Bassturbation Studio 7 2012
"disco polo wczoraj i dziś" Big Grin
Odpowiedz
Jak sobie znajde spanko i nie oddam acoustica do przegladu to moze bym wpadl... Ale kto by chcial taki stary wzmak ogladac :p

Odpowiedz
(03-21-2012, 02:22 PM)Emte19 napisał(a): Jakie temat przewodni będzie?

Nie trudno się domyśleć Wink Reszta to zapełniacz Big Grin
Odpowiedz
ktos z lodzi moze sie wybiera autem ? zakwas jedziesz moze ? ;D
Odpowiedz
(03-21-2012, 02:22 PM)Emte19 napisał(a): Jakie temat przewodni będzie?

Alkohol i koncert - wykorzystanie praktyczne Emotka_2403
Odpowiedz
(03-21-2012, 03:19 PM)yacoob napisał(a): ktos z lodzi moze sie wybiera autem ? zakwas jedziesz moze ? ;D

Nie mam auta, nie wiem czy dam radę pojechać. Wink
Odpowiedz
to jakby co to mozemy sie zabrac razem i kosztami podzielic jakbys jechal Smile
Odpowiedz
Spojrzałem dziś na swój plan i się okazało, że 21-22 jednak nie mam zajęć, więc chętnie się pojawię na spotkaniu. Ktoś z Lublina/okolic Lublina się wybiera? Cuniek, Demanu, Dudi, Świniak? Jeśli ktoś miałby miejsce w samochodzie, to ja chętnie, a jak nie to postaram się firmowe auto załatwić i wtedy mógłbym jedną osobę zgarnąć.
Odpowiedz
Jak już może wcześniej pisałem, będę jechał prawdopodobnie samochodem, tak też pewnie będę mógł kogoś ze sobą zabrać (sprzęt również). Najprawdopodobniej będę przejeżdżał albo przez Pragę, albo trasą Siekierkowską od Marsa.

Deklaruję się że biorę Stingray'a i May'ę Jazz Bass'a, cały swój pedalboard (Bass Micro Synth EHXa, FT-2, AW-2 i DOD FX25B z tych ciekawszych efektów) i głowę Trace Elliot AH350 GP12 SMX.

Bratekr, weź Polską Miłość, bo mi się ostatnio gas na to udziela Wink
Odpowiedz
Dupa, nagłaśniam w sobotę... Undecided
Odpowiedz
(03-24-2012, 04:54 PM)barabas napisał(a): Spojrzałem dziś na swój plan i się okazało, że 21-22 jednak nie mam zajęć, więc chętnie się pojawię na spotkaniu. Ktoś z Lublina/okolic Lublina się wybiera? Cuniek, Demanu, Dudi, Świniak? Jeśli ktoś miałby miejsce w samochodzie, to ja chętnie, a jak nie to postaram się firmowe auto załatwić i wtedy mógłbym jedną osobę zgarnąć.

Jeśli się opciągiem nie wybiorę, to może się z Tobą zabioręWink
[Obrazek: 10cqjrd.jpg]

(04-05-2011, 12:22 PM)Floyd napisał(a): Aj dąt lajk najs songs abałt flałers in jor her
Aj lajk somting lajk...you noł... fak de łorld mrgreen
Odpowiedz
To może jakaś lista sprzętów kto co przywiezie?
Odpowiedz
jajajaBig Grin!!! yamaha rbx 1000, yamaha rbx250, pedalboard (behringer BDI21, line6 DL4, pitchblack, kopia el grande od Pinia) i moze piveja mojego mark III z kolumna LDMa na celestionach tf 1020
Tommi napisał(a): Melanż, laski, kąpiel w kasie
to nie dla mnie, gram na basie
Brylant napisał(a): Jak człowiek dojrzeje, to wie ze poza vol mu nic więcej nie potrzeba Tongue
aktualnie: https://moontoy.bandcamp.com
dawniej: http://muhuisland.bandcamp.com
Odpowiedz
Gmr bassforce classic 5, kompresor od Pinia, przester na diodach germanowych (do tej pory nie wiem kto go zrobił Big Grin ), Hartke pewnie się nie przyda a i Zoom b2.1u raczej niegodny Wink
Odpowiedz
Fajny, japonski jazz bass na sterydach i na flatach, chyba ze znow cos pozmieniam.
G&L Tribute L-2500.
Kcialbym tez pokazac Błażeju zmartwychwstałego swra sm-400. Najchętniej razem z kolumienką.
Ale do tego musiałbym się zaprzyjaźnic z jakims kierowcą. Ewentualnie wziąc tylko jeden bas i sam head.
Zobaczym. Smile
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości