Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :)
(10-22-2013, 04:48 PM)Fabian napisał(a): Wy rozumiecie warczenie jako swistanie o progi?
Dla mnie nedza. Dla mnie.

Rozumieją warczenie, jako warczenie. A czy potrafiłbyś podlinkować coś, co warczy wg Twojej definicji? Byłoby to bardziej konstruktywne...

Dla mnie też fajnie gada ten Thumb - killer B! Chciałbym (przy czym w slapie na tym demo to mi nie siedzi)! Smile
Odpowiedz
Fajny bo z klona i jesionaSmile
Dla mnie bardziej mruczy niż warczy,ale gdzie tam świstanie o progi?stare struny i wysoka akcja jak na Marcina....
Odpowiedz
(10-22-2013, 04:48 PM)Fabian napisał(a): Wy rozumiecie warczenie jako swistanie o progi?
Dla mnie nedza. Dla mnie.
Typowy warwick, w sumie liczyłem na to ze warwick wykonany z normalnego drewna zagada, ale nie brzmi jak kazdy warwick.
Odpowiedz
Specyficzny,ale calkiem fajny.
Odpowiedz
Dokladnie, specyficzny. Do jakiegos solowego grania, jazzu czy fusion - czemu nie. Na pewno jest to piękna gitara.
Odpowiedz

+1, warczenie to to nie jest

B fajnie gada, ładny jest (nie sadzilem ze kiedykolwiek tak powiem o jakims thumbie)
fender -> fender -> fender
Odpowiedz
(10-22-2013, 04:07 PM)Bjarni napisał(a):
Jak na mój gust to fajnie warczy.

Ależ to się do slapu nie nadaje... Big Grin
Odpowiedz
(10-23-2013, 08:13 AM)zakwas napisał(a): Ależ to się do slapu nie nadaje... Big Grin

Jak każdy inny bas elektryczny Big Grin
Tylko na kontrabasie slap brzmi dobrze Big Grin
Odpowiedz
W mojej ocenie EQ jest tam źle ustawione. Sztucznie podbity bas, środka zero i jakaś górka znikąd. Thumb potrafi lepiej brzmieć.
Gram na nerwach.
Odpowiedz

Znowu rozwalili system Big Grin
Odpowiedz
eee, jednak trochę przekombinowane... i ten wokalista strasznie mnie drażni
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
Raczej znowu nagrali ten sam kawałek Wink
Warwick->Warwick->Warwick.

[Obrazek: sFxH1j7l.png]
Odpowiedz
Ten Warwick taki se, brakuje mu konturu IMHO.
Odpowiedz
(10-23-2013, 08:29 PM)zwinny napisał(a): eee, jednak trochę przekombinowane... i ten wokalista strasznie mnie drażni

Pedały po prostu i tyle mrgreen Ale chujki wymiatają niesamowicie! mrgreen
(10-22-2013, 09:13 PM)Bolem napisał(a):

+1, warczenie to to nie jest

B fajnie gada, ładny jest (nie sadzilem ze kiedykolwiek tak powiem o jakims thumbie)

To który podlinkuje wreszcie jakieś warczenie? Jestem ciekawy.
Odpowiedz
(10-23-2013, 08:29 PM)zwinny napisał(a): eee, jednak trochę przekombinowane... i ten wokalista strasznie mnie drażni
Mam to samo zdanie. Bez tego młodzieżowo brzmiącego wokalu ten utwór miałby sens. Dobry aranż, wprawdzie chcą zagrać wszystko w 3 min, bas dla mnie nie brzmi ale mimo to sekcja sie trzyma swietnie siebie.
Wolę żeby ich sie promowalo zamiast Bruno Marsow, Honorat Honey Skarbków, Patty i Rebec Black.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 26 gości