Tajna Melina of Spector B-hood
Się wie Wink Aczkolwiek w tym specu z korpusem jazzbassowym można by płytkę wykręcić...może by się wreszcie Rex zaczął przebijać w graniu Big Grin
[Obrazek: masthead.jpg]

Dużo sprzętu - mało talentu Emotka_2403
Odpowiedz
wystarczy że się klei, nie musi się w cale przebijać Wink
Odpowiedz
Oj on się i klei i przebija - to był sarkazm oczywiście Big Grin

Odpowiedz
poproszę o wypisanie, paczka czeka na kuriera Sad
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
(10-05-2011, 02:47 PM)Burning napisał(a): poproszę o wypisanie, paczka czeka na kuriera Sad

Ehhhh - szkoda Sad

Odpowiedz
Poniszczyłeś ;c
www.facebook.com/rustedbrain
www.rustedbrain.pl
www.rustedbrain.8merch.com

Fernandes BXB -> Ampeg SVT (już za chwileczkę, już za momencik) II PRO -> Ampeg SVT 810E = Thrashing Madness \m/
Odpowiedz
ano szkoda, ale na 3 wiesła mnie nie stać..
niemniej - bas zostaje na forum, więc strata jakby mniejsza Smile

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Eee tam. Mateusz ma basów więcej niż ja klawiszy na klawiaturze i jakoś żyje. Jedyny problem to w zasadzie struny, które kosztują...
www.facebook.com/rustedbrain
www.rustedbrain.pl
www.rustedbrain.8merch.com

Fernandes BXB -> Ampeg SVT (już za chwileczkę, już za momencik) II PRO -> Ampeg SVT 810E = Thrashing Madness \m/
Odpowiedz
Mateusz nie ma mieszkania na kredyt i 3miesięcznej córy Wink dzis 450zł na szczepionki poszło.. za 1,5 miecha to samo..
pieluch nie liczę Tongue

Odpowiedz
(10-05-2011, 02:47 PM)Burning napisał(a): poproszę o wypisanie, paczka czeka na kuriera Sad

Emotka_2497

Gratuluje mądrej decyzji

Panowie bierzcie przykład z kolegiSmile

1978 MIA Fender Jazz Bass Ash Maple BA II, 1973 MIA Fender Jazz Bass Fretless Alder Rosewood BA II, 1979 MIA Fender Precision Bass Alder Rosewood BA II, 1979 MIA Fender Precision Bass Ash Rosewood BA II, 1972/1988 Custom Fender/Ibanez Jazz Bass Fretless BA II-> Phil Jones, Monster and George'L Cables -> Futube Custom Preamp, Futube modified: DEMETER HBP-1 Tube Bass Preamplifier, SWR SM900, SWR GrandPrix, SWR Interstellar Overdrive; Ampeg SVT II Pro, Marshall JMP1, Fender MB1200 PowerAmp; Groove Tubes SE II, 1970 Hiwatt DR103, 1975 Sound City 50B Plus -> Aguilar GS 210, Aguilar GS 410, Aguilar GS 115, Hiwatt Custom 4x12, Fender ToneMaster Custom Shop 2x12 with Fane Spk, Fender Rumble Custom Shop 4x10, Ampeg SVT-810AV, SOS Audio Upgrades Buss Compressor

[Obrazek: 1218859243852_f.jpg]
Odpowiedz
Burn, córy moze nie mam, ale place co miesiac 300 zl za studia, 400-500 na dojazdy na studia 150 na dojazdy do pracy, 300 za mieszkanie i jeszcze co chwila wydatki na samochod, a zarabiam duzo mniej niz 2k takze mysle ze i tak ci wiecej zostaje na swoje wydatki wiec nie uogolniaj.
Odpowiedz
(10-05-2011, 04:17 PM)Burning napisał(a): Mateusz nie ma mieszkania na kredyt i 3miesięcznej córy Wink dzis 450zł na szczepionki poszło.. za 1,5 miecha to samo..
pieluch nie liczę Tongue

Jeszcze sprzedaj jazza i precla i kup Foderę:

[Obrazek: IMG_0288_l103.png]
Odpowiedz
(10-05-2011, 07:57 PM)OMSON napisał(a):
(10-05-2011, 04:17 PM)Burning napisał(a): Mateusz nie ma mieszkania na kredyt i 3miesięcznej córy Wink dzis 450zł na szczepionki poszło.. za 1,5 miecha to samo..
pieluch nie liczę Tongue

Jeszcze sprzedaj jazza i precla i kup Foderę:

[Obrazek: IMG_0288_l103.png]

Kosztuje dwa razy drożej
a brzmi dwa razy gorzej...

1978 MIA Fender Jazz Bass Ash Maple BA II, 1973 MIA Fender Jazz Bass Fretless Alder Rosewood BA II, 1979 MIA Fender Precision Bass Alder Rosewood BA II, 1979 MIA Fender Precision Bass Ash Rosewood BA II, 1972/1988 Custom Fender/Ibanez Jazz Bass Fretless BA II-> Phil Jones, Monster and George'L Cables -> Futube Custom Preamp, Futube modified: DEMETER HBP-1 Tube Bass Preamplifier, SWR SM900, SWR GrandPrix, SWR Interstellar Overdrive; Ampeg SVT II Pro, Marshall JMP1, Fender MB1200 PowerAmp; Groove Tubes SE II, 1970 Hiwatt DR103, 1975 Sound City 50B Plus -> Aguilar GS 210, Aguilar GS 410, Aguilar GS 115, Hiwatt Custom 4x12, Fender ToneMaster Custom Shop 2x12 with Fane Spk, Fender Rumble Custom Shop 4x10, Ampeg SVT-810AV, SOS Audio Upgrades Buss Compressor

[Obrazek: 1218859243852_f.jpg]
Odpowiedz
Mateusz - za 2k nie starczyłoby mi na ratę mieszkania i rachunki Emotka_2755
nie ma co sie licytować, ale gdyby nie fuchy na boku, nie miałbym ani basów, ani ampegów

Odpowiedz
(10-05-2011, 08:05 PM)Alfik napisał(a): Kosztuje dwa razy drożej
a brzmi dwa razy gorzej...
No tak - przecież Fodera to, ogólnie rzecz ujmując, niezłe gówno... Wink
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 80 gości