Klinika GASu
Miałem nie pisać, ale mam taki kurewski GAS, że muszę to z siebie wyrzucić

[Obrazek: post-10318-0-02072200-1345935337.jpg]
Odpowiedz
(09-18-2012, 09:56 PM)herp napisał(a): Miałem nie pisać, ale mam taki kurewski GAS, że muszę to z siebie wyrzucić

Totalnie, totalnie, TOTALNIE. slina Emotka_2755
☓ Buzz ☓ Sire ☓ Wzmacniacze klasy D ☓ EMG ☓ Płytki na Fenderach
Nie używam! STOP AGRESYWNEJ PROPAGANDZIE!
Odpowiedz
(09-18-2012, 10:13 PM)Krulik napisał(a):
(09-18-2012, 09:56 PM)herp napisał(a): Miałem nie pisać, ale mam taki kurewski GAS, że muszę to z siebie wyrzucić

Totalnie, totalnie, TOTALNIE. slina Emotka_2755

HEEEERP !!!!! Dlaczego wrzucasz wszedzie te fodery !!!
Dajcie mi takiego 5 strunowca Smile
Odpowiedz
Nie lubię singlecutów.

(09-18-2012, 06:45 AM)jb90 napisał(a): A co tam Wink Bez Jana Diakona nie wiedziałbym co to świetny bas ! Wink

[Obrazek: Deacon1.jpg]

To przez tego pana zacząłem grać Big Grin

Odpowiedz
(09-18-2012, 08:33 PM)SUVV napisał(a): Eeee... Pany...ale on nie jest czarny...

[Obrazek: 0178402786_frt_wlg_001.jpg]

[Obrazek: %24T2eC16VHJIIE9qTYKJ1!BQProLYjkw~~60_57.JPG]

Kolor mahoniowy w wykończeniu satynowym na jesionowym body Wink

Aaaa... i cena lekko z du***py Confused

Pany, trzeba czytac co jest w opisie:

Cytat:The American Standard Hand-Stained Ash Jazz Bass is a beautifully distinctive new take on our most popular bass guitar. With all the growl and tonal versatility the instrument is known for, this special model gives our American Standard Jazz Bass an ash body with a gorgeous hand-rubbed stain beneath a satin-lacquer finish. Available as a maple-fretboard model in Mahogany Stain and as a rosewood-fretboard model in elegant Wine Red.

Edyta:

Poza tym, sprzedawca nie napisał, ze gitara jest czarna Smile
outreband.com

Odpowiedz
LTH... no przeca o tym napisałem Wink
...mO_Om...

Cytat:"...I ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony,
A potem zapytał o zarobki nasze - usiadł i zapłakał..."
Odpowiedz
Nie chcialem powiedziec, ze nie masz racji, tylko sie odnosiłem do Twojej wypowiedzi, przytaczajac opis ze strony Fendera Smile
outreband.com

Odpowiedz
Brzydki kolor ni to śliwka ni to brąz :/
Odpowiedz
(09-19-2012, 09:29 AM)jb90 napisał(a): Brzydki kolor ni to śliwka ni to brąz :/

Kał po dobrym melanżu mrgreen
Odpowiedz
otóż proszę państwa stwierdzam jednogłośnie, że mój stack jest za duży Big Grin mimo, że zrobił furorę na próbie (chociaż nadal mam problemy z ustawieniem gał, żeby to wszystko napieprzało) to jednak, spakowanie go, zdjęcie na dół, potem do samochodu z samochodu do próbowni, która jest mniejsza niż moja łazienka, rozstawienie, ponowne złożenie, ponowne zaniesienie do samochodu i ponowne władowanie tego wszystkiego do chaty przyprawia mnie o kurwicę - jak dobrze, że mam technicznego i zarazem kierowcę czyli brata (notabene też zrobił furorę jako "mój techniczny Big Grin)

Nie wiem czy jest tu jakiś wątek na takie "życiowe" wynurzania - jeśli jest przekierujcie mnie i ten post

Natomiast zapytacie jaka jest pointa ? Odpowiedź jest jedna - przydałoby się zajebiście głośne kombo które można byłoby zostawić w próbowni (garowy pozbawił mnie dzisiaj słuchu a lampki peak mrugały we wzmaku cały czas - za cholerę nie mogłem się sensownie przebić !!!) albo wynalazek pokroju PORTAFLEXA, który waży co najmniej o połowę mniej i o tyle też jest mniejszy. Dziękuję za uwagę Big Grin
Odpowiedz
[Obrazek: st61.jpg]

Kup ktoś moje basy plz....
Odpowiedz
Na co Ci szóstka? Przecież wiadomo, że nie zabrzmi. I mostek taki... Krzywy Tongue.
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
(09-19-2012, 09:10 PM)jb90 napisał(a): otóż proszę państwa stwierdzam jednogłośnie, że mój stack jest za duży Big Grin mimo, że zrobił furorę na próbie (chociaż nadal mam problemy z ustawieniem gał, żeby to wszystko napieprzało) to jednak, spakowanie go, zdjęcie na dół, potem do samochodu z samochodu do próbowni, która jest mniejsza niż moja łazienka, rozstawienie, ponowne złożenie, ponowne zaniesienie do samochodu i ponowne władowanie tego wszystkiego do chaty przyprawia mnie o kurwicę - jak dobrze, że mam technicznego i zarazem kierowcę czyli brata (notabene też zrobił furorę jako "mój techniczny Big Grin)

Nie wiem czy jest tu jakiś wątek na takie "życiowe" wynurzania - jeśli jest przekierujcie mnie i ten post

Natomiast zapytacie jaka jest pointa ? Odpowiedź jest jedna - przydałoby się zajebiście głośne kombo które można byłoby zostawić w próbowni (garowy pozbawił mnie dzisiaj słuchu a lampki peak mrugały we wzmaku cały czas - za cholerę nie mogłem się sensownie przebić !!!) albo wynalazek pokroju PORTAFLEXA, który waży co najmniej o połowę mniej i o tyle też jest mniejszy. Dziękuję za uwagę Big Grin

Proponuje stacka wstawić do salki i po problemieWink
[Obrazek: masthead.jpg]

Dużo sprzętu - mało talentu Emotka_2403
Odpowiedz
Chciałem 5, ale akurat pojawiła się 6 w niezłej cenie więc nie wybrzydzam Tongue
Odpowiedz
(09-19-2012, 09:32 PM)JAACA napisał(a):
(09-19-2012, 09:10 PM)jb90 napisał(a): otóż proszę państwa stwierdzam jednogłośnie, że mój stack jest za duży Big Grin mimo, że zrobił furorę na próbie (chociaż nadal mam problemy z ustawieniem gał, żeby to wszystko napieprzało) to jednak, spakowanie go, zdjęcie na dół, potem do samochodu z samochodu do próbowni, która jest mniejsza niż moja łazienka, rozstawienie, ponowne złożenie, ponowne zaniesienie do samochodu i ponowne władowanie tego wszystkiego do chaty przyprawia mnie o kurwicę - jak dobrze, że mam technicznego i zarazem kierowcę czyli brata (notabene też zrobił furorę jako "mój techniczny Big Grin)

Proponuje stacka wstawić do salki i po problemieWink

Ta tylko na czym będę grał w domu ? Zresztą boje się zostawiać tam zwłaszcza Ampega - powiem nieskromnie, że się wyróżnia spośród innych gratów Big Grin
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 227 gości