ALLEGRO - prośby, pytania, kwiatki - BEZ OGŁASZANIA SIĘ
Co nie zmienia faktu, że te wszystkie wytwory są sprzedawane pod tandetnymi hasłami... Wink
Odpowiedz
(12-29-2011, 01:00 AM)zakwas napisał(a): Się śmiejecie z Adelity - kiedyś mi na koncert gościu przyjechał z Sounderem czy Skywayem (teraz nie pamiętam) i tak mu żarło, że ojapiertole. Aż podszedłem do niego po koncercie, zapytać się co to za jazzbass - jak zobaczyłem co powyżej napisałem, to mi mina zrzedła. Wink

Od tamtej pory ćwiczę palce, a nie szukam wiosła. Wink

Na Defilach tez kiedyś muzykę grali, ale ta nazwa nawet nie brzmi: "Adelita adelita, czekolada znakomita" mrgreen
A żeby nie offtopować :
http://allegro.pl/fender-jazz-bass-speci...51588.html
Macał kto to to?

Rickenbacker B-HOOD

Rickenbacker 4003 2011, Vox Standard Bass 1982 -> Ampeg V4B AV -> Soundman BS-215

Odpowiedz
o ile mi wiadomo to model Duffa ma na mostkowym napis "seymour duncan"
Ibanez Blazer-Maruszczyk Elwood--AMP BH420--112 NoisyBox(Fatailpro)--Aphex Punch factory-Chaos Hotcake drive.
Odpowiedz
(12-29-2011, 10:33 AM)obserwacja napisał(a): o ile mi wiadomo to model Duffa ma na mostkowym napis "seymour duncan"

Bo to oryginalny japonczyk jest
Odpowiedz
(12-29-2011, 08:28 AM)Asgar napisał(a):
(12-29-2011, 01:00 AM)zakwas napisał(a): Się śmiejecie z Adelity - kiedyś mi na koncert gościu przyjechał z Sounderem czy Skywayem (teraz nie pamiętam) i tak mu żarło, że ojapiertole. Aż podszedłem do niego po koncercie, zapytać się co to za jazzbass - jak zobaczyłem co powyżej napisałem, to mi mina zrzedła. Wink

Od tamtej pory ćwiczę palce, a nie szukam wiosła. Wink

Na Defilach tez kiedyś muzykę grali, ale ta nazwa nawet nie brzmi: "Adelita adelita, czekolada znakomita" mrgreen
A żeby nie offtopować :
http://allegro.pl/fender-jazz-bass-speci...51588.html
Macał kto to to?

zajebisty Smile
fender -> fender -> fender
Odpowiedz
Ten bas bodajże był jeszcze niedawno sprzedawany przez tego samego gościa jako bezprogowiec - gitara mu nie mogła zejść więc znowu go oprogował i liczy na sprzedaż...
[Obrazek: masthead.jpg]

Dużo sprzętu - mało talentu Emotka_2403
Odpowiedz
ano
http://allegro.pl/fender-jazz-bass-speci...93403.html
Ibanez Blazer-Maruszczyk Elwood--AMP BH420--112 NoisyBox(Fatailpro)--Aphex Punch factory-Chaos Hotcake drive.
Odpowiedz
trza obadać, czy stroi na progach
jeśli tak i nie ma wilków, to nie widzę problemu
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
a jak ma wilki to co? wszytkie basy, ktore mam maja wilka.
Odpowiedz
bo masz stare, lekkie klucze Wink
a serio to chodzi mi o wilki, spowodowane źle założonymi progami (jest luz między progiem, a spodem rowka - dźwięk nie jest dobrze przenoszony na gryf i tłumi sie wcześniej)

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
stary to jestes kurwa ty;d dam 200 zl, ze moje hipshoty i Gotohy waza 1,5 razy tyle co twoje odlewy z jazza 83, bo takowe tez mam.
Odpowiedz
możliwe, że hipshoty są cięższe (aczkolwiek strasznie miękkie imho są), ale starsze 'blaszaki' fendera ważą mniej od odlewów z 83

Odpowiedz
No gotohy są równie ciezkie co hipshoty, mam w 2 basach i naprawde lecą na głowkeSmile
Odpowiedz
Alle ladna!

http://allegro.pl/usa-fender-jazz-bass-7...32221.html

Odpowiedz
koles wprowadza w blad chyba bo to jest nowy amerykanski reissue z tego co widze, a nie stary z lat 70?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 100 gości