Klinika GASu
tup tup tup......

[Obrazek: SVT-810E_LG.jpg]
outreband.com

Odpowiedz
(07-26-2013, 08:46 PM)elteha napisał(a): tup tup tup......

Trzy dni sie zastanawialem czy potrzebuję trzeciej. Hehe

a.
[Obrazek: sss6.jpg]
Odpowiedz
Lubię to!
Odpowiedz
(07-26-2013, 09:26 PM)Mateusz napisał(a): Lubię to!

Tęsknie za tym :p Emotka_2755
Fender Highway One P Bass Custom - G&L Tribute L2500 - Ibanez SR 305DX - Ampeg SVT 2 Pro - Ashdown Little Giant 1000 - Ashdown MAG 414T - ART PS 4x4 PRO - MXR M80 - EBS MultiComp - EHX Steel Leather - Planet Waves CT 04 - Klotz FunkMaster

Ampeg B-HOOD # 23
P-BASS FANCLUB # 46

http://www.zbigniewforysband.pl/

Odpowiedz
nie wkurwiajcie mnie mrgreen Emotka_2755
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
(07-26-2013, 09:04 PM)silent-scream napisał(a):

a.

cos w tym jest - teraz mam wspolna sale prob z Grinem, niektorzy beda znali jeszcze z woobie doobie, ktory tez ma dwie lodowy i za chuja wafla zadnej nie chce sprzedac.

we wtorek jade poogladac. jesli jest tak jak mowi sprzedawca, ze uzywal jej do weselnych chaltur,to chyba nie bede mial oporow przed przytuleniem tej szafeczki.
outreband.com

Odpowiedz
haha jaki progres, kiedyś się na forum gadało, że do lodówy murzyn potrzebny, a tu jeb chłopaki po 2 mają.
W ciągu 5-7 lat od ldm, hartke i ashdowna, squierów i tym podobnych doszliśmy do takiego poziomu. Co będzie za 10 lat?
Odpowiedz
No, jak dołączyłem do WoobieDoobie, to standardem było Kartke czy MAGi. No i wtedy to się dozbierało do Spectora. mrgreen
Teraz to spector chuj dla plebsu, warwicki gówniane, bez alembica, wala, sadowskiego,majklula (ma to ktoś na forum?) czy innego fendera z 1938 p.n.e. nie podchodź. mrgreen
Zesnobiło się towarzystwo. mrgreen
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
[Obrazek: 5oTDjh4.png]
Odpowiedz
(07-27-2013, 02:29 AM)elteha napisał(a):
(07-26-2013, 09:04 PM)silent-scream napisał(a):

a.

cos w tym jest - teraz mam wspolna sale prob z Grinem, niektorzy beda znali jeszcze z woobie doobie, ktory tez ma dwie lodowy i za chuja wafla zadnej nie chce sprzedac.

z czego jedną kupił ode mnie Smile

(07-27-2013, 03:42 AM)DEFENCE napisał(a): haha jaki progres, kiedyś się na forum gadało, że do lodówy murzyn potrzebny, a tu jeb chłopaki po 2 mają.
W ciągu 5-7 lat od ldm, hartke i ashdowna, squierów i tym podobnych doszliśmy do takiego poziomu. Co będzie za 10 lat?

na WDforum to byliśmy w większości dzieciakami (tzn ja nie byłem dzieciakiem) i w związku z tym fundusze były małe, teraz spora część dorosła i zarabia. spełniamy swoje marzenia, prosta sprawa. małe dzieci małe zabawki, duże dzieci dwie lodówy! Smile

a.
[Obrazek: sss6.jpg]
Odpowiedz
Ja miałem kurwa stagga BC300 i gitarowego marshalla mg30CD
Odpowiedz
A mi nadal marzy się Hartke i Squier...Sad
Tradycyjny J-BASS B-HOOD member no. 2
Broda B-hood #11

(03-11-2013, 11:07 PM)Brylant napisał(a): [Bisq_mode=on]
Ale wszystko jest chujowe...
[Bisq_mode=off]
Odpowiedz
(07-27-2013, 07:46 AM)Bisq napisał(a): A mi nadal marzy się Hartke i Squier...Sad

W sumie żałuję że sprzedałem squiera, co do hartke, to nadal się zastanawiam czy nie kupić sobie 3500 jak się trafi w dobrej cenie
Odpowiedz
(07-27-2013, 05:35 AM)silent-scream napisał(a):
(07-27-2013, 03:42 AM)DEFENCE napisał(a): haha jaki progres, kiedyś się na forum gadało, że do lodówy murzyn potrzebny, a tu jeb chłopaki po 2 mają.

na WDforum to byliśmy w większości dzieciakami (tzn ja nie byłem dzieciakiem) i w związku z tym fundusze były małe, teraz spora część dorosła i zarabia. spełniamy swoje marzenia, prosta sprawa. małe dzieci małe zabawki, duże dzieci dwie lodówy! Smile

a.

Święta prawda, kiedyś wiosło za ~5k PLN to była dla mnie abstrakcja, a grałem na Presto Langu i pożyczanym combo Calsbro na próbach, albo na radiu Amator w domu... Tongue
Odpowiedz
Ja na Yamahę RBX 250 zbierałem pół roku... Wink I grałem na sucho w domu. Po kolejnym pół roku kupiłem sobie combo Laneya. Cały zestaw kosztował 1000zł i całą masę wyrzeczeń. Ale jaka była satysfakcja z zakupów!!!
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410

Odpowiedz
Jaa mam gas na kapelę.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 21 gości