pzdr
Maruszczyk Jake 4P Goldfinger / MCB Warrior V > EHX Qtron+ > Boss ODB-3 > GK 700RB mkII > NoisyBox 410 > i tak słabo
Reputacja:
0
ja uzywam farbki i nie nazekam. folia kiedys probowalem, nie pamietam jakiej grubosci [chyba 0,3mm], ale porzucilem pomysl przy pierdoleniu sie z klejem itp. zreszta nie znam sie. pzdr
Maruszczyk Jake 4P Goldfinger / MCB Warrior V > EHX Qtron+ > Boss ODB-3 > GK 700RB mkII > NoisyBox 410 > i tak słabo
Zenek_Spawacz
Unregistered
Mozna oprocz mostka z tunerem dolozyc jeszcze klucze z detunerem , bedzie zabawa...
Liczba postów: 450
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
05-26-2010, 12:01 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-26-2010, 12:10 PM przez mrbass.)
Mam prośbe czy ktoś mógłby mi powiedźieć ,będe za jakiś czas potrzebował wymienić gniazdo w basie . Jakie kupić takie coś się nada
http://www.allegro.pl/item1042384714_gni...cznik.html
chyba jednak potrzebuje stereo jack bo w diagramie elektrowni jest stereo jack
http://www.bartolini.net/instructions/el...mb_918.pdf
lootnick mrbass - red fighter - bs BRB LB 212N - boss gt10b - korg pandora mini - zoom q3 hd - phil jones cable - cordial cables - barczak cases
Liczba postów: 1072
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Gdzie mogę kupić lakier do przemalowania basu? ;o
Biorę się za renowację takiego jednego starocia
Fender Precision Bass MiJ/Spector Rex 5-->BigMuff Pi/Darkglass Vintage Overdrive/Darkglass Alpha Omega/Crybaby 105Q/EHX Steel Leather-->Ampeg STV3
Reputacja:
0
w sklepie. wszelakie akrylowe, uretanowe (do parkietow itp) itp. nie polecam nitro-odpada od deski. jak pomalowac juz spiesze wyjasnic-pierwsza warstwa, schniecie, matowanie, druga warstwa, schniecie, matowanie, trzecia warstwa, schniecie, matowanie, polerka do odpadniecia rak albo spalenia maszynki poletujacej. warstwy kladz cienkie, zeby nie porobic zaciekow, bo to pozniej nie lada problem. jesli trzeba, to wiecej warstw. pzdr