Music Man B-HOOD
ten bas to potwór bez kitu. Jedyny MM jaki nadaje się do łupania - nie wiem dlaczego
Odpowiedz
To ja też się dopisuje. Mam stingray'a 5Smile
Odpowiedz
(08-02-2010, 03:54 PM)Maciejeq napisał(a): Demanu, ja również dołączam się do prośby o próbki. Najfajniej by było oczywiście gdybyś nagrał z wszystkimi kombinacjami pickupów Smile

Própki, dupki.
Trzeba ograć samemu.
Z kostki to tak zapierdala, że klękajcie narody.
Odpowiedz
mnie też dopiszcie. mam MM SR5Smile pozdro!!
Odpowiedz
brzmienie MM na różnych strunach

http://www.youtube.com/watch?v=VA_KrCDjbV4
Odpowiedz
Już dalem info na mordce ale obawiam się ze zginie w natłoku postów.

Potrzebuję znać rok produkcji MM stingraya 5 oto serial L03379
Wiem tylko tyle że L to lewus

Hubertgal dzięki Wink
Odpowiedz
chyba rok produkcji, bo seriala właśnie podałeś...
Odpowiedz
(08-14-2010, 07:16 PM)hennoh napisał(a): brzmienie MM na różnych strunach

http://www.youtube.com/watch?v=VA_KrCDjbV4

bez pickguarda od razu lepiej...Wink

1978 MIA Fender Jazz Bass Ash Maple BA II, 1973 MIA Fender Jazz Bass Fretless Alder Rosewood BA II, 1979 MIA Fender Precision Bass Alder Rosewood BA II, 1979 MIA Fender Precision Bass Ash Rosewood BA II, 1972/1988 Custom Fender/Ibanez Jazz Bass Fretless BA II-> Phil Jones, Monster and George'L Cables -> Futube Custom Preamp, Futube modified: DEMETER HBP-1 Tube Bass Preamplifier, SWR SM900, SWR GrandPrix, SWR Interstellar Overdrive; Ampeg SVT II Pro, Marshall JMP1, Fender MB1200 PowerAmp; Groove Tubes SE II, 1970 Hiwatt DR103, 1975 Sound City 50B Plus -> Aguilar GS 210, Aguilar GS 410, Aguilar GS 115, Hiwatt Custom 4x12, Fender ToneMaster Custom Shop 2x12 with Fane Spk, Fender Rumble Custom Shop 4x10, Ampeg SVT-810AV, SOS Audio Upgrades Buss Compressor

[Obrazek: 1218859243852_f.jpg]
Odpowiedz
Ale pickupa mógłby nieco w dechę wkręcić, bo przy kciuku słychać trzaśnięcia (miałem tak w G&Lu fabrycznie ustawionym - musiałem nieco pickup jeden opuścić).
Gram na nerwach.
Odpowiedz
Demanu i co z tymi próbkami?Big Grin
Odpowiedz
Mój "chujowy" mjusikmjen.

[Obrazek: adne-1.jpg]
[Obrazek: Rotationofstack-1.jpg]
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
[Obrazek: 5oTDjh4.png]
Odpowiedz
Co do Cutlassa to nie wiem czy Demanu się już z tym uporał ale singiel jest mocno zagłuszany przez humba choć nieco charakterku dodaje. Jak brzmienia MM nie lubię tak ten Cutlass jest genialnySmile A wiecie co w nim najfajniejsze? Grawerowana płytka na brzegu dupy instrumentu. Dodaje mu uroku bardziej niż jakiekolwiek medaliony NexusoweSmile
Odpowiedz
Witam!

Mam pytanie/prośbę do forumisiów mieszkajacych w Wawce.Czy któryś z Was mógłby przetestować dla mnie tego Stingraya?:
http://allegro.pl/gitara-basowa-musicman...70931.html

Prośba jest skierowana do bardziej "doświadczonych" basmenów,którzy potrafią ocenić już sound basówki(średni,dobry,b.dobry)
Będę wdzięczny za pomoc,a i pifko sie znajdzie))
Jeżeli któryś z Was miałby czas i ochotę na sprawdzenie tego basu(ul.Wrzeciono,niedaleko stacji M-Młociny) to proszę o kontakt: toduch@interia.pl,gg-3094409,tel-602409042

dzięki
pozdrawiam
Tomek
Odpowiedz
(08-26-2010, 03:54 PM)Emte19 napisał(a): Demanu i co z tymi próbkami?Big Grin

na razie niewiele mrgreen
Wykonuje kolumny na zamowienie. Kontaktowac sie na PW.

Gear: MM Cutlass, rig is under production.

Sprzedam:
Aguilar OBP-2
Ashdown Perfect Ten
Harman Kardon PM635i
Odpowiedz
Link nie chodzi,podaj poprawny
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości