Zdjęcia Sprzętu!
(03-13-2012, 10:07 AM)groza napisał(a):
(03-13-2012, 02:25 AM)low napisał(a):
(03-12-2012, 10:17 PM)Stanislav. napisał(a): Zakwas, jeszcze tylko jeden mrgreen

[Obrazek: patchworkbass.jpg]

no ten to jest cudoslina

Zaprawdę nie wiem, jaki gust trzeba mieć żeby coś takiego lubić.

A pił kolega kiedyś alkohol?

Na swojej komunii pierwszej nawet, ale co to ma do rzeczy Wink
e. a i nie jestem jehowy czy w innej sekcie Wink
Odpowiedz
(03-13-2012, 06:08 AM)Rysiu napisał(a):
(03-13-2012, 02:25 AM)low napisał(a):
(03-12-2012, 10:17 PM)Stanislav. napisał(a): Zakwas, jeszcze tylko jeden mrgreen

[Obrazek: patchworkbass.jpg]

no ten to jest cudoslina

Zaprawdę nie wiem, jaki gust trzeba mieć żeby coś takiego lubić.
Eklektyczny ;-)

Rysiu - niektórzy robią sobie zdjęcia pod teatrem Słowackiego w Krakowie, także no...Emotka_2755

Low - ja wiem, że jakbym wrzucił obdartego Jazza/Precla w sunburst'ie, to bezapelacyjnie byłoby to spoczimrgreen co do samego Sandberga, nie widzę w nim nic paskudnego - kształty jazza, dodany mm przy mostku (albo co innego, nie grzebałem w specyfikacji) - nie wiem co w nim jest takiego, żeby wystawiać czyjś gust na pośmiewiskoWink
obrazki się zesrały.

Odpowiedz
Lejdis und żentelmen!
Przedstawiam!
[Obrazek: 2powgv4.jpg]
[Obrazek: 34hhwsp.jpg]
[Obrazek: s6iz61.jpg]
[Obrazek: ribv2o.jpg]
Odpowiedz
(03-14-2012, 08:09 PM)groza napisał(a): pre dolny do górnego?

zrobiłem pętelkęSmile...preamp genza do końcówki traynora i preamp traynora do końcówy genzaSmile...rozdzieliłem sygnał przez radiala i grały dwa naraz.Nie wybuchło.
Bawiłem się z preampem genza i ukręciłem fajny drajw z końcówką traynora.Ale brakowało trochę dołu.Zatem wykorzystałem preamp traynora (mięsisty dól) i końcówkę genzaSmile.
Generalnie bawię się ostatnio w eksperymenty z dwoma kanałami (clean i overdrive).
Odpowiedz
(03-15-2012, 08:11 AM)dr_kciuk napisał(a):
(03-14-2012, 08:09 PM)groza napisał(a): pre dolny do górnego?

zrobiłem pętelkęSmile...preamp genza do końcówki traynora i preamp traynora do końcówy genzaSmile...rozdzieliłem sygnał przez radiala i grały dwa naraz.Nie wybuchło.
Bawiłem się z preampem genza i ukręciłem fajny drajw z końcówką traynora.Ale brakowało trochę dołu.Zatem wykorzystałem preamp traynora (mięsisty dól) i końcówkę genzaSmile.
Generalnie bawię się ostatnio w eksperymenty z dwoma kanałami (clean i overdrive).

To ładnie. Powodzenia w zabawach, dwa kanały naraz lepsze od jednego Wink
Odpowiedz
(03-15-2012, 09:11 AM)groza napisał(a): To ładnie. Powodzenia w zabawach, dwa kanały naraz lepsze od jednego Wink

Groza, Ty to mi wyglądasz na doradcę kobiet... mrgreen
Odpowiedz
...taa...a później trudno wrócić do jednego...Wink
Odpowiedz
(03-15-2012, 01:16 PM)OMSON napisał(a):
(03-15-2012, 09:11 AM)groza napisał(a): To ładnie. Powodzenia w zabawach, dwa kanały naraz lepsze od jednego Wink

Groza, Ty to mi wyglądasz na doradcę kobiet... mrgreen

Mój drogi... nie bójmy się eksperymentów!
Odpowiedz
Z cyklu: przygotowania do nagrywki demówki Smile

[Obrazek: 24o3kwj.jpg]
[Obrazek: 119qnfr.jpg]
Odpowiedz
tak jak nie bardzo przepadam za prezencją g&lów sb-1/2, tak ten wygląda całkiem popitaśnie
[Obrazek: iBV40.jpg]
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
motyx widzę, że u Ciebie się mocno sprzętowo pozmieniało

z tego co pamiętam to jeszcze niedawno miałeś Marcusa i Laklanda
Odpowiedz
(03-16-2012, 02:12 PM)Karol napisał(a): motyx widzę, że u Ciebie się mocno sprzętowo pozmieniało

z tego co pamiętam to jeszcze niedawno miałeś Marcusa i Laklanda

Ano, Lakland był po Marcusie, a teraz to. Musiałem zmienić sprzęt, żeby mi siadło w nowej kapeli.
Odpowiedz
porki na tapecie i jeszcze SUBBig Grin kurka ale z to jest piekne wiesło. zazdroszczę!
Tommi napisał(a): Melanż, laski, kąpiel w kasie
to nie dla mnie, gram na basie
Brylant napisał(a): Jak człowiek dojrzeje, to wie ze poza vol mu nic więcej nie potrzeba Tongue
aktualnie: https://moontoy.bandcamp.com
dawniej: http://muhuisland.bandcamp.com
Odpowiedz
(03-16-2012, 02:26 PM)Zbychoo napisał(a): porki na tapecie i jeszcze SUBBig Grin kurka ale z to jest piekne wiesło. zazdroszczę!

Najlepsze wiosło jakie posiadałem. Jak się dzisiaj dogram na świeżych strunach do perki i gity to opublikuję jak gada Smile
Odpowiedz
motyx, za ile sprzedales swojego Laklanda?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 47 gości