[chwalę się] Night Rider - Widzę Czuję Jestem
NARESZCIE.

Po skandalicznie długiej ciąży urodziło się to oto wspólne dzieciątko zespołu Night Rider:

[Obrazek: NightRiderWidzeCzujeJestem.JPG]

Płyta została wydana przez małą wytwórnię MDM (wcześniej tam właśnie ukazało się też Night Rider Symphony). Nakład na razie nieduży, potem się zobaczy Wink

Kawałek fajnego, mocnego rocka z progresywnymi naleciałościami. Tutaj spuszczam się troszkę bardziej nad ową płytką mrgreen

Oto wrzucany już onegdaj przeze mnie promocyjny klip:

Będą jeszcze dwa - prawdopodobnie jeszcze tej "wiosny"! Big Grin

Więcej info (cena itd.) na dniach.
Odpowiedz
Gratulować, a kawałek fajny Emotka_2755
Odpowiedz
Gratuluję!!!!

Reverbu w klipie też! Wink
Odpowiedz
GRATU-KURWA-LACJE!!!!!!! Emotka_2403Emotka_2403Emotka_2403
Tradycyjny J-BASS B-HOOD member no. 2
Broda B-hood #11

(03-11-2013, 11:07 PM)Brylant napisał(a): [Bisq_mode=on]
Ale wszystko jest chujowe...
[Bisq_mode=off]
Odpowiedz
muzyka mi sie nie podoba, ale gratuluję Smile
fender -> fender -> fender
Odpowiedz
Momentami klip bardzo fpytę! Muzycznie nie moja bajka, ale wszystko się zgadza, słychać, że w gatunku siedzicie bardzo dobrze. Wink Emotka_2755
Odpowiedz
muzycznie też nie jest to do końca mój klimat, ale wszystko jest pro i tylko pozostaje szczerze pogratulować! Emotka_2755 Smile
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410

Odpowiedz
Nie moja bajka ale jest PRO.
Odpowiedz
Dobrze jest! Gratulejszyny Big Grin
Gram na nerwach.
Odpowiedz
Cóż - nie słucham Heavy Metalu, ale jednak kawałek mi wchodzi. Bardzo fajny riff i dowód, że miejsce na slap bass solo wszędzie się znajdzie Wink
Schab -> Mąka -> Jajko -> Bułka Tarta -> Patelnia z rozgrzanym olejem
Odpowiedz
Gratulacje! Emotka_2497

Emotka_2755
[Obrazek: 7w41Jta.jpg]
Odpowiedz
(03-25-2013, 04:29 PM)Sopel napisał(a): Cóż - nie słucham Heavy Metalu, ale jednak kawałek mi wchodzi. Bardzo fajny riff i dowód, że miejsce na slap bass solo wszędzie się znajdzie Wink

To są jedyny fragment płyty zagrany kciukiem - no, może gdzieś uderzyłem jakiś akcent, ale to wszystko Tongue

Odpowiedz
Gratulki! Mi się podobie! Emotka_2755
Odpowiedz
Zajebiszczaste ! Big Grin
Kolejny kop w dupę by zabrać się za własną płytę, bo to musi być naprawdę mega przyjemne.

Jak można dostać taką płytkę ? Zamawiam !
Odpowiedz
Gratulacje Basstard, bardzo fajne granie Smile
[Obrazek: 17m.gif]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości