Przykłady zajebistego brzmienia basu
próbowałbym z chorusem
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Chorus i fretless/mostkowy singiel chyba
Odpowiedz
Chorus i fretles owszem, ale jak tylko spod mostka miałby tak brzmieć, to niezły muł! Big Grin
Odpowiedz
Jak dla mnie to klawisz.
Odpowiedz
(10-29-2011, 11:26 AM)Basstard napisał(a): Jak dla mnie to klawisz.

Również bardzo prawdopodobne.
Odpowiedz

Odpowiedz
http://www.youtube.com/watch?v=QvWEIHyNt...re=related
ale fajnie pierdzi ten precelek ;D

Odpowiedz
(10-29-2011, 11:35 AM)herp napisał(a):
(10-29-2011, 11:26 AM)Basstard napisał(a): Jak dla mnie to klawisz.

Również bardzo prawdopodobne.

A właśnie, nie chciałem sugerować bo myślałem że to tylko mi się tak może zdawać.
Odpowiedz
ciekawy sound w wejściu, potęga gdy zostaje sam, a ładnie przecina sie przez całość nawet w gęstych momentach:

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz

kto to?

Odpowiedz
Że kto? Że Marcus? O_o
Odpowiedz
Prosty patent - bas i klawisz unisono - ale fajnie brzmi. Piękny utwór przy okazji.

Savatage
"Podstawową sprawą jest jednak to, żeby gitara basowa wisiała na jajach, jeśli ktoś wiesza sobie wiosło pod brodą jest dla mnie skończony." jj
Odpowiedz
Burn, miazga jest.

Z podobnych klimatów to uwielbiam i basik nawet fajnie śmiga

A z kolei jeszcze bardziej pokręcone i charakterystyczne, też lubię

PS. nie kumam jak działa wstawianie na forum filmów z YT, zamienia kolejność i nie uwzględnia enterów...

Odpowiedz
pinio:
ja za Cathedralem nie przepadam, ale uznaję.. tak samo nie spuszczam się nad Electric Wizard, co wszystkich dziwi Big Grin
DoD fajne, poza gejowskimi klawiszkami Wink

co do wstawiania linków video, to ja to robię ręcznie:
Kod:
[video=youtube]tu_wpisz_url_z_youtube'a[/video]
i po sprawie Smile

Odpowiedz

co prawda tylko na początku i to samplowany, ale brzmi! ; D
obrazki się zesrały.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 46 gości