Liczba postów: 2193
Liczba wątków: 26
Reputacja:
0
04-24-2012, 04:37 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-24-2012, 04:37 PM przez Zbychoo.)
jeżli już to z warwickow, spectorow i plytek do JB
edyta:
i pu od EMG
Liczba postów: 8790
Reputacja:
46
04-24-2012, 04:42 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-24-2012, 04:43 PM przez groza.)
(04-24-2012, 03:59 PM)Fabian napisał(a): Nawet nie chce mi sie do tego odnosic do tych obelg z Twojej strony. A co do spotkan, uwazam to za bardzo sluszna idee.
No i polecam czytac ze zrozumieniem.
Joł... dosyć często prezentujesz co imperialistyczni naukowcy nazywają postawą passive-agressive. Jeśli robisz to nieświadomie to będziesz miał z tym problemy - jeśli świadomie to spoko, nie moja sprawa tylko podpowiem, że to trochę zbyt mocno widać
Obiecuję na następny zlot spróbować przyjechać i przywieźć tyle basów ntb na emg ile się da
Liczba postów: 6633
Liczba wątków: 117
Reputacja:
22
No właśnie warto dodać i podziękować Błażejowi i P. Zawadzkiemu za udostępnienie nam całego studia na całe dwa dni gdzie za godzine pracy z realizatorem płaci się dużo więcej niż dwa komplety bardzo dobrych strun, a terminy ciągle zasypane.
śmieszniejsze jest to jak ktoś kupuje bas lub jakiś inny sprzęt, trąbi na lewo i prawo, że ten bas, tudzież coś innego, ma u niego "dożywocie", a po miesiącu albo szybciej ten bas, czy inny sprzęt trafia na allegro...
Mam nadzieję, że na następne Bassturbacje uda mi się dotrzeć! Bo skoro Zbychoo się czegoś nauczył, to ja też mogę!
Reputacja:
22
dobra juz sie nie bron bo pogarszasz sprawe Powinnisice pogadac z fabianem na zywo bo jest spoko, tylko jak pisze to jest takim trollem;p
Liczba postów: 5420
Liczba wątków: 38
Reputacja:
0
Odnośnie płytek jeszcze:
Cmentarzysko u Błażeja w mieszkaniu
Liczba postów: 2193
Reputacja:
0
bo widzisz, można być nieświadomym i zadowolonym, po czym pojedzie sie posłucha innych basów i sie okazuje, ze za nie takie gigantyczne pieniadze mozna brzmiec lepiej dużo lepiej niż w tej chwili.
Liczba postów: 4241
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
(04-24-2012, 04:45 PM)Fabian napisał(a): Spotkania uwazam za sluszna idee, bardzo, ale zachowania typu, pasuje mi bas, 'specjalista' mowi mi, ze jest slaby i go sprzedaje, juz mnie troche smiesza.
Kiedys slyszalem, ze jakis koles pojechal z Rickiem, z ktorego byl bardzo zadowolony. Ktos powiedzial, ze jest gluchy i ten ktos sprzedal tego Ricka. Wiadomosc uslyszalem od osoby, ktora tam byla. Szkoda, że nie słyszałeś jego nowego ricka! Mnie to nie śmieszy, bo ja go nienawidzę i nie jestem odosobniony.
Groza - dla mnie, ze swoimi "emg-ntb-plastik" jesteś wielkim nieobecnym każdej takiej imprezy!
Liczba postów: 3857
Liczba wątków: 9
Reputacja:
2
(04-24-2012, 04:54 PM)Zbychoo napisał(a): bo widzisz, można być nieświadomym i zadowolonym, po czym pojedzie sie posłucha innych basów i sie okazuje, ze za nie takie gigantyczne pieniadze mozna brzmiec lepiej dużo lepiej niż w tej chwili.
dokladnie tak!
po prostu zwiększa się swiadomość.
Myslalem, zeby jechac na jakis zjazd tego typu, wybór padł na zakwasowo (bo był szybciej zapowiedziany ), a teraz sie okazuje, że jest to dokladnie w samym środku sesji. Żałuję. Mam nadzieję nie dać dupy, jeśli spełnią zapowiedzi "do zobaczenia za pół roku"
fender -> fender -> fender
Liczba postów: 8904
Liczba wątków: 52
Reputacja:
9
04-24-2012, 05:23 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-24-2012, 05:37 PM przez paluch1986.)
Co do zwiększenia świadomości to jeszcze przetwarzam zdobytą wiedzę Takie spotkania to świetna sprawa, wielki szacun dla Błażeja że chce się dzielić swoją wiedzą z nami i poświęca swój czas
Edyta: Jak już w temacie emg-ntb-plastik, to pewnie za szybko nie dozbieram na zmianę, więc kawałek ovanhgolu z Mecami Dynamic Correction pewnie zabiorę na następne spotkanie
Edyta2: Nieświadomy jest bardziej zadowolony Świadomy myśli o zmianach i zaczyna kombinować
Reputacja:
22
ja np juz dzis 2 dni po spotkaniu kupilem 2 sety pikapow Bo SAM SŁYSZAŁEM, że w moich basowkach nie siedza.
Moj bordowy precel ma mase dolu i nie potrzebny mu spb-3, ktory wyciaga go jeszcze bardziej - do olchowego precla jak najbardziej. Tak samo pikapy w moim jazzie. SJB-1 wydawaly sie byc ZBYT vintage i kupuje takie same jakie mam w 77
Liczba postów: 3808
Liczba wątków: 21
Reputacja:
5
(04-24-2012, 03:59 PM)Fabian napisał(a): (04-24-2012, 03:47 PM)Alfik napisał(a): (04-24-2012, 02:43 PM)Fabian napisał(a): Ale ja nie mowie o wmawianiu! Mowie o tym, ze ludzie ida slepo za 'autorytetem', tylko tyle. A co do zlotu, bylem na jednym w Poznaniu i bardzo milo wspominam. Szczegolnie delikatny dotyk Herpa.
Fabian powiem to czego inni przez grzeczność chcą Ci oszczędzić.
Jesteś arogancki, trolujesz, próbujesz strywializować idee naszych spotkań i obrażasz innych uczestników forum (mnie sugerując, że szamańskimi metodami im coś wmawiam, kolegów którzy przyjeżdzają na zloty sugerując, że nie mają własnych uszu i gustu) i pierdolisz głupoty. Nie byłeś, nie słyszałeś, nie mądrz się proszę, bo za przeproszeniem gówno jeszcze wiesz na ten temat.
Nawet nie chce mi sie do tego odnosic do tych obelg z Twojej strony. A co do spotkan, uwazam to za bardzo sluszna idee.
No i polecam czytac ze zrozumieniem.
To już oszczędź nam może tych twoich 'mundrości'. Wcale się nie dziwię, że ktoś może mieć już tego dosyć. A to pogrubione przeze mnie to święta prawda.
Liczba postów: 8904
Liczba wątków: 52
Reputacja:
9
(04-24-2012, 06:06 PM)Mateusz napisał(a): ja np juz dzis 2 dni po spotkaniu kupilem 2 sety pikapow Bo SAM SŁYSZAŁEM, że w moich basowkach nie siedza.
Moj bordowy precel ma mase dolu i nie potrzebny mu spb-3, ktory wyciaga go jeszcze bardziej - do olchowego precla jak najbardziej. Tak samo pikapy w moim jazzie. SJB-1 wydawaly sie byc ZBYT vintage i kupuje takie same jakie mam w 77
Mnie za to na 5-cio strunowego Jazz Basa co nie brzmi jak Jazz póki co nie stać, może kiedyś
nie wystarczyłoby na to stron na forum...
ale ten temat nie dotyczy Fabiana, więc zanim zrobi się jeszcze ciekawiej, to proszę o powrót do dyskusji na temat spotkania w S7.
Liczba postów: 11867
Liczba wątków: 17
Reputacja:
1
|