Klinika GASu
Widziałem go na żywo na messe, ogrywał mase mayo i podjarał się na maksa patriociną - live gość ma na prawdę zacny sound z kończyny i świetny puls.
Odpowiedz
miałem dwa razy mały jam we dwóch z Orem i potwierdzam że jest świetnym basistą oraz przemiłym typem, potwierdzam również że mi też nie podoba się większość klipów na których prezentuje basówki Smile
[Obrazek: 17m.gif]
Odpowiedz
http://www.youtube.com/watch?v=oDVBEhTKQ...sZUXcSWvwQ
Odpowiedz
(07-20-2013, 01:46 PM)solartron napisał(a): Mnie tam podoba się brzmienie i to pitu pitu Big Grin
świetny jest sound tych pickupów 60sowych Aguilara, ciekawe jak wypadają 70sowe.

PS - Fabian: do takich klimatów genialny sound!
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
O czym mowisz?
Odpowiedz
Do Ciebie o tym Fano. Do klasycznego 70sowego grania po prostu mistrz. Taki Casady na sterydach.

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
...ale do jakich klimatow Wink chyba nie mowisz o Thermicie!
Odpowiedz
(07-20-2013, 03:40 PM)Burning napisał(a): Do klasycznego 70sowego grania

Odpowiedz
Spoko, zesmy sie nie zrozumieli. Gdybym trafil takiego niedrogo, to uzywalbym w ThermiTach!
Odpowiedz
Akustyka w Sansampa! Tongue.
BTW - ciekawe jakby to zabrzmiało Wink.
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
[Obrazek: 152408.jpg]

Odpowiedz
(07-20-2013, 03:08 PM)Fabian napisał(a): http://www.youtube.com/watch?v=oDVBEhTKQ...sZUXcSWvwQ

[Obrazek: GF4frontal.jpg]

OMG, ta decha jak genialnie profilowana.
Odpowiedz
(07-19-2013, 07:12 PM)obserwacja napisał(a):
(07-19-2013, 06:34 PM)bratekr napisał(a): [Obrazek: octave-multiplexer.png]

Włączył mi się gas delikatny.
Odradzam brać w ciemno. To specyficzna kostka. Ja się pozbyłem po miesiącu i w odniesieniu do obecnej na rynku konkurencji którą mam lub miałem, wypada hmm tak sobie. Sam tracking przyzwoity do niskiego G ale już to coś imitujące przester to kupa, już z Digitecha bass synth waha wyciągnąłem lepszy ala synth. Przydałoby się więcej szlachetności w stronę OC 2 lub pomruku i przebicia MXR-a, tej kostce do tego daleko no ale np. za 200pln można kupić czy coś w klimatach tej ceny.

Potrzebuję zapełniacza do grania pod unisono gitar, bez przesterowywania, synthów. Najlepiej czysto.
Da radę?
Takie tam granie. 

[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
bratekr: potrzebujesz oktawę w górę, czy w dół? Big Grin

Odpowiedz
I tego i tego najlepiej. Z próbek odpowiada mi charakter tego pierdzipudła.
Takie tam granie. 

[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 23 gości