[chwalę się] Teledysk Boso i parę takich przy okazji... ;)
No to pochwalę się tutaj klipem i numerem:

Nagrany w Magazine Studio w Knurowie jako nagroda za wygranie małej sceny SlotArt Festival. Jak komuś podpasuje, to do zassania: http://soundcloud.com/zespolboso/boso-goraco

A w miniony właśnie weekend także:

Nasza wokalistka w X-Factor:

No i w piątek wygraliśmy półfinał Rock Masters Reaktywacja w Pabianicach, ale jeszcze nie mamy video stamtąd (ale będzie!), więc generalnie: Emotka_1864
Odpowiedz
teledysk fajny, przyjemnie się ogląda, Julia fajna, przyjemnie się słucha - trzymam kciuki za dalszą karierę! Emotka_2755
obrazki się zesrały.

Odpowiedz
Gratulować, ale za mało Człowieka Zgierza w klipie mrgreen Emotka_2755
Odpowiedz
@Stanislav. - jak nam nikt z zespołu nie zechce znowu odejść, to nie zamierzamy zwalniać! Emotka_2755

@paluch1986 - na pancernej kliszy kręciliśmy a i tak pękały, jest tyle ile się udało zarejestrować... mrgreen
Odpowiedz
Bardzo przyjemny wałek, fajnie się jammuje do niego Big Grin

No i gratulować, nic tylko w końcu zacząć mamonę zgarniać za takie granie.. Emotka_2755
Odpowiedz
Na razie jest i tak nieźle, bo jesteśmy na zero... Big Grin
Odpowiedz
... czyli nadal chodzicie Boso! Smile

Fajny klip, kawałek też pytny.
Nawet się Król Disco znalazł mrgreen

Zakwas, wiesz że ta Twoja gitarzystka to do Josh'a z RHCP jest podobna? Tylko jej nie mów! mrgreen
Odpowiedz
Zakwasu!
Julkę słyszałem na żywo na Waszym koncercie. Było gites!
Ale to wykonanie z X-Factora jest świetne. Miałem ciary. A ja lubię mieć ciary przy muzie. Czuję się wtedy trochę jak bym osiągał taki muzyczny orgazm i to strasznie fajne Wink

Jestem na TAK i trzymam kciuki! Big Grin

(i tak między nami...
...żeby jej sodówka nie walnęła do łba, bo to może być koniec fajnego zespołu. historia zna takie przypadki...)

A film i tak Wam zdejmą za chwilę Wink
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410

Odpowiedz
(03-17-2013, 11:31 PM)Pecu napisał(a): (i tak między nami...
...żeby jej sodówka nie walnęła do łba, bo to może być koniec fajnego zespołu. historia zna takie przypadki...)

Będziemy pracować, żeby nie... Wink Emotka_2755
Odpowiedz
Gratulacje! Teledysk w pytkę, na luzie i widać, że ekipa zżyta.

Xfucktora przypadkiem akurat wczoraj oglądałem. Dobrze wypadła.

Trzymam kciuki za całe Boso!
Odpowiedz
dla mnie super, delikatnie manaamem zalatuje momentami w pozytywnym znaczeniu. Dla mnie wokal troche zbyt ostry i natarczywy - denerwuje mnie;p Poza tym spoko
Odpowiedz
Nie znam się na takiej muzie i raczej nie gustuję, ale Zakwas niezłego kozaczka przygrał w teledysku Wink Najlepsza scena jak bujacie wartburghini diablo. PRO.

+1
Odpowiedz
Tym Wartburgiem (vel BosoBusem) bujaliśmy na strzeżonym parkingu na którym nie wolno filmować. Podszedł do nas ochroniarz jak zaczęliśmy zdjęcia, ale go uprosiliśmy, żebyśmy mogli zostać. Po dziesięciu minutach przyszedł znowu i powiedział, że jemu to nie przeszkadza, ale monitoring idzie do centrali i dostał właśnie telefon, czy mają przyjeżdżać z interwencją, bo jacyś ludzie skaczą po samochodzie... mrgreen

Gdzie gram tego kozaczka tak w ogóle? Tongue
Odpowiedz
(03-17-2013, 07:47 PM)zakwas napisał(a): Nagrany w Magazine Studio w Knurowie ...

Dobry band, dobry numer, dobra wokalistka ale... nie podoba mi się realizacja. Największy problem mam z 'pukającym' werblem (zero energii, co bardzo odbiera tanecznego wymiaru całości). Z imo koszmarnie brzmiącą gitarą i z tym że barwa wokalu Julki nie za bardzo przypomina to co słyszeliśmy w x-factorze (gdzie zabrzmiała dużo pełniej i po prostu lepiej).

Także bez osobistych wycieczek... brzmi to szeroko i niby poprawnie ale totalnie bez pazura. W tej formie może zawojować parkiety w kilku domach starców ale raczej nigdzie indziej. Wink

Gratuluję sukcesów i klipu! Poszukajcie kumatego producenta a wszystko będzie dobrze. Emotka_2755
Odpowiedz
Ja się na temat realizacji nie wypowiadam za wiele, bo z racji, że sam miksuję, to "ja bym to zrobił inaczej". Wink Dostaliśmy w nagrodę, za free nagranie dwóch utworów, więc nie narzekamy, bo tragedii przecież nie ma, a gust jest jak dupa... Wink Emotka_2755

A jakbyśmy mieli czekać na wypuszczenie tego wszystkiego do momentu aż wszyscy będziemy zadowoleni, to premierę byśmy robili 2023. Wink

W niedzielę startujemy z nagrywkami kolejnych numerów i tam już ja będę się tym zajmował i przyjmował zjeby na klatę. mrgreen
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości