ALLEGRO - prośby, pytania, kwiatki - BEZ OGŁASZANIA SIĘ
Napisałem jej żeby zrobiła sobie bardziej wiarygodną kalkomanię z numerem seryjnym
Ibanez Blazer-Maruszczyk Elwood--AMP BH420--112 NoisyBox(Fatailpro)--Aphex Punch factory-Chaos Hotcake drive.
Odpowiedz
logo z innego okresu, niż białe pickupy
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Czyli jak myślałem Smile Oby się tylko, ktoś nie naciął kto tej wiedzy nie posiada.
Buzz WASP , Squier JV Precision Bass '62 MIJ r.prod. '82 , Thunderfunk TFB-550, Berganitino EX112
(05-16-2011, 03:13 PM)Burning napisał(a): jeśli nie lubisz Black Sabbath to jesteś głupim chujem i spierdalaj Wink

Odpowiedz
Że zacytuję niejakiego Zbrhla - łajno i kał. Ale basik ładny. Wczesnym ejtisem jedzie.
Odpowiedz
czy Fender robił w ogóle basy tak, że struna E do klucza szła po kącie od siodełka?
obrazki się zesrały.

Odpowiedz
(01-29-2013, 12:03 AM)obserwacja napisał(a): To też zdaje się być dobra okazja. Made in UK. rzadko już spotykany. Bardzo dobry wzmacniacz
http://allegro.pl/ashdown-abm-500-evo-ii...92561.html

Ktoś coś może więcej powiedzieć o tym sprzęcie powiedzieć? Ashdown to kompletnie nie znana mi marka a widzę, że ceny sprzętu dość dobre i trochę na tym znanych muzyków gra. Miał ktoś taki sprzęt ?
[Obrazek: masthead.jpg]

Dużo sprzętu - mało talentu Emotka_2403
Odpowiedz
ja mialem abm evo iii 500w.

Chodza po 1200-1600zl.

Wzmak bardzo fajny i ciepły, w sam raz do precelka, ale nie zamula. Ma fajnego misia i delikatną góre. Można nim fajnie przybrudzić. Ogólnie polecam do brzmień brytyjskich i grania kostką. Wyciąga ten "drewniany" sound.
Odpowiedz
(02-09-2013, 08:35 AM)Mateusz napisał(a): ja mialem abm evo iii 500w.

Chodza po 1200-1600zl.

Wzmak bardzo fajny i ciepły, w sam raz do precelka, ale nie zamula. Ma fajnego misia i delikatną góre. Można nim fajnie przybrudzić. Ogólnie polecam do brzmień brytyjskich i grania kostką. Wyciąga ten "drewniany" sound.

Kurcze - ja szukam czegoś ciągle do tbirda i Wala - chyba to nie dla mnie sprzęt Smile

Odpowiedz
To może SWR albo GK
Fender Jazz Bass Special PJ '86 / Yamaha AES-620 - Zoom B3 - Fulltone BassDrive by Pinio - linia/wzmak na salce

Chroń lasy - kupuj używane gitary mrgreen

[Obrazek: 39977_2f374124b3b1.gif]

Odpowiedz
(02-09-2013, 08:39 AM)Frytas napisał(a): To może SWR albo GK

O GK myślałem - z wiadomych przyczyn Wink Ale nie widzę żadnego godnego GK na allegro - jest tylko gk 1001 rb - ale to zbyt duża moc dla mnie - nie rozkręcę go nawet... Mam też na oku mesę jedną - ale trochę kosztuje - nie wiem do końca czy potrzebuję aż tak wyjebisty sprzęt do grania prób z kumplami - choć head jest świetny i mnie kusi. SWR odpada - kompletnie nie moja bajka brzmieniowa Smile

Odpowiedz
imo abm moze fajnie zagrac z tbridem z walem nie wiem bo to dla mnie cos egzotyczneo i nie mam pojecia jak to gra, a probkami w necie nei bede sie sugerowac. na 90% fajnie zagra z berdem, bedzie fajnie chrumkało w niskim środku
http://allegro.pl/sprzedam-zamienie-kolu...62335.html chyba okazja
Odpowiedz
Thunderfunka se kup.. Wszystko ukrecisz i przy walu wsi nie bedzie :p
Odpowiedz
(02-09-2013, 08:51 AM)yacoob napisał(a): Thunderfunka se kup.. Wszystko ukrecisz i przy walu wsi nie bedzie :p

Thunderfunk mało mi się kojarzy z rockowym graniem ;p

Odpowiedz
(02-09-2013, 08:41 AM)JAACA napisał(a): ...nie wiem do końca czy potrzebuję aż tak wyjebisty sprzęt do grania prób z kumplami ...

mrgreenmrgreenmrgreen

WAL się Wink
Odpowiedz
jaaca, a slyszales przesterowanego swra?

Ja bym ci polecal zebys wybral sie na basturbacje tam bedzie sporo wzmakow do ogrania i znajdziesz cos dla siebie.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 36 gości