Jak można tak zajechać progi?!
One nie sa zajechane tylko wyszlifowane do zera, progi 13-19 w celu uzyskania wiekszego fretbuzzu jak wynika z opisu aukcji.
aha, a ja myślałem, że te progi wtedy się szlifuje na całej długości, dziwnie...
hubertgal:
Gralem kiedys krotka chwile z gitarzysta ktory mial w taki sposob spilowane 3 progi do paru strun wiolinowych. Cos mu to podobno zmienialo w brzmieniu ale ja tego nie slyszalem za bardzo. Ogolem fajnie byloby uslyszec taki instrument, pod warunkiem ze ktos umie ten patent wykorzystac na swoja i instrumentu korzysc.
Liczba postów: 450
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
(08-12-2010, 09:42 AM)Tawdy napisał(a): Patrzcie i płaczcie...
http://allegro.pl/item1183551347_ampeg_s...kazja.html
Piękny, rasowy wzmacniacz, tylko czemu tak okrutnie okaleczony.
Dla mnie nawet cena nie rekompensuje takiego stanu...
Stan okropny ale jakby lampy były wymienione i wzmak byłby sprawdzony osobiście przez jakiegoś kumpla elektronika, to czemu nie wzmak ma grać a nie wyglądać.Ten gościu wystawiał juz ten wzmak pare miechów temu ale wtedy jeszcze był wielki znak zapytania (bali się go właczyć nawet).Wzmak przez jakiś rok stał w nieogrzewanym przedsionku na wejsciu do salki to pamiętam.Miał 2 sztuki svt 2 pro i 1 nie była mu potrzebna co nie zmienia faktu ,że po mistrzowsku potraktował tą sztuke.
lootnick mrbass - red fighter - bs BRB LB 212N - boss gt10b - korg pandora mini - zoom q3 hd - phil jones cable - cordial cables - barczak cases