Lutniczy B-HOOD
(03-29-2013, 10:28 AM)groza napisał(a): on/on/on to dpdt?

https://www.mayshop.pl/pol_m_Akcesoria-E...i-118.html

O widzisz! Wiedziałem, że gdzieś go widziałem niedawno przegladając neta - wielkie dzięki! Emotka_2755

Edit: Oj, ale on 2-way jest Sad

http://www.mayshop.pl/product-pol-1644-P...ON-B-.html
Odpowiedz
Te które mają w nazwie "trójpozycyjny" też?Smile
Odpowiedz
(03-29-2013, 10:04 AM)OMSON napisał(a): 3-way switch DPDT

//przypierdalanie się// jakim cudem przełącznik dwustanowy (Double Pole Double Throw) może mieć 3 pozycje? Emotka_2403
Tradycyjny J-BASS B-HOOD member no. 2
Broda B-hood #11

(03-11-2013, 11:07 PM)Brylant napisał(a): [Bisq_mode=on]
Ale wszystko jest chujowe...
[Bisq_mode=off]
Odpowiedz
[Obrazek: obraz026tb.jpg]mój pierwszy basik
[Obrazek: obraz026tb.jpg]widzę że cos nie tak wkleiłem , może teraz coś będzie
[Obrazek: obraz027ra.jpg]no , udało sie ... teraz tyłeczek
[Obrazek: obraz027ra.jpg]cholera ,,, jeszcze raz spróbuję
[Obrazek: obraz027ra.jpg]
nie rozumie ... ten sam link wklejam i jest kupa
[Obrazek: obraz027tn.jpg]może teraz...
może opisze , bo z fotami mam problem: gryf to klon płomienisty, klucze Schelera, markery to macica perłowa , korpus -jesion z jednego kawałka, top- czeczot, mostek Gotoh, pickupy. Di MARZIO 123 + dodatek BARTOLINI , lakier N
[Obrazek: obraz026tb.jpg]może sie uda..
Odpowiedz
jak masz zdjęcia w przeglądarce, to nie kopiuj ich adresu z tego "paska na górze" tylko kliknij prawym na zdjęcie i kliknij "kopiuj adres obrazka", "kopiuj adres url grafiki" albo cos takiego
fender -> fender -> fender
Odpowiedz
[Obrazek: obraz027bp.jpg]tyłek...
http://http://img27.imageshack.us/img27/...z027bp.jpg.....
[Obrazek: obraz027gu.jpg]trochę tu nasrałem niewypałami .. ale próbuje coś jeszcze wkleić .. no i jest tak jak jest..kupa...
Odpowiedz
wchodzisz tu:
www.imgur.com (imageshack można sobie darować, czasy jego świetności minęły)
klikasz z prawej "Computer", wybierasz z dysku zdjęcie, które chcesz wgrać.
następnie klikasz "Start Upload". bo wgraniu kopiujesz link, który znajduje się z prawej strony, tuż pod "Direct Link (email & IM)".
skopiowany link wklejasz na forum do posta, między znacznikami [img] i [/img], czyli powinno wyglądać to tak:
[img]tutaj link do obrazka[/img]
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
[Obrazek: obraz027bp.jpg]...
coś tam wskoczyło ... widze że format został obkrojony... dobre i to...
[Obrazek: obraz017lu.jpg]...
[Obrazek: obraz017lu.jpg]
(03-31-2013, 03:18 PM)papkin napisał(a): [Obrazek: obraz027bp.jpg]...
coś tam wskoczyło ... widze że format został obkrojony... dobre i to...
[Obrazek: obraz017lu.jpg]...
[Obrazek: obraz017lu.jpg]
żle chyba nie wyszedł.. nawet stroi, nic sie nie rozkleja... akcja strun około 2mm, czyli chyba nieżleBig Grin
Odpowiedz
Dobra. Pierdol te zdjęcia bo naślemy hiszpańską inkwizycję i skończy się. Lepiej nawijaj co, kto i jak
Ibanez Blazer-Maruszczyk Elwood--AMP BH420--112 NoisyBox(Fatailpro)--Aphex Punch factory-Chaos Hotcake drive.
Odpowiedz
co?... jeśli chodzi ci o materiały.. to prożek z klamki mosieżnej.... markery z zawieszek z macicy perłowej z Allegro.tanio i duży wybór.. natomiast oznaczenia progów 1,3,5,itd. z boku podstrunnicy są zrobione z patyczków CHUPA CHUPS ...
(03-31-2013, 04:06 PM)papkin napisał(a): co?... jeśli chodzi ci o materiały.. to prożek z klamki mosieżnej.... markery z zawieszek z macicy perłowej z Allegro.tanio i duży wybór.. natomiast oznaczenia progów 1,3,5,itd. z boku podstrunnicy są zrobione z patyczków CHUPA CHUPS ...
[Obrazek: obraz029xv.jpg]
tu natomisast szyje się coś znacznie odmiennego...freetlesik , z machoniu
(03-31-2013, 04:06 PM)papkin napisał(a): co?... jeśli chodzi ci o materiały.. to prożek z klamki mosieżnej.... markery z zawieszek z macicy perłowej z Allegro.tanio i duży wybór.. natomiast oznaczenia progów 1,3,5,itd. z boku podstrunnicy są zrobione z patyczków CHUPA CHUPS ...
[Obrazek: obraz029xv.jpg]
tu natomisast szyje się coś znacznie odmiennego...freetlesik , z machoniu

gryf także machoniowy , podstrunnica z oznaczeniami progówi - paski forniru, prostokątne markery , oczywiście lakierowana , kluczyki" mini" w układzie 3+1.. pikap, to DELANO SBC przy mostku...poza tym nic wiecej nie przewiduje , nawet potencjometrów nie bedzie miał..
[Obrazek: obraz030jo.jpg] przymiarka pod kieszeń
Odpowiedz
[Obrazek: obraz054fg.jpg]czas na prawdę... he..he.. najbardziej stresujący moment...
[Obrazek: obraz056ia.jpg]chyba po tej robótcce zasłóżyłem .. he..he..na piwo...
Odpowiedz
papkin, wpisz w google "netykieta",w wikipedii znajdziesz wiele przydatnych wskazowek na temat umieszczania i redakcji postow na forum - Tobie ulatwi umieszczanie ich tresci a nam ich zrozumienie.

Jestem ciekaw co tam szyjesz, ale na razie Twoje posty to sajgon, stad moja rada. Czekam na wiecej informacji o Twoich dokonaniach i dokumentacji foto Emotka_2755
outreband.com

Odpowiedz
Fretless z blockmarkerami nie wygląda dobrze, ale jestem dziwką bez szkoły i chuja się znam.
Odpowiedz
może to co robię komuś zupełnie nie podobać.. jego sprawa, ja to traktuję bardziej rozrywkowo niż festiwalowomrgreen
Odpowiedz
Prostokątne markery we fretlessie to niezbyt dobry pomysł, po jakimś czasie wyłażą na wierzch i struny o nie brzęczą. No ale czemu nie spróbować;D W 90% gitar które miałem markery wystawały z podstrunnicy, wliczajac stare fendery. Nie jest to 1-2mm, ale czuć pod palcem i na 100% strun aby o to brzęczała.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości