Klinika GASu
Mateusz, miałbyś chwilę, żeby nagrać fragment przybrudzony fuzz'em? PleaseBig Grin
Odpowiedz
[Obrazek: minibrute_top.jpg]
Fender Jazz Bass MIA, HB JB40FL -> Korg Pitchblack -> Boss OC-2 -> MXR Octave Bass Deluxe -> EHX Deluxe Bass Big Muff Π -> Marshall VBA 400 -> Marshall VBC 412

Alfik napisał(a):a może do rocka jak sama nazwa wskazuje zastosować jednak jazz basa
Odpowiedz
Wszystko co na filmiku slina
http://www.youtube.com/watch?v=WwmKfhxVNOk

Gdybym miał taki sprzęt, to by mnie nikt na mieście nie zobaczyl przez najbliższe 20 lat. Wink
Rickenbacker B-HOOD

Rickenbacker 4003 2011, Vox Standard Bass 1982 -> Ampeg V4B AV -> Soundman BS-215

Odpowiedz
Maya poszla w 2 dni po odebraniu od lutnika wiec juz nic nie nagram. Wrazenia: zajebiste wioslo do grania kostka rokynrolla dzieki waskiemu rozstawowi strun. Pikap brzmi najlepiej blisko gryfu, potem robi sie troche buba. menzura 34,5" - daje mega kopa strunie E. Oryginalne klucze ssały pałe po jaja - zalozylem stare szalery. gitara miala wymieniany pret i lakierowany gryf (nowe duze progi 2,8mm). Niepowtarzalne wiosło.
Odpowiedz
Jak dla mnie zajebisty preamp,włączył mi się gasSmile

Odpowiedz
Rainbow 
(04-13-2012, 11:42 AM)Mateusz napisał(a): Maya poszla w 2 dni po odebraniu od lutnika wiec juz nic nie nagram. Wrazenia: zajebiste wioslo do grania kostka rokynrolla dzieki waskiemu rozstawowi strun. Pikap brzmi najlepiej blisko gryfu, potem robi sie troche buba. menzura 34,5" - daje mega kopa strunie E. Oryginalne klucze ssały pałe po jaja - zalozylem stare szalery. gitara miala wymieniany pret i lakierowany gryf (nowe duze progi 2,8mm). Niepowtarzalne wiosło.

A tak z ciekawości: za ile poszła? Oczywiście jeżeli to nie tajemnica Smile
Odpowiedz
jakbym ci powiedzial, to musialbym cie zabicSmile (miedzy 1500 a 2 k)
Odpowiedz
Rainbow 
(04-13-2012, 05:01 PM)Mateusz napisał(a): jakbym ci powiedzial, to musialbym cie zabicSmile (miedzy 1500 a 2 k)

O_O To zajebisty deal ktoś zrobił Smile
Odpowiedz
Mateusz, gdzie można znaleźć Twoje oferty? Jak sprzedajesz wszystkie te graty?
Cytat:Prymy, srymy, septymy, kostka, palce, precel, patriot, ampeg, swr - chuj mnie to wszystko obchodzi, i tak zagram to tak, ze będzie słyszalne moje podejście do basu i muzyki i to jakim jestem człowiekiem.
trade comfort for identity
drown me in kerosene
Odpowiedz
Sądzę, że przez youtube Wink.
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
Może zacznij przygotowywać jakieś gazetki dla forumowiczów, czy coś... mrgreen
Cytat:Prymy, srymy, septymy, kostka, palce, precel, patriot, ampeg, swr - chuj mnie to wszystko obchodzi, i tak zagram to tak, ze będzie słyszalne moje podejście do basu i muzyki i to jakim jestem człowiekiem.
trade comfort for identity
drown me in kerosene
Odpowiedz
zajebisty deal to zrobil ze mna fabian przedwczoraj. kupil ode mnie starego fendera shortscale za pol ceny. jak ktos cos chce to trzeba pisac bo rzadko sie oglaszam, a na allegro prawie w ogole:p
Odpowiedz
Ciekawe czy już ma dożywocie. Wink

Odpowiedz
no kolega wczoraj ja odebral i podobno baardzo zadowolony. kurde mialem okazje kupic druga taka sama, szkoda ze odpuscilem. chodzi o maye jakby co.
Odpowiedz
jeśli w ciągu miesiąca-dwóch sprzedam swój basik, to możliwe, że się do Ciebie odezwę, mam gas na jakiegoś jazzika.
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 12 gości