Klinika GASu
Lisu - ja je bardzo cenię. Super paczunie z serii VX. Piękny dół mają! Do tego jak w 5500 była jeszcze lampka w dobrym stanie w próbowni to zupełnie gruz i beton się dało ukręcić z tego zestawu. Jak lampa wysiadła do dalej było si, jednak podbrudzałem trochę to Polish Love lub Sansampem.
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
VX to dla mnie dno, za to XL są ekstra.. TP też niezłe.
na VXie słyszałem się na scenie gorzej niż na HLF Tongue
a lodówek było kilka wersji, mocno różniących się soundem
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
(10-03-2012, 04:03 PM)Burning napisał(a): [Obrazek: 6x12angle.jpg]

chytry

[Obrazek: 000_0012.jpg]

[Obrazek: 000_0011.jpg]

[Obrazek: 118bass.blkox_.jpg]

Rolleyes
Odpowiedz
gorsze rączki i bassreflex Tongue

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
(10-03-2012, 09:24 PM)bratekr napisał(a): Lisu - ja je bardzo cenię. Super paczunie z serii VX. Piękny dół mają! Do tego jak w 5500 była jeszcze lampka w dobrym stanie w próbowni to zupełnie gruz i beton się dało ukręcić z tego zestawu. Jak lampa wysiadła do dalej było si, jednak podbrudzałem trochę to Polish Love lub Sansampem.

Tutaj się z Burnem zgodzę, też miałem na myśli XL Wink. A na VXie chyba nie grałem nigdy.

Burn - aż sprawdzę co to za lodówę kumpel ma, w sensie skąd i z kiedy. W piątek chyba też będę na niej grał Wink
Odpowiedz
(10-02-2012, 10:05 PM)Samooray napisał(a):
(10-02-2012, 11:20 AM)Dex napisał(a): Chce tego alembica slina

http://alembic.com/club/messages/395/139...1348508423

tu jakbyś chciał 8mkę http://alembic.com/club/messages/395/129...1346906488

Wink

To ten Big Grin
Odpowiedz
(10-03-2012, 10:27 PM)Burning napisał(a): gorsze rączki i bassreflex Tongue

Z gorszymi rączkami się w pełni zgadzam, wrzynają się w łapy te od VX. Bassreflex - przeszkadza mi tylko w plenerze Tongue
Odpowiedz
[Obrazek: nv412_thumb.jpg]
albo
[Obrazek: TradPH6x10-Fnt-LG.jpg]
a najlepiej obieSmile
Odpowiedz
(10-04-2012, 08:06 AM)dr_kciuk napisał(a): [Obrazek: nv412_thumb.jpg]
albo
[Obrazek: TradPH6x10-Fnt-LG.jpg]
a najlepiej obieSmile

To są 4x12"?
Odpowiedz
[Obrazek: 2-1.jpg]
[Obrazek: 1-1.jpg]

GAS na mój stary stack...
Odpowiedz
Ja mam GAS na tą Wink

[Obrazek: 4x12PH-LGfnt.jpg]

a do tego:

[Obrazek: SVTVR_LG.jpg]

Odpowiedz
Pierwsza to bergantino 4X12,a druga to nowość mesy 6X10 bez gwizdka i zamkniętaSmile...
Ciekawe alternatywy dla lodówy...
Jeszcze dołoże to
[Obrazek: 412srear.jpg]
[Obrazek: 412s01.jpg]
4x12
Odpowiedz
(10-04-2012, 08:19 AM)dr_kciuk napisał(a): druga to nowość mesy 6X10 bez gwizdka i zamkniętaSmile...
ciekawe, że producenci wracają do klasycznych, "zionących środkiem" rozwiązań Wink

Odpowiedz
(10-04-2012, 09:21 AM)Fabian napisał(a): Wyglada to ciekawie.

Fabian - Boga w sercu nie masz mrgreen
Odpowiedz
(10-03-2012, 11:44 PM)Gorphal napisał(a):
(10-03-2012, 09:24 PM)bratekr napisał(a): Lisu - ja je bardzo cenię. Super paczunie z serii VX. Piękny dół mają! Do tego jak w 5500 była jeszcze lampka w dobrym stanie w próbowni to zupełnie gruz i beton się dało ukręcić z tego zestawu. Jak lampa wysiadła do dalej było si, jednak podbrudzałem trochę to Polish Love lub Sansampem.

Tutaj się z Burnem zgodzę, też miałem na myśli XL Wink. A na VXie chyba nie grałem nigdy.
Grałem, to za dużo powiedziane - próbowałem VXów i próbowałem XL. Przepaść. XL, to na prawdę świetne paki. VXy za to - z mojego pkt widzenia - mulą i nic poza tym.
Gram na nerwach.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 39 gości