ALLEGRO - prośby, pytania, kwiatki - BEZ OGŁASZANIA SIĘ
http://tablica.pl/oferta/do-sprzedania-z...3FLAL.html

Brałbym!
Odpowiedz
A mi sie wydaje ze cena przesadzona, ani to glosne, ani to kompaktowe, ani to fajnie brzmiace.

B2R tlyko 2x slabszy w obudowie CLki i mikro lodowka na 8" głośnikach, a waży więcej niż 410, za tą kase mozna kupić 3pro i 410he
Odpowiedz
to nie jest konstrukcja taka jak b2r
Odpowiedz
a czym sie rozni od 450h?
Odpowiedz
Pewnie tylko tym że do tej CLkowej budy może ci wleźć kot albo schować parę puszek piwa
Ibanez Blazer-Maruszczyk Elwood--AMP BH420--112 NoisyBox(Fatailpro)--Aphex Punch factory-Chaos Hotcake drive.
Odpowiedz
b2r i 350/450h to owszem to samo tylko buda inna, 70/150/200/400T to starsza konstrukcja.

edit:
myślałem że to 150T a nie 150H
Odpowiedz
http://allegro.pl/peavey-max-700-glowa-b...82140.html
''Charakterystyczne brzmienie straszych tranzystorowych modeli Peavey'a. ''
Co o tym myślicie?
Generalnie zastanawiam się nad zakupem jakieś sensownej głowy w granicy 1,5 tys zł.

Czy może dopłacić i kupić lampe ?
http://allegro.pl/peavey-alpha-bass-100-...03071.html z tego co się orientuje to te alphy z mocą niedomagały.
Generalnie mało o tych starych Peavey'ach w nacie można poczytać..
Na allegro kurzy się też całkiem interesujący taurus od boksa hybryda z jedną lampą (b525), też wydaję się smaczny
Odpowiedz
Ktoś na którymś forum ogłoszeniowym, czy na Facebooku w którejś z grup sprzedażowych opychał Ashdowna ABM500, starego, made in UK za dobre pieniądze (1200-1300). Moim zdaniem warto się zainteresować.
☓ Buzz ☓ Sire ☓ Wzmacniacze klasy D ☓ EMG ☓ Płytki na Fenderach
Nie używam! STOP AGRESYWNEJ PROPAGANDZIE!
Odpowiedz
Jeszcze Trace i Ampegi B2r
Edyta - Hartke! 3500, 5500 i LH 500!
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
I jeszcze mój peavey ;]
Odpowiedz
maRcin z forum sprzedaje ABM 500 za 1300zł: http://tablica.pl/oferta/ashdown-abm-500...3Cm5l.html
Gram rocka, grunge, covery oraz wesela Cool
Odpowiedz
Brałbym tego Asha bez zastanowienia.
Ibanez Blazer-Maruszczyk Elwood--AMP BH420--112 NoisyBox(Fatailpro)--Aphex Punch factory-Chaos Hotcake drive.
Odpowiedz
Trace świetny sprzęt, korzystam na sali prób już *AH200*(pozdro Fabian, mój Spector gwałci twojego Elliota już od jakiegoś czasu, niedługo będzie wyjebany jak stara dziwka z Tajwanu, wiedz przez kogo)B2r to gówno(Opinie w nacie są pozytywne[teraz spojrzałem], ale grałem na jednym i totalnie mi dźwiękowo nie podszedł, moje wiosło nie brzmiało....nie brzmiało jak moje wiosło)
Hartke nie chce,grają nieźle ale jakoś nigdy mnie ich brzmienie nie ruszało, poza tym robią je Chińczycy starowni przez żydowską korporacjeChomik666.
Jednak się zastanawiam, jak na razie miedzy tą Peavey'a lampą a tym Ashem, troszkę to loteria dla mnie, bo nie znam ani jednego ani drugiego, mam nadzieje że trafie.... Niepokoi mnie mała moc Alphy, Jest to też, już stary sprzęt(aczkolwiek sprzedawca twierdzi że po przeglądzie, co mnie troszku uspokaja) a co do ABM, mam dobre doświadczania ze starymi Ashdown'nami, więc troszkę kusi mnie by odkryto przede mną i tą kartę brzmienia. Poza tym, do Zielonej Góry mogę podjechać osobiście, a do Peavea musiał bym jechać na śląsk do Zabrza, więc nie mam jak go sprawdzić....

Hmm a może jest ktoś z okolic Zabrza, kto już ogrywał ten sprzęt i mógł by się podzielić opinią? A może ktoś z okolić za flaszke i zwrot kosztów dojazdu sprawdził by ten sprzęt? Coś mnie ciągnie do tego starego Peave'a nie wiem co, może to dlatego że zawsze lubiłem stare koślawe graty(sam mam koślawą psyche)

Odpowiedz
Veamir, sam pocinam na TE, na zmiane z Ampegiem B200R! Emotka_2755
Odpowiedz
(10-03-2013, 07:25 AM)veamir napisał(a): (Opinie w nacie są pozytywne[teraz spojrzałem], ale grałem na jednym i totalnie mi dźwiękowo nie podszedł, moje wiosło nie brzmiało....nie brzmiało jak moje wiosło)

A może właśnie brzmiało jak Twoje wiosło, a na innych piecach nie brzmi jak Twoje wiosło?

[Obrazek: Philosoraptor_Light_Blue_large.jpg]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 32 gości