Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :)
(10-24-2013, 11:35 AM)Fabian napisał(a): Omson, kompresji niebylo, wiec nie chrupie Wink Chyba, ze cos na calosc.

Oj chuj tam - zajebiście Ci gada banjo Emotka_2755 Ale dla mnie to ma chrupniecie, a nie warkot. Tutaj dla mnie jest warkot:

Odpowiedz
Dla mnie to jest za dużo gainu na wejściu Wink
Odpowiedz
(10-24-2013, 11:51 AM)yarzenioova napisał(a): Dla mnie to jest za dużo gainu na wejściu Wink

A może i tak trochę Smile A właśnie, np u Ciebie w Elwoodzie tez ładnie warczy.
Odpowiedz
Omson, idac tym tropem, idealny przyklad warczenia dla Ciebie to pewnie Peavey Cirrus (mialem, strasznie 'ciezko warczy') no i Thumb dobry.
Odpowiedz
(10-24-2013, 12:05 PM)Fabian napisał(a): Omson, idac tym tropem, idealny przyklad warczenia dla Ciebie to pewnie Peavey Cirrus (mialem, strasznie 'ciezko warczy') no i Thumb dobry.

No miedzy innymi! Smile
(0:43)
Odpowiedz
(10-24-2013, 11:19 AM)Maciejeq napisał(a): Dla mnie Zakwas zawsze wali drewnem, Kowal muli a Marcus Miller wali szklanką. I nie wymagam od nikogo żeby ktoś postrzegał tak te brzmienia jak ja Smile

Doborowe towarzystwo! mrgreen

Ale fakt - ja też określam swój sound jako drewniany, lubię rodzaj punktowego grania basem, które przypomina walenie deską do krojenia chleba w czoło.

Z lekkim warkotem oczywiście! :drewniak:
Odpowiedz
(10-24-2013, 11:55 AM)OMSON napisał(a):
(10-24-2013, 11:51 AM)yarzenioova napisał(a): Dla mnie to jest za dużo gainu na wejściu Wink

A może i tak trochę Smile A właśnie, np u Ciebie w Elwoodzie tez ładnie warczy.
Wypada sie zgodzic. Mam tu nagranie, w ktorym chcialem to zalagodzic ile moge, grajac lekko bo w tym stylu muzyznym tak byc powinno, ale to jest tak fajne ze nie wiem czy lagodzenie tego charakteru jest konieczne:
https://soundcloud.com/yarzenioova/ifiaintgotu
Odpowiedz
(10-24-2013, 11:07 AM)tapchan napisał(a):
(10-24-2013, 10:55 AM)Maciejeq napisał(a): Zróbcie jakąś słownikową definicję pojęcia CHRUPIE i WARCZY. Wtedy może nie będzie problemów Emotka_2403 mrgreen
Stopniowanie od najbardziej do najmniej zbasowanego wg. nomenklatury lubuskiej:
1. Burczy
2. Mruczy
3. Warczy
4. Chrupie
5. Rzęzi
6. Klekocze
mrgreen

7. Betoniara mrgreen
Odpowiedz
8. Gruz.
Odpowiedz
9. Siara
Odpowiedz
9.Sraka po kebabie
Odpowiedz
Czyli tak zwany ogień z dupy mrgreen
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
(10-24-2013, 10:30 AM)yarzenioova napisał(a):
(10-23-2013, 08:29 PM)zwinny napisał(a): eee, jednak trochę przekombinowane... i ten wokalista strasznie mnie drażni
Mam to samo zdanie. Bez tego młodzieżowo brzmiącego wokalu ten utwór miałby sens. Dobry aranż, wprawdzie chcą zagrać wszystko w 3 min, bas dla mnie nie brzmi ale mimo to sekcja sie trzyma swietnie siebie.
Wolę żeby ich sie promowalo zamiast Bruno Marsow, Honorat Honey Skarbków, Patty i Rebec Black.
wokalista próbuje zrobić z siebie białą wersję stiwiego łondera. ilość ozdobników sugeruje, że może nawet próbuje być lepszy, ale nie da się być lepszym, stąd wyszła tzw. kupa.
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
Wooten powinien mieć zakaz robienia takich rzeczy jak w 1:12... :oburzony:

Na chuj mi moja gitara? :oburzony:
Odpowiedz
Ja w ogóle na mocy ustawy bym mu grać zakazał ;-)
Gram na nerwach.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 24 gości