Stowarzyszenie kartonu, czyli Hartke B-HOOD
A co powiesz o egzotyku Warwicku? Jack Bruce by ze sceny zleciał, zanim by zdążył kabel wpiąć Wink
Gram na nerwach.
Odpowiedz
(03-09-2012, 09:11 AM)miklo napisał(a): A co powiesz o egzotyku Warwicku? Jack Bruce by ze sceny zleciał, zanim by zdążył kabel wpiąć Wink

O nim nic nie mówię, bo basista bluesowy jak sama nazwa wskazuje musi mieć dżez basa, w wyjątkowych sytuacjach precla.

Prawdziwy polski gitarzysta bluesowy nie dopuści nawet mjuzikmena. Bo nie wie, czym jest mjuzikmen. Zwłaszcza 5strunowy.

Pytanie, czy Jack Bruce jest prawdziwym basistą bluesowym ? A jeśli nawet kandyduje do tego tytułu, to czy dałby radę w Polsce ?

Niewykluczone, że nie.

Wink.
Odpowiedz
Widać zleciał ze seny, bo jego sygnatura przypomina teraz Gibola SG.
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
(03-09-2012, 12:30 PM)bratekr napisał(a): Widać zleciał ze seny, bo jego sygnatura przypomina teraz Gibola SG.

Mądrzeje na starość Smile. Swoją drogą niewykluczone, że to pomysł marketnigowców łorłika, nie ?

Chciałbym takiego gibola i skrzypcówę makartnejowską Smile.

Odpowiedz
W sumie to 410 i 115 Hartke by mi sie przydało Wink. Z pokoju bym nie wyrzucił Tongue.
Takie tam granie. 

[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
Tylko jak już to lepiej nowa seria. Raz grałem koncert gdzie miałem moją 410XL i z innej kapeli tą hydrive 410. Była między nimi przepaść, XL mimo, że była bardzo fajną paczką brzmiała jakby była przykryta kocem w porównaniu z hydrive.
Odpowiedz
No pewnie, że tak, ale też gradacja cen też pokazuje hierarchię. Tp kupiłem za jakieś osiem stówek, xl kosztuje 1600 - 1700, a hajdrajw ok. 2500 zł. Cena czyni cuda Smile.
Odpowiedz
Pytanie do użytkowników starych hartke (HA3500, HA2500). Czy próbowaliście podpiąć zewnętrzny preamp przez Return w pętli efektów? Jeśli tak to pytanie czy działało, bo u mnie nie chce i nie wiem czy to normalne czy coś mam nie teges Sad
Odpowiedz
A pętle masz ogólnie sprawną?

Odpowiedz
Wpiąłem Zooma raz w pętlę i nawet działał, tylko to było spory kawałek czasu temu jak nie wiedziałem że można preamp przez return puścić.
Odpowiedz
paluch... a co Ty chcesz w starym Hartke poprawiać w brzmieniu? IMHO to świetnie gadające graty, z dobrą paczką gniotą Wink
...mO_Om...

Cytat:"...I ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony,
A potem zapytał o zarobki nasze - usiadł i zapłakał..."
Odpowiedz
Najpierw podłącz Zooma przez in o out pętli. Jak będzie działać, to OK.
Takie tam granie. 

[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
(05-20-2012, 11:16 AM)SUVV napisał(a): paluch... a co Ty chcesz w starym Hartke poprawiać w brzmieniu? IMHO to świetnie gadające graty, z dobrą paczką gniotą Wink

Chcę sprawdzić brzmienie Taurusa T-Di bez wpływu Hartke w warunkach próbowych Smile

Bratekr: spróbuję przy najbliższej okazji w próbowni Smile
Odpowiedz
Za dużo się tu nie dzieje, więc pewnie wzmacniacze działają sprawnie Smile
Maczos wrzucił na facebooka małe porównanie, IMHO przydatne jakby ktoś chciał porównać sprzęty Hartke Smile
Co prawda sprzedałem już VX 410, ale HA3500 jest i ma się dobrze Smile

Odpowiedz
Podoba mi się Smile
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości