Basowa praca magisterska gotowa i obroniona.
Jeszcze na starym forum , jakieś dwa lata temu zapodawałem temat, że coś takiego się będzie robić. Już jest, obronione w lipcu, ale równie istotne jest to, iż takiż zdawałoby się lekki temat, został zakuty w pracę naukową . Tytuł brzmi : "Tradycje gitary basowej w Polsce na przykładzie dokonań K. Ścierańskiego, W. Pilichowskiego i M. Grotta". Jest trochę o historii basu w świecie oraz w Polsce. Jest przybliżenie sylwetek omawianych trzech postaci no i w końcu analiza oraz porównanie elementów ich stylu muzycznego.

Oto link : http://basscity.eu/Praca_magisterska_-_T...Polsce.pdf

[Obrazek: praca_jpg.jpg]
Lekcje gry na gitarze basowej - stacjonarnie i online. Dołącz do tysięcy zadowolonych klientów. Już dziś powiedz "tak" swej przyszłości! Smile 
e-mail: mgmg@poczta.onet.pl 
Odpowiedz
(09-23-2011, 05:19 PM)maRcin napisał(a): Jeszcze na starym forum , jakieś dwa lata temu zapodawałem temat, że coś takiego się będzie robić. Już jest, obronione w lipcu, ale równie istotne jest to, iż takiż zdawałoby się lekki temat, został zakuty w pracę naukową . Tytuł brzmi : "Tradycje gitary basowej w Polsce na przykładzie dokonań K. Ścierańskiego, W. Pilichowskiego i M. Grotta". Jest trochę o historii basu w świecie oraz w Polsce. Jest przybliżenie sylwetek omawianych trzech postaci no i w końcu analiza oraz porównanie elementów ich stylu muzycznego.

Nieźle! Kiedy będzie można przeczytać całość?
Odpowiedz
Nie wiem gdzie się najprościej wrzuca tego typu pisemne pliki.
Lekcje gry na gitarze basowej - stacjonarnie i online. Dołącz do tysięcy zadowolonych klientów. Już dziś powiedz "tak" swej przyszłości! Smile 
Odpowiedz
Imienniku !!!!

G R A T U L U J Ę ! ! !

Emotka_2497

(09-23-2011, 05:24 PM)maRcin napisał(a): Nie wiem gdzie się najprościej wrzuca tego typu pisemne pliki.

Na maila.
@
Odpowiedz
Jebniemy na forumowy serwerBig Grin
Odpowiedz
Rewelacja, gratuluję!
I czekam na całość Smile
Odpowiedz
Daj na rapida
Odpowiedz
Jeśli zgodziłbyś się na umieszczenie tego na naszym serwerze, nawet bez jakichś wielkich odnośników, to byłoby świetnie. To na pewno bardzo ciekawa praca, ale zdaję sobie sprawę, że możesz być niechętny w dzieleniu się nią, choć też może być inaczej.

Tak czy inaczej wielkie gratulacje! Emotka_2497
Odpowiedz
(09-23-2011, 05:25 PM)Jontek napisał(a): Imienniku !!!!

G R A T U L U J Ę ! ! !

Emotka_2497

(09-23-2011, 05:24 PM)maRcin napisał(a): Nie wiem gdzie się najprościej wrzuca tego typu pisemne pliki.

Na maila.

Jontek, Ty żyjesz Smile Smile
Na maila mógłbym wysłać komuś kto wrzuciłby to gdzieś dla ogółu, np. Paka. Ale ostrzegam, to nie jest książka popularnonaukowa. W miarę ciekawie robi się dopiero przy analizie gry Smile

Odpowiedz
to możesz podesłać do mnie, ja wrzucę na google dokuments, będzie dostępna dla ludzi posiadających linka Smile

Gratulacje! Emotka_2755
Odpowiedz
Ok, wyślę Pace i wrzuci .
Odpowiedz
Gratulacje! Piękna sprawa.

Można pić!
Odpowiedz
proponuje mimo wszystko w szyfrowanym PDFie.
Tommi napisał(a): Melanż, laski, kąpiel w kasie
to nie dla mnie, gram na basie
Brylant napisał(a): Jak człowiek dojrzeje, to wie ze poza vol mu nic więcej nie potrzeba Tongue
aktualnie: https://moontoy.bandcamp.com
dawniej: http://muhuisland.bandcamp.com
Odpowiedz
Łoł. Gratulacje.
Widzę że skończyłeś taki sam kierunek jak moja ślubna, czyli jesteś przezajebiście wykwalifikowanym nauczycielem muzyki.
Czekam na całość i raz jeszcze gratuluje obrony i pomysłu.
(01-06-2012, 11:05 AM)miklo napisał(a): Jak muzyka płynie i włos się na mosznie stroszy, to nie ważny na czym i jak szybko grasz.

Odpowiedz
Gratuluję ! I czekam niecierpliwie na pracę, z chęcią przekartkuję, nawet w kompie Smile

Pzdr

Kijas
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości