Zdjęcia Sprzętu!
(07-27-2012, 10:18 PM)abstraktus napisał(a): znalazłem próbkę http://www.youtube.com/watch?v=LfuWb6Zj3sU

Brzmienie rekompensuje brzydką główkę Smile
Odpowiedz
Rainbow 
W końcu odebrałem paczkę z poczty Smile Nowy nabytek.

[Obrazek: 30wuv49.jpg]
Odpowiedz
Tak em po cichu myślał że jest szansa, że tym sobie rysia zastąpisz Wink Za bardzo przeżywałeś go na Zakwasowie, żeby przejść obok niego obojętnie Smile Z dechy głośny?
Gratulacje!
Odpowiedz
Rainbow 
Kosztował mnie połowę tego co Rysiek, więc deal zajebisty Smile A trafił się przypadkowo.

EDIT: Jeszcze jedna fotka Wink

[Obrazek: 2zq94pi.jpg]

EDIT 2: Ta fotka wygląda, jakby Fabian ją robił, bo ma chyba identyczne zestawienie w pokoju kolorystyczne Tongue
Odpowiedz
Zajebisty bas! Gratki!
Odpowiedz
Karmazynowy Przypływ ? ;>
Odpowiedz
Pedalska czerwień mrgreen
Odpowiedz
(07-28-2012, 08:38 AM)Brylant napisał(a): W końcu odebrałem paczkę z poczty Smile Nowy nabytek.

cholibka, jak ja na niego choruję... z tym, że do niczego mi nie jest potrzebny mrgreen
obrazki się zesrały.

Odpowiedz
Piękny olchowy precelekSmile

[Obrazek: P1120245.jpg]

[Obrazek: P1120252.jpg]

[Obrazek: P1120264.jpg]

Logo i nazwa firmy zajebiste;dd
Odpowiedz
Dla silent-scream go! Może kapelę reaktywują Wink.
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
(07-28-2012, 08:43 AM)Brylant napisał(a): [Obrazek: 2zq94pi.jpg]

Gratuluje! Kiedyś jak będe miał gdzie na nim grać lub nie będę miał co robić z pieniędzmi to na pewno takiego kupie! Nie mogę się tylko zdecydować czy lepszy ten czy czarnyTongue
Odpowiedz
(07-28-2012, 11:10 AM)Mateusz napisał(a): Piękny olchowy precelekSmile

[Obrazek: P1120245.jpg]

[Obrazek: P1120252.jpg]

[Obrazek: P1120264.jpg]

Logo i nazwa firmy zajebiste;dd

Śliczny! Tylko płytkę bym czarną dał. Jak zrobisz jakiś filmik z nim to koniecznie zalinkuj! Strasznie jestem ciekaw jak się klon sprawuje we fraglesie.
Odpowiedz
(07-28-2012, 08:38 AM)Brylant napisał(a): W końcu odebrałem paczkę z poczty Smile Nowy nabytek.

[Obrazek: 30wuv49.jpg]

Gratulacje, ale trzeba bylo przemyśleć Hollow body Mateusza - świetne wiosło. Jeszcze raz graty
Odpowiedz
no wlasnie na fretlessie nie bardzo umiem szczegolnie ze nei ma markerow;d
Odpowiedz
Casady jest booooski \m/
a ja znalazłem na dysku takie foto Big Grin
[Obrazek: 20k27gp.jpg]
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 67 gości