Restauracja Gitar
(11-21-2013, 01:06 PM)Doman napisał(a):
(11-21-2013, 12:36 PM)Mateusz napisał(a): pierdolicie;p zajebiscie brzmi

Widzę że Matuesz zaczyna łapać o co chodzi w marketingu. mrgreen
+1 mrgreen
Mateusz powiedz jeszcze coś o unikatowych rozwiązaniach popartych youtubami Big Grin
Odpowiedz
Behehehe, nie znam sie na marketingu, widziales gdzies w necie reklame mojego sklepu?

Moja morda i styl pisania chyba też jest sporą antyreklamą;F
Odpowiedz
(11-21-2013, 01:37 PM)Mateusz napisał(a): Behehehe, nie znam sie na marketingu, widziales gdzies w necie reklame mojego sklepu?

Moja morda i styl pisania chyba też jest sporą antyreklamą;F

Serio to mi się wydaje że mógłbyś sięgnąć po fachową literaturę jak rozwijać marketing w dynamicznym obszarze internetu. Oczywiście nie bierz tego do siebie, tylko może to poszerzy twoje horyzonty rozwoju.
Ps. Ja w dalszym ciągu uważam że mógłbyś spróbować zainteresować Gitarzystę lub Top Guitar twoją firmą bo działasz na skalę krajową praktycznie jako pionier biorąc pod uwagę mały staż masz już wyrobioną renomę i jakość twoich usług jest na dosyć wysokim poziomie.
Spróbować zawsze warto bo być może oni się zainteresują a przykładowy artykuł sprawi wymierne korzyści dla ciebie i firmy.

Ibanez Blazer-Maruszczyk Elwood--AMP BH420--112 NoisyBox(Fatailpro)--Aphex Punch factory-Chaos Hotcake drive.
Odpowiedz
Na razie to ja się nie wyrabiam z robotą, na warsztacie mam 5 gitar, dziś dojdą jeszcze dwie i jutro jeszcze z dwie.
Odpowiedz
Ja bym bardziej polecał artykuł w tym stylu na tym portalu: http://www.infomusic.pl/serwis/klasyczne...ako_lutnik .

Moim zdaniem artykuły w gazetach nie przynoszą wymiernych korzyści marketingowych. Fakt, że trochę ciężko to zbadać. Ale sam miałem reklamę w Top Guitar i jakoś nie zauważyłem wzrostu zainteresowania Smile.

Oczywiście takie artykuły sponsorowane są płatne i z tego co się orientuje na infomusic.pl jest taniej niż w gazetach.
Mayones Jabba V Classic, Flame CS4, Harley Benton JB75, Langowski Fretless -> TC Electornic BG250 115

www.dbcenter.pl -nowy odświeżony dbcenter.pl już otwarty. Chcesz rabat? To pisz, na pewno dostaniesz !!
www.boogieband.com.pl -  zespół na Twoje wesele Wink

Odpowiedz
Reklama to pozytywny produkt uboczny. Na naszym krajowym rynku taka firma jest w pewnym sensie pionierska. Chodzi mi o artykuł przedstawiający profil firmy i jej działanie a nie reklamę.
Ibanez Blazer-Maruszczyk Elwood--AMP BH420--112 NoisyBox(Fatailpro)--Aphex Punch factory-Chaos Hotcake drive.
Odpowiedz
Na razie mam zle doswiadczenienia jesli chodzi o reklamowanie sie (patrz moja strona;D).
Odpowiedz
(11-21-2013, 03:12 PM)Mateusz napisał(a): Na razie mam zle doswiadczenienia jesli chodzi o reklamowanie sie (patrz moja strona;D).

Podejrzanie tanio chciał to masz Tongue
Odpowiedz
(11-21-2013, 03:11 PM)obserwacja napisał(a): Reklama to pozytywny produkt uboczny. Na naszym krajowym rynku taka firma jest w pewnym sensie pionierska. Chodzi mi o artykuł przedstawiający profil firmy i jej działanie a nie reklamę.

Nie będzie to reklama w formie banner itp. będzie to pewnie tzw. artykuł sponsorowany (który też jest formą reklamy), za który Mateusz i tak musiałby zapłacić. Szczerze wątpię, że któraś z gazet zaitneresowałaby się czymś takim za darmo (z cały szacunkiem dla działalności Mateusza Smile ). Niestety w dzisiejszych czasach nie ma nic za darmo. Może gdyby naprawiał te gitary i rozdawał za darmo biednym dzieciom to gdzieś na ostatniej stronie wspomnieliby o tym Smile
Mayones Jabba V Classic, Flame CS4, Harley Benton JB75, Langowski Fretless -> TC Electornic BG250 115

www.dbcenter.pl -nowy odświeżony dbcenter.pl już otwarty. Chcesz rabat? To pisz, na pewno dostaniesz !!
www.boogieband.com.pl -  zespół na Twoje wesele Wink

Odpowiedz
no offence wobec Paki, ale jeśli chodzi o stronę, to zrobiłbyś sobie sam na jakimś portalu z szablonami, typu WordPress, Moonfruit czy Wix. Moja dziewczyna sama zrobiła sobie dla swojej firmy profesjonalnie wyglądającą stronę, posiedziała parę tygodni nocami i ma, a jeszcze chwilę wcześniej nie wiedziała że można zajrzeć do internetu czymś innym niż przez IE Wink
Teraz też sobie robię, i nie ma co bać się słowa "template" czy "theme", personalizujesz sobie dosłownie wszystko od oczywistości typu kolor tła i czcionki po niuanse typu odstęp między zdjęciami co do ułamka milimetra; i efekt finalny nie musi wyglądać wcale podobnie do szablonu z którego wyszedłeś.
[Obrazek: 17m.gif]
Odpowiedz
+ 1
Odpowiedz
Miałem juz strone w wordpressie.

Jak ma się czas to ok, ja nie mam czasu wiec wole zaplacic zeby mi ktos to zrobil.
Odpowiedz
To płać... ale fachowcom a nie leniwym, grubym obibokom mrgreen
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410

Odpowiedz
(11-23-2013, 07:08 PM)Pecu napisał(a): To płać... ale fachowcom a nie leniwym, grubym obibokom mrgreen

hahahaha mrgreen
Odpowiedz
Boxer PJ555

[Obrazek: 1426387_323025654502610_1130411003_n.jpg]

[Obrazek: 1461235_323026397835869_51210899_n.jpg]

Fernandes PJ Explorer

[Obrazek: iGLGJbIh.jpg]

[Obrazek: 8L1xWsIh.jpg]

Jazz Bass Japan standard:

[Obrazek: Xyjc3zzh.jpg]

[Obrazek: MhJVuHah.jpg]

Fernandes Precision: