Zdjęcia Sprzętu!
[Obrazek: 14ukl00.jpg]

czwarta odsłona mrgreen
obrazki się zesrały.

Odpowiedz
moja rodzinka :

[Obrazek: c96e86291939505a.jpg]
Odpowiedz
(04-06-2012, 03:03 PM)Stanislav. napisał(a): [Obrazek: 14ukl00.jpg]

czwarta odsłona mrgreen
Idealne zestawienie kolorów korpusu, płytki i podstrunicy.
Do pełni szczęścia brakuje tylko prostokątnych markerów z masy.

Bardzo ładne basiwo.

Odpowiedz
[Obrazek: P1100121.jpg] chytry

Maya grabber, dostała nowy pręt, progi, lakier na gryfie i szalerki
Odpowiedz
Ci sie opłacał taki remont ?
Odpowiedz
to ten od muzyk21?
outreband.com

Odpowiedz
Piękna!
Odpowiedz
nie ten od muzyka jest z topoli - to jest 100% klon. zapierdala niesamowicie. menzura 34,5 cala, struna E jest super.

Zdecydowanie sie opłacało, gryf był w opłakanym stanie. Po remoncie basówka odpłaciła się wykurwistym soundem.
Odpowiedz
nagraj coś lepiej, bo posłuchać chcemy
Odpowiedz
właśnie skonczylem to robić w tygodniu wrzuce. Krótko mowiąc brzmi jak preclorikTongue Pikap brzmi najlepiej przy samym gryfie i na srodku tez da sie grac, ale generalnie im blizej mostu tym mniej fajnieBig Grin - moze dlatego ze przy przesunieciu do mostka pikap oddala sie od strun o ten 1-1,5mm i jest ciszej po prostu. bede musial to obadać.

oczywiscie kurwa standard! na 3 komplety warwickow tylko jedna struna E brzmi i musze ją przekładać do kazdego nagrywanego basu po kolei, przy drugim juz padła kompletnie, ja pierdole , chyba sprowadze chociaż jakieś dadario z usa czy cos.
Odpowiedz
A on Ma przesuwany pikap?
Odpowiedz
(04-07-2012, 07:21 PM)Mateusz napisał(a): oczywiscie kurwa standard! na 3 komplety warwickow tylko jedna struna E brzmi i musze ją przekładać do kazdego nagrywanego basu po kolei, przy drugim juz padła kompletnie, ja pierdole , chyba sprowadze chociaż jakieś dadario z usa czy cos.

masz pecha, ja mialem parenascie ww i nigdy nie mialem zdechlej (od razu) struny Tongue
fender -> fender -> fender
Odpowiedz
Ja miałem jedną raz, ale możliwe, że na własne życzenie, bo przyciąłem ją przed zagięciem... Tongue
Odpowiedz
właśnie robie zamowienie na struny, po godzinie poszukiwan nie znalazlem nic tanszego i w miare "renomowanej" firmy niz warwick. 28zł za warwicki to nie jest zła cena. Ale zrobiłem dobry myk! Kupuje 10 kompletów warwicków i do tego 5 pojedyńczych strun E.
Odpowiedz
Jak Mateusz czytam opisyb tych wszystkich wiosel, ktore sciagasz sobie wiadomymi kanalami, to mam wrazenie, ze im bardziej rozjebany egzemplarz, tym wieksze to dla Ciebie wyzwanie i interesujace wiosło do wyrwania. Nie odczytuj tego jako zarzut, po prostu dziwie sie, ze Ci sie chce Wink
outreband.com

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 47 gości