Klinika GASu
dobrze ci się zdaje Wink Co z tego, że ma 2 humby jak brzmi pierdylion razy gorzej od np. takiego SR-a 2H
Odpowiedz
Jak bawimy się w marketingowców fendera bym proponował że koncern fendera wznowił produkcję guild'a starfire.
Odpowiedz
Odwrócona główka wygląda wkurwę! Wink Jebałbym.

Odpowiedz
Wolę thunderbirda Wink
[Obrazek: masthead.jpg]

Dużo sprzętu - mało talentu Emotka_2403
Odpowiedz
Szkoda, że ma krótszą menzurę.
Odpowiedz
Rainbow 
Co do główki, to IMO fajniej by wyglądała ta od Tele Smile
Odpowiedz
marketing fendera jest archaiczna i typowo bez myslna ile mozna tluc te same ksztalty.
Odpowiedz
http://allegro.pl/angelz-lego-technic-88...58119.html
http://allegro.pl/lego-8480-space-shuttl...63355.html
http://allegro.pl/angelz-lego-technic-88...06516.html

marzenia z dzieciństwa Sad
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.

[Obrazek: fdan.jpg]
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
(05-03-2012, 12:33 PM)depravedsouls napisał(a): marketing fendera jest archaiczna i typowo bez myslna ile mozna tluc te same ksztalty.

Może nie jestem specjalistą od marketingu takim jak ty, ale uważam, że można je tłuc dokładnie tyle czasu, ile ludzie będą chcieli je kupować.

Poza tym co by o nich nie mówić, to przynajmniej potrafią posługiwać się choć jednym językiem w miarę prawidłowoSmile
Odpowiedz
(05-03-2012, 09:27 AM)Misio napisał(a): Odwrócona główka wygląda wkurwę! Wink Jebałbym.

i chyba ma wpływ na brzmienie grubszych strun w niskich strojeniach Smile

super są!
fender -> fender -> fender
Odpowiedz
(05-03-2012, 01:43 PM)Bolem napisał(a):
(05-03-2012, 09:27 AM)Misio napisał(a): Odwrócona główka wygląda wkurwę! Wink Jebałbym.

i chyba ma wpływ na brzmienie grubszych strun w niskich strojeniach Smile

Ta, skala 32" do strojenia F#mrgreen
Odpowiedz
(05-03-2012, 12:33 PM)depravedsouls napisał(a): marketing fendera jest archaiczna i typowo bez myslna ile mozna tluc te same ksztalty.

:facepalm:

Fender jest (myślę, że można już śmiało tak powiedzieć) LEGENDĄ!
Wynalazki Leona w dużej mierze przyczyniły do rewolucji w muzyce rozrywkowej, dzięki której możemy uprawiać nasze ukochane hobby, a i do dzisiaj przez wielu uznawane są za jedyny słuszny wybór, jeżeli chodzi o instrument. Są ponadczasowe.

Nazywanie marketingu fendera archaicznym jest dla mnie co najmniej nierozsądne, to tak jakby mieć pretensje do Ferrari o to, że nie produkuje rodzinnych vanów...

Odpowiedz
Rainbow 
(05-03-2012, 04:44 PM)Gandzialf napisał(a):

Wynalazki Leona w dużej mierze przyczyniły do rewolucji w muzyce rozrywkowej, dzięki której możemy uprawiać nasze ukochane hobby, a i do dzisiaj przez wielu uznawane są za jedyny słuszny wybór, jeżeli chodzi o instrument. Są ponadczasowe.

Nazywanie marketingu fendera archaicznym jest dla mnie co najmniej nierozsądne, to tak jakby mieć pretensje do Ferrari o to, że nie produkuje rodzinnych vanów...

Coś w tym jest, jakby tak wszystkie firmy miały iść z duchem czasu, to byście wtedy narzekali, że każdy bas wygląda jak jakiś Ritter czy inne cudo i nie ma klasycznych kształtów na rynku.
Odpowiedz
(05-03-2012, 04:45 PM)Brylant napisał(a):
(05-03-2012, 04:44 PM)Gandzialf napisał(a):

Coś w tym jest, jakby tak wszystkie firmy miały iść z duchem czasu, to byście wtedy narzekali, że każdy bas wygląda jak jakiś Ritter czy inne cudo i nie ma klasycznych kształtów na rynku.

Podkreśliłem, co najistotniejsze. Trochę tak jak z kołem. Wink Niektóre rzeczy nie muszą się zmieniać.

No i zapomniałem napisać, że wizualnie podoba mi się ten Fender Stingray. Wink

Odpowiedz
Joł, ja tam taki archaiczny marketing lubię:

http://www.youtube.com/watch?v=qypWcLXx9wg
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 25 gości