Liczba postów: 379
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
nigdy moim zamiarem na tym forum nie było obnoszenie się swoimi gitarami, lecz pokazanie takim zapaleńcom jak ja którzy potrafią poprawnie zbić karmik dla ptaszków, że można samemu zrobić sobie instrument ,i to na przyzwoitym poziomie , wg, własnego kaprysu, potrzeby , umiejętności...bez wydawania tyś, zl. za instrumenty które są obecnie uboższymi wersjami ich poprzedników... koszty jakie ja ponoszę, na materiał, kleje , lakier, osprzęt , wynosi około 1200-1400 zł... z tym że pakuję raczej dość dobre oprzyrządowanie...i staram się o dość dobre materiały typu np.klon płomienisty, jesion...co do podstrunnicy, to wolę wizualnie jaśniejsze odmiany drewna niż palisander , czy heban...wiele zostało już powiedziane na temat mojej podstrunnicy, szczególnie ostatnio, dlatego już nie będę się rozpisywał na jej temat...dość dużo zabawy daje mi np. znajdowanie pomysłu na markery , oznaczniki , siodełka i np. tu polecam stare klamki mosiężne.-siodełko, zawieszki z macicy perłowej z ALLEGRO bądź oznaczniki progów wykałaczki, patyczki z lizaków CZUPA CZUPS....ha..ha....pozostaje jeszcze kwestia narzędzi... bez frezarki, wyrzynarki i porządnego równego dość większego stołu raczej się nie obejdzie... nie wspominam o wiertarce , piłkach, bądź wkrętakach , bo to chyba każdy posiada...to tak w wielkim skrócie napisałem, zachęcam i olejcie z słowa krytyki ,której zapewne się nie pozbędziecie.... MIŁEJ ZABAWY....
Liczba postów: 1889
Liczba wątków: 23
Reputacja:
2
Prawdopodobnie naruszyłeś jakieś sakrum. Teraz to byś musiał wysłać płatne przeprosiny drukowane w gazecie albo wygłosić samokrytykę jak chiński urzędnik przyłapany na krytykowaniu partii. A wszystko z powodu jakiegoś amuzycznego bełkotu którego nie da się słuchać dłużej niż 15 sekund.
Ibanez Blazer-Maruszczyk Elwood--AMP BH420--112 NoisyBox(Fatailpro)--Aphex Punch factory-Chaos Hotcake drive.
Liczba postów: 8790
Liczba wątków: 26
Reputacja:
46
12-08-2013, 01:38 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-08-2013, 01:39 PM przez groza.)
Nolly daje radę - jak całe perifiery. Mi z gatunku plugin-metal starczy jeden numer na miesiąc, ale w sumie mie się to podoba.