Przykłady zajebistego brzmienia basu
Muszę się troszki usprawiedliwić ,myślałem tak bo znajomy chałturnik ma ZON'a nie jestem w stanie określić modelu wpięty w sansampa i w linię brzmi milutko cieplutko , z małym pazurkiem - kręcenie gałami nic nie daje - nie pokazuję potwora - choć po części takiego jak w filmach wyżej .
Odpowiedz
(04-26-2013, 04:29 PM)piotrek_wrb napisał(a): Muszę się troszki usprawiedliwić ,myślałem tak bo znajomy chałturnik ma ZON'a nie jestem w stanie określić modelu wpięty w sansampa i w linię brzmi milutko cieplutko , z małym pazurkiem - kręcenie gałami nic nie daje - nie pokazuję potwora - choć po części takiego jak w filmach wyżej .

Pewnie kwestia ustawienia Smile ale zona bym łyknął Wink
[Obrazek: masthead.jpg]

Dużo sprzętu - mało talentu Emotka_2403
Odpowiedz
a propos ZONa - pojadę klasykiem:
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
(04-26-2013, 06:00 PM)zwinny napisał(a): a propos ZONa - pojadę klasykiem:

SansAmp PSA-1 + końcówka Peavey w racku... Wink
Odpowiedz
Pewnie było kiedyś ale warto odświeżyć
Ibanez Blazer-Maruszczyk Elwood--AMP BH420--112 NoisyBox(Fatailpro)--Aphex Punch factory-Chaos Hotcake drive.
Odpowiedz
(04-26-2013, 03:25 PM)paka napisał(a): http://basscity.eu/user-1178.html zapytaj tego uzytkownika, bo to jego dzielo.

wiem, ze mial strarego japonskeigo pearla jazz bass, svt3-pro, sansampa rbi i lodowkeWink

no i adam po prostu umie grac;D

Bo diesel Adama chodzi na wodzie i warzywach. Wink Tak serio sam jestem max ciekaw jak to ukrecil.
Odpowiedz
(04-26-2013, 02:55 PM)piotrek_wrb napisał(a): Paka , położył mnie Twój link na łopatki - dlaczego na swoim stacku nie mogę takiego brzmienia ukręcić Sad
Poza tym, co do ukręcania... ja mam np. demówkę Sunrise z przełomu wieku więc na pewno doskonale wiedzą jak się wkomponować w taką muzę. Wypisz wymaluj wieloletnie doświadczenie.
Ibanez Blazer-Maruszczyk Elwood--AMP BH420--112 NoisyBox(Fatailpro)--Aphex Punch factory-Chaos Hotcake drive.
Odpowiedz
Niejeden 20 lat kręcił i chuja ukręcił.
Odpowiedz
http://www.youtube.com/watch?v=FAZOZ5hNN9g o tak lubię
Odpowiedz
Obiecuję, że zanim zdechnę nagram przynajmniej jeden numer w którym wstawię tą partię basu (po zmianie 1 nutki) z podobnym soundem:

polecam miazgę w środkowej części - na moje ucho to w trakcie grania bas jest zestrajany i dostrajany z powrotem, dłuuuugo zanim powstało drop-Z.

Na basie mistrz Herbie Flowers.
Odpowiedz
Nie jest to mega typowy jazzbass, ale bardzo mi się podoba (to pewnie zasługa grajków, bo tutaj gra mistrzunio, a widziałem też Douga Johnsa - jeszcze lepsza prezentacja)

Gram na nerwach.
Odpowiedz

Zarówno clean jak i drive mistrzowskie. Nie zrażajcie się językiem, można włączyć angielskie napisy Wink
Odpowiedz
Rolleyes

Odpowiedz
Kolejny kurwa filmik z dupy. 16minut pierdolenia. Zero podglądu na korekcję i artystyczne przebiegi na gryfie.
Tu jest idealnie
Odpowiedz
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 29 gości