Zdjęcia Sprzętu!
(04-18-2012, 06:39 PM)amigo napisał(a): a zasilanie normalne Bossowskie?

Niet, 12v i odwrotna, kurwa, polaryzacja!

Napisałem "kurwa" nie dlatego, że jestem skończonym chamem, tylko gdyż bo ponieważ dzień po zakupie przesteru go musiałem odesłać na wymianę diodki zabezpieczającej - pograłem sobie próbnie, a następnie wpiąłem w swój pedalboard i duży zasilacz nie sprawdzając... no i przestało mu się graćSmile Sprytny to ja jestem, nie ma co.

Drive fajny, nawet przy bardzo high-gainowej barwie dalej mogę grać 16tki i nie rozlewa się atak. Jutro nagrania, pojutrze próba,w sobotę koncert - będę już po tym dokładnie wiedział czym kaczka pije wodę - dam znać.

A i wokalista mi powiedział w intrze gdzie gram z werblem "ty a włącz ten przester, fajny jest" - a jak wiadomo gdy ktoś w zespole w ogóle zauważa, że mają w składzie basistę i coś zmienił z brzmieniem to już jest osiągnięcie absolutnie niesamowicie wybitne.
Odpowiedz
Mnie to się koledzy z zespoły czepiają, że nie mam chwilowo fuzza mrgreen Ale w sumie to mój zespół i mogę w nim robić co mi się żywnie podoba Emotka_2497
Odpowiedz

(04-18-2012, 09:14 PM)groza napisał(a):
(04-18-2012, 06:39 PM)amigo napisał(a): a zasilanie normalne Bossowskie?

Niet, 12v i odwrotna, kurwa, polaryzacja!

Napisałem "kurwa" nie dlatego, że jestem skończonym chamem, tylko gdyż bo ponieważ dzień po zakupie przesteru go musiałem odesłać na wymianę diodki zabezpieczającej - pograłem sobie próbnie, a następnie wpiąłem w swój pedalboard i duży zasilacz nie sprawdzając... no i przestało mu się graćSmile Sprytny to ja jestem, nie ma co.

Drive fajny, nawet przy bardzo high-gainowej barwie dalej mogę grać 16tki i nie rozlewa się atak. Jutro nagrania, pojutrze próba,w sobotę koncert - będę już po tym dokładnie wiedział czym kaczka pije wodę - dam znać.

A i wokalista mi powiedział w intrze gdzie gram z werblem "ty a włącz ten przester, fajny jest" - a jak wiadomo gdy ktoś w zespole w ogóle zauważa, że mają w składzie basistę i coś zmienił z brzmieniem to już jest osiągnięcie absolutnie niesamowicie wybitne.

nooo to skrobnij coś koniecznie bom ciekaw. Tylko powiedzcie po kiego grzyba dają inne zasilanie? naprawdę marzę o tym żeby do pedalboardu jeszcze sobie przedłużacz wstawiać. No i mnie wkurzyli i właśnie stracili klienta Wink

KUPIĘ/PRZYJMĘ strunociąg do Hollow body

www.after.art.pl
www.quidam.pl .
www.czaqu.pl
Odpowiedz
(04-18-2012, 09:14 PM)groza napisał(a): a jak wiadomo gdy ktoś w zespole w ogóle zauważa, że mają w składzie basistę i coś zmienił z brzmieniem to już jest osiągnięcie absolutnie niesamowicie wybitne.

Ja przepraszam waćpanów za letkiego offtopa, ale powyższy cytat jest tak cudowny, że sobie pozwoliłem wrzucić na prywatnego fejsbuka. Groza, steś miszcz. .Emotka_2497
Odpowiedz
(04-19-2012, 06:17 AM)Świniak napisał(a):
(04-18-2012, 09:14 PM)groza napisał(a): a jak wiadomo gdy ktoś w zespole w ogóle zauważa, że mają w składzie basistę i coś zmienił z brzmieniem to już jest osiągnięcie absolutnie niesamowicie wybitne.

Ja przepraszam waćpanów za letkiego offtopa, ale powyższy cytat jest tak cudowny, że sobie pozwoliłem wrzucić na prywatnego fejsbuka. Groza, steś miszcz. .Emotka_2497

To chyba zależy od bejsmena - pozwolę sobie zauważyć. Wink
(04-18-2012, 08:03 PM)Rumcayz napisał(a): Panowie, zajebista zabawka. Bawię się tym od tygodnia...
Gram trzema palcami, zawsze miałem problem z dynamiką serdecznego. Po tygodniu wyrabiania palucha na tym czymś jest totalna magia. Tak luźno, dokładnie i dynamicznie nigdy mi się nie grało
Polecam, Rumcayz mrgreen
Emotka_2755

[Obrazek: 30299.jpg]

Dla grających paluchami dobra sprawa Emotka_2755
Odpowiedz
Nie! Big Grin
Przestałem się chwalić sprzętem na forum! mrgreen
Odpowiedz
dawaj dawaj ! ;P
Odpowiedz
Będzie gitara, będą zdjęcia. Wink
Odpowiedz
Kto chciałby się chwalić sandbergiem z odrzutu Tongue
Odpowiedz
Ale to ten sandberg by cort?
Odpowiedz
(04-19-2012, 01:52 PM)groza napisał(a): Ale to ten sandberg by cort?

Nie, ten "by Tenson".
Odpowiedz
by muzyk21,
Odpowiedz
(04-19-2012, 01:54 PM)zakwas napisał(a):
(04-19-2012, 01:52 PM)groza napisał(a): Ale to ten sandberg by cort?

Nie, ten "by Tenson".

O, to tak jak moje "mayo" Smile
Odpowiedz
(04-19-2012, 06:41 AM)OMSON napisał(a):
(04-19-2012, 06:17 AM)Świniak napisał(a):

To chyba zależy od bejsmena - pozwolę sobie zauważyć. Wink
(04-18-2012, 08:03 PM)Rumcayz napisał(a): Panowie, zajebista zabawka. Bawię się tym od tygodnia...
Gram trzema palcami, zawsze miałem problem z dynamiką serdecznego. Po tygodniu wyrabiania palucha na tym czymś jest totalna magia. Tak luźno, dokładnie i dynamicznie nigdy mi się nie grało
Polecam, Rumcayz mrgreen
Emotka_2755

[Obrazek: 30299.jpg]

Dla grających paluchami dobra sprawa Emotka_2755

szczerze mówię, że nie chce mi się szukać na necie. to na lewą czy prawą rękę? Smile
obrazki się zesrały.

Odpowiedz
Emm, tożto jedno prącie.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 114 gości