Liczba postów: 231
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
ja tego nie polecam. Brzmi słabo.
Wykonuje kolumny na zamowienie. Kontaktowac sie na PW.
Gear: MM Cutlass, rig is under production.
Sprzedam:
Aguilar OBP-2
Ashdown Perfect Ten
Harman Kardon PM635i
Liczba postów: 178
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
(08-03-2010, 02:01 PM)ANTonio napisał(a): znajomy dostał propozycje kupna takiej paczki:
http://maczosbass.pl/prod,2874,EBS_NEO-212.htm
To neodymowy ebs 2x12, napędzany będzie ampegiem svt3pro. Jak myślicie, jak to zabrzmi?
To przekaż koledze ,że Demanu mu zrobi o wiele lepiej brzmiącą pakę niż te neo - sreo-dymy;P i za niewiele ponad połowę ceny Nie żebym reklamował ale NO KURWA TE PAKI WYMIATAJĄ!!! Więc POLECAM !!!!
Fender Jazz Bass Ventures Limited Edition -> Ampeg SVT III-> Deathmanufacture-> Ibanez LU 20 -> Ernie Ball Strings
Liczba postów: 603
Liczba wątków: 17
Reputacja:
0
08-03-2010, 08:14 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-03-2010, 08:16 PM przez gsb.)
czemu demanu nie spiknie sie z maczosem? Bylby z tego mysle dobry deal - paki ciagle na stanie, jakies testy sresty, duzo zadowolonych uzytkownikow - opinie i tak dalej. Moze by sie to bardziej rozprzestrzenilo...
PS: Zeby ne bylo off - design EBS = design LDM. No sorry. żal...
-
Liczba postów: 13257
Liczba wątków: 23
Reputacja:
1
08-03-2010, 08:17 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-03-2010, 08:18 PM przez Karol.)
bo Maczos potrzebuję fakturę zakupową
a Demanu należy do ludzi FUCK THE SYSTEM i napierdala paczki bez podatku :-)
Demanu chyba kiedyś mówił, że nie dałby rady wtedy z produkcją. Zbyt dużo zamówień, zbyt mała moc przerobowa.
Reputacja:
0
(08-03-2010, 10:49 AM)questionmaker napisał(a): Barczak Cases, to jest solidna firma, dobrze myślę?
Barczak super gosc, super jakosc tylko terminy okropne.
Jakby co w tych samych cenach (a moze nawet taniej) ma Mariusz Owczarek z Power Cases - polecam gościa. Konkretnie, szybko, jakość rewelacyjna. Na dniach znowu cos od niego zamawiam.
-
Liczba postów: 12302
Liczba wątków: 44
Reputacja:
4
Taka ciekawostka dla zakładających własną firmę - ZUS na osobę kosztuje 400 złotych miesięcznie.
Większość ludzi udzielających korepetycje jest fcuk da systhem.
Takie tam granie.
Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Reputacja:
0
Najbardziej bez sensu jest to, ze bedac zatrudnionym gdziestam i chcac robic cos innego (albo dwie inne rzeczy) musisz placic podwojny (albo potrojny) ZUS - chyba troche mniejszy niz opdstawowy, ale to jest kretynizm...
-
Reputacja:
4
Ale - masz za to większą emeryturę.
Od kiedy płacę składki (znaczy się - mam aneks do umowy), mam wyższą o 4% pensję.
Takie tam granie.
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Liczba postów: 13257
Liczba wątków: 23
Reputacja:
1
(08-04-2010, 07:45 AM)bratekr napisał(a): Ale - masz za to większą emeryturę.
Od kiedy płacę składki (znaczy się - mam aneks do umowy), mam wyższą o 4% pensję.
do emerytury trzeba dożyć
a jak się już to uda...to jak długo ją będziesz dostawał?
płacisz całe życie, a korzystasz ledwo co?
Liczba postów: 393
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
(08-04-2010, 07:32 AM)bratekr napisał(a): Taka ciekawostka dla zakładających własną firmę - ZUS na osobę kosztuje 400 złotych miesięcznie. 350zł (z dobrowolnym chorobowym)
(08-04-2010, 07:43 AM)gsb napisał(a): Najbardziej bez sensu jest to, ze bedac zatrudnionym gdziestam i chcac robic cos innego (albo dwie inne rzeczy) musisz placic podwojny (albo potrojny) ZUS - chyba troche mniejszy niz opdstawowy, ale to jest kretynizm...
Nie płacisz całego ZUSu, tylko ubezpieczenie zdrowotne (bez społecznego) - ok. 230zł. Ale z tego ok. 200zł możesz sobie odliczyć od podatku dochodowego, czyli de facto płacisz ok. 30zł miesięcznie.
Niemniej jednak uważam że i tak jest to bez sensu
Reputacja:
4
(08-04-2010, 08:13 AM)Floyd napisał(a): (08-04-2010, 07:45 AM)bratekr napisał(a): Ale - masz za to większą emeryturę.
do emerytury trzeba dożyć
a jak się już to uda...to jak długo ją będziesz dostawał?
płacisz całe życie, a korzystasz ledwo co?
Bardzo dużo zależy od <i>portfela</i> z jakiego korzystasz. Jeśli przepisałeś się na nowy pracując od 35 lat, to nie masz co się dziwić, że z nowego dostajesz psie pieniądze. Jeśli pracowałeś całe życie w nowym systemie, dostaniesz większą pensję niż osoby, które pracowały w starym.
Takie tam granie.
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Liczba postów: 5718
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
Co sądzimy o Squierach Standard?
Liczba postów: 266
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Pany , miał ktoś z was do czynienia z kolumnami Ashdowna seria ABM ?
Liczba postów: 24876
Liczba wątków: 29
Reputacja:
10
imho dławią się dołem i mają marną dynamikę.
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
|