Liczba postów: 583
Liczba wątków: 17
Reputacja:
0
09-23-2011, 05:19 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-24-2011, 12:10 PM przez maRcin.)
Jeszcze na starym forum , jakieś dwa lata temu zapodawałem temat, że coś takiego się będzie robić. Już jest, obronione w lipcu, ale równie istotne jest to, iż takiż zdawałoby się lekki temat, został zakuty w pracę naukową . Tytuł brzmi : "Tradycje gitary basowej w Polsce na przykładzie dokonań K. Ścierańskiego, W. Pilichowskiego i M. Grotta". Jest trochę o historii basu w świecie oraz w Polsce. Jest przybliżenie sylwetek omawianych trzech postaci no i w końcu analiza oraz porównanie elementów ich stylu muzycznego.
Oto link : http://basscity.eu/Praca_magisterska_-_T...Polsce.pdf
Lekcje gry na gitarze basowej - stacjonarnie i online. Dołącz do tysięcy zadowolonych klientów. Już dziś powiedz "tak" swej przyszłości!
e-mail: mgmg@poczta.onet.pl
Liczba postów: 20
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
09-23-2011, 05:22 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-23-2011, 05:22 PM przez klapek1328.)
(09-23-2011, 05:19 PM)maRcin napisał(a): Jeszcze na starym forum , jakieś dwa lata temu zapodawałem temat, że coś takiego się będzie robić. Już jest, obronione w lipcu, ale równie istotne jest to, iż takiż zdawałoby się lekki temat, został zakuty w pracę naukową . Tytuł brzmi : "Tradycje gitary basowej w Polsce na przykładzie dokonań K. Ścierańskiego, W. Pilichowskiego i M. Grotta". Jest trochę o historii basu w świecie oraz w Polsce. Jest przybliżenie sylwetek omawianych trzech postaci no i w końcu analiza oraz porównanie elementów ich stylu muzycznego.
Nieźle! Kiedy będzie można przeczytać całość?
Reputacja:
0
Nie wiem gdzie się najprościej wrzuca tego typu pisemne pliki.
Lekcje gry na gitarze basowej - stacjonarnie i online. Dołącz do tysięcy zadowolonych klientów. Już dziś powiedz "tak" swej przyszłości!
Liczba postów: 130
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
09-23-2011, 05:25 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-23-2011, 05:27 PM przez Jontek.)
Imienniku !!!!
G R A T U L U J Ę ! ! !
(09-23-2011, 05:24 PM)maRcin napisał(a): Nie wiem gdzie się najprościej wrzuca tego typu pisemne pliki.
Na maila.
@
Liczba postów: 6389
Liczba wątków: 67
Reputacja:
7
Jebniemy na forumowy serwer
Rewelacja, gratuluję!
I czekam na całość
Liczba postów: 3808
Liczba wątków: 21
Reputacja:
5
Jeśli zgodziłbyś się na umieszczenie tego na naszym serwerze, nawet bez jakichś wielkich odnośników, to byłoby świetnie. To na pewno bardzo ciekawa praca, ale zdaję sobie sprawę, że możesz być niechętny w dzieleniu się nią, choć też może być inaczej.
Tak czy inaczej wielkie gratulacje!
Reputacja:
0
to możesz podesłać do mnie, ja wrzucę na google dokuments, będzie dostępna dla ludzi posiadających linka
Gratulacje!
Reputacja:
0
Ok, wyślę Pace i wrzuci .
Liczba postów: 8790
Liczba wątków: 26
Reputacja:
46
Gratulacje! Piękna sprawa.
Można pić!
Liczba postów: 2193
Liczba wątków: 26
Reputacja:
0
proponuje mimo wszystko w szyfrowanym PDFie.
Liczba postów: 606
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Łoł. Gratulacje.
Widzę że skończyłeś taki sam kierunek jak moja ślubna, czyli jesteś przezajebiście wykwalifikowanym nauczycielem muzyki.
Czekam na całość i raz jeszcze gratuluje obrony i pomysłu.
(01-06-2012, 11:05 AM)miklo napisał(a): Jak muzyka płynie i włos się na mosznie stroszy, to nie ważny na czym i jak szybko grasz.
Liczba postów: 254
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Gratuluję ! I czekam niecierpliwie na pracę, z chęcią przekartkuję, nawet w kompie
Pzdr
Kijas
|