Absolutnie wszystko o STRUNACH
(06-15-2010, 07:48 PM)jabłecznik napisał(a): Nie miałem, ale widziałem w sklepach w londynie dosłownie stosy za śmieszną cenę Smile

Jak pracują?

Trzeba było kupić z 20 kompletów i na allegro.
Na razie nie pracują, bo zostają do studia, na chwilę obecną mam DR loriders (moje ulubione).
Odpowiedz
Nie no, to do studia należy mieć swoje ulubione, które wiadomo, jak brzmią, a eksperymentować można na próbach...
Odpowiedz
Nie stać mnie w chwili obecnej na set DRów, do studia jeszcze pewnie kawałek czasu więc może się coś ustabilizuje. Te struny są zapasem, chociaż nie mam zwyczaju zrywania. Tak mi się jakoś napisało że do studia, czyli po prostu na później. W fenderze mam DRy odświeżane ale grają ok, w pozostałych basach flaty, więc nie ma potrzeby zmieniać.
Odpowiedz
Pany jak długo trzymacie sznurki w dynksie?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Odpowiedz
godzinka i jest git, z tego co wiem niektórzy dają na całą noc
Odpowiedz
Ja od moczenia w denturacie wolę jednak gotowanie. Próbowałem i jednego i drugiego i po gotowaniu (z dodatkiem płynu do naczyń) wydają mi się świeższe i dłużej tą świeżość zachowują niż po dynksie.
Odpowiedz
Ja tego nigdy jakoś nie użnawałem i nie robiłem, ale teraz jestem już zmuszony :/ Kasy brak i chcę coś zrobić ze strunami od Huberta ([Obrazek: poklon.gif]).

Powiedz jak długo gotujesz, itd.? Ja słyszałem, że lepiej jest proszkiem do prania.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Odpowiedz
Ja doszedłem do tych samych wniosków w porównaniu z acetonem.
Metoda mnie kompletnie nie zachwyciła, po gotowaniu z płynem do naczyń struny są bez porównania lepsze.
Gram na niklach, może ze stalówkami jest inaczej mrgreen
[Obrazek: 7w41Jta.jpg]
Odpowiedz
Spoko ale jak długo mam je gotować??
Odpowiedz
Ja nigdy nie gotuję dłużej niż 5 minut i w zupełności wystarcza. Ale szkoły są różne.
[Obrazek: 7w41Jta.jpg]
Odpowiedz
Ja gotowałem kilka razy od 5 do 25 minut i nigdy efekty nie były tak dobre jak przy dynksowaniu przez noc. Czasami nawet po gotowaniu struny brzmiały jeszcze gorzej, niż przed...
Jabłanica (bułg.: Община Ябланица) − gmina w środkowej Bułgarii. Populacja wynosi 6600 mieszkańców. 

blue colander stompboxes

Odpowiedz
Kret, tylko kret panowie Emotka_2755
Mazdah napisał(a):Instrument powinien dawać "kopa" za każdym razem kiedy go bierzesz do ręki. Nie tylko kiedy go po raz pierwszy rozpakowujesz z pudła albo przez pierwszy tydzień-dwa-miesiąc-rok grania. Jeśli możesz przejść obojętnie obok wiosła wiszącego na ścianie/stojącego na stojaku, to znaczy, że coś jest nie tak.

Ściągam sprzęt z Usa. Info na pw.
Odpowiedz
dokładnie, tylko w krecie trzymam ok 10/15 min
Odpowiedz
(06-15-2010, 03:48 PM)DEFENCE napisał(a): dobra kto fiknie? Big Grin

[Obrazek: dsc7375.jpg]

Ja miałem te struny, niestety zostało mi samo pudełko a struny poszly z basem jak sprzedawałem, to było dość dawno i jeszcze nie wiedziałem za bardzo co to za firma Smile Dostałem je gratis od kolesia jak kupowałem piec LDM Smile
Odpowiedz
Dobry gratis do LDMa Big Grin pamiętasz może czy to poziom czerwonych warwicków, czy coś wyższych lotów?

Ja kupiłem z ciekawości i ze względu na niską cenę, liczę się z tym że to tylko logo na pudełku Big Grin
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 16 gości