Przykłady zajebistego brzmienia basu
Ja nie jestem krypto mrbrylant
Odpowiedz
(08-20-2013, 09:31 AM)3cina napisał(a): Zjoby Zjoby Zjoby
jak można nie grać przy mostku?!
Zjoby Zjoby Zjoby

Mozna jak sie czlowiek przestarszy ze kupil bas leworeczny:
[Obrazek: bass.png?w=580&h=282]
Odpowiedz
(08-20-2013, 09:34 AM)zwinny napisał(a): słyszałem, że kryptopederaści mogą

mrgreenmrgreenmrgreen
Odpowiedz
(08-20-2013, 09:36 AM)yarzenioova napisał(a): Mozna jak sie czlowiek przestarszy ze kupil bas leworeczny:
[Obrazek: bass.png?w=580&h=282]

Headless gone horribly wrong...
Odpowiedz
To wyglada jak pierwszy bas lutniczy. Probowali usprawnic obsluge instrumentu tak zeby jednoreki basista mogl wciaz na nim grac.
Btw Jak patrze na to zdjecie to mam skojarzenia z "ludzmi" z "kultowego" "filmu" "Wzgorza maja oczy". Nie wiadomo czy ten fragment obrazka to jeszcze glowa czy juz korpus.
Odpowiedz

Fajnie tu Fender Mustang zażera, na 99% flaty. Abstrahując od tego, że zajebisty numer, który ostatnio ciągle mi chodzi po głowie Wink
Odpowiedz
(08-21-2013, 11:45 AM)Basstard napisał(a):

Fajnie tu Fender Mustang zażera, na 99% flaty. Abstrahując od tego, że zajebisty numer, który ostatnio ciągle mi chodzi po głowie Wink

Uwielbiam! Heart
Odpowiedz
Dodać tu należy, że ten gość, który tu śpiewa, to Gerry Rafferty, czyli ten od "Baker Street" - kolejnego cudownego numeru (choć już bez tak fajnego basu)...
Odpowiedz

polisz rzez mrgreen

było?

got skills?
2:40
Odpowiedz
(08-21-2013, 07:42 PM)citizenkane napisał(a):

polisz rzez mrgreen

było?

got skills?

no i to jest muzyka, perelka w kraju polrocka
Odpowiedz
zajebiste od A do Z
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
Nie bierze mnie. Ani mjuzik, ani brzmienie basu. Solo też nie Sad
Gram na nerwach.
Odpowiedz
Ten wątek nazywa się "przykłady zajebistego brzmienia basu", a nie "przykłady zupełnie przeciętnego, osłuchanego brzmienia basu". Wink
Odpowiedz
Jebie wam się już w głowach od tego siedzenia na forum Wink
Klasyczna zajebistość warczącej olszyny w jazzie jest niepodważalna i niekwestionowalna.
Praktycznie wszystko na świecie zostało już zagrane i zabrzmiane, pozostaje więc się tylko jarać stylowością kontekstu.

[Obrazek: 935878_10153142423730114_337595853_n.jpg]

Emotka_2497
Odpowiedz
(08-21-2013, 07:42 PM)citizenkane napisał(a):

polisz rzez mrgreen

było?

got skills?

A to ziomki ze Szczecina są, tzn. przynajmniej dwóch z nichSmile

Świetny raper, to na pewno - muza mi też pasuje. Nowoczesne, stylowe i zrobione na poziomie - takie trochę bardziej syntetyczne the roots. A solo idealnie wpasowane w numer i chciałbym umieć tak czysto i dokładnie zagraćSmile
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości