Fender B-HOOD
Ok,ale zielonychWink
Odpowiedz
I wlasnie taka jest z tego co widze cena rynkowa ;-)
Fender Jazz Bass Special PJ '86 / Yamaha AES-620 - Zoom B3 - Fulltone BassDrive by Pinio - linia/wzmak na salce

Chroń lasy - kupuj używane gitary mrgreen

[Obrazek: 39977_2f374124b3b1.gif]

Odpowiedz
Z tego co mi wiadomo po 83 roku zmienila sie nieco konmstrukcja i sposob wytwarzania tych gitar, inne materialy i technologie. Ta gitara ejst w tej samej technologii co precel z np 96 roku. Moim zdaniem taka gitara jest warta mniej niz np precel 83 burna.
Odpowiedz
zgadzam się z Mateuszem
jeśli drewno jest dobrze rozegrane (wiek to nie wszystko), to 5k z górką - górka zależna od stanu i jakości sztuki
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Czyli za 4,5 powinien pójść....bez problemu
Odpowiedz
za 4,5 to chodzą współczesne

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Ok...nie będę psuł rynku Wink
Odpowiedz
Burn, wydaje mi się, ze sprzedać współczesnego precla za 4,5k to raczej ciężko jest. Podjąłem decyzje, że jednak sprzedawać bede tego P+J, nie wiem co to jest konkretnie, wydaje mi się, że coś ala american vintage'57 tylko z 80-90 lat, też nie wiem ile za niego krzycieć, 5k może być ok? czy przeginka?
Odpowiedz
Wyslij fotki Alfikowi, mysle ze on to moze zidentyfikowac, wiedzialbys chocby dla wlasnej informacji.
Odpowiedz
Tak chyba musze zrobić, nie chciałbym, aby później ktoś miał jakieś pretensje do mnie.
Odpowiedz
Ja bym proponował znaleźć na ebay.com ceny podobnych roczników, doliczyć 10-15% i zrobić licytację z opcją kup teraz.
Bardzo ostrożnie mogę zasugerować 1600-1800 usd. Niech ktoś sobie oficjalnie albo przez pośrednika ściągnie bass za taką kwotę (prowizja paypal, wysyłka, na 99% cło i podatek) to te ceny w Polsce (5500-6000) nie wydadzą się jakieś grubo przesadzone.
Ibanez Blazer-Maruszczyk Elwood--AMP BH420--112 NoisyBox(Fatailpro)--Aphex Punch factory-Chaos Hotcake drive.
Odpowiedz
precel 83 to około 1200-1300usd+ wysyłka + cło + VAT i robi się 5800zł

Odpowiedz
wujek ale to body to na bank jest z jakiegos starucha.
Odpowiedz
To ja nie wiem. Przewinęły mi się w oczach ostatnio kilka za właśne taką kwotę na e.bayu.

http://www.ebay.com/itm/Vintage-Original...5652347122
Ibanez Blazer-Maruszczyk Elwood--AMP BH420--112 NoisyBox(Fatailpro)--Aphex Punch factory-Chaos Hotcake drive.
Odpowiedz
no to sporo poszły w górę, odkąd ja kupowałem Huh

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości