Zdjęcia Sprzętu!
Floyd:
Piękny jazz. Klonowe podstrunnice to jest to! Smile
Odpowiedz
tak, ale pickupy słabe Emotka_2755
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
mrgreen

atrapy jakieś , magnesów nie widać
Odpowiedz
o fuuujjjjjjj Emotka_2504 ferdek z EMG? ...

a tak serio... bjutifulll slina tylko picki zmień mrgreen
...mO_Om...

Cytat:"...I ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony,
A potem zapytał o zarobki nasze - usiadł i zapłakał..."
Odpowiedz
Pany ja gram na tym:

http://www.bigbeat.pl/produkt-3248.html

Coś lepszego (też combo) w cenie do 400 nówka da się wyrwać?
Może mieć mniej watów bo na tym Volume ustawiam na 3, MAXYMALNIE na 4 i starcza absolutnie, tak, że stara pizda zza płota pierdoli pod nosem "brzęczy i brzęczy ja już wytrzymać nie mogę".
[Obrazek: 2gsir0w.jpg]

Odpowiedz
wtf: więcej niż 400zł, ale pomału - używany technics + dobry interfejs do kompa Smile
ja w domu nie mam pieca

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Kurwa pomyliłem tematy. PrzepraszamSmile To miało iść do "Jaki sprzęt kupić" Smile

Wiesz Burn ja właśnie potrzebuje pieca, bo niestety ale kompa mam takiego, że on potrafi paść z dnia na dzień.

Odpowiedz
wft: łap, za 450 będzie jeżeli zrezygnujesz z prezentu. Po zarejestrowaniu też jest pewien rabacik, 15 zł taniej

http://guitarcenter.pl/catalog/bas/wzmac...nge-cr25bx

imo nic lepszego do 600 - 700 zł nie wyrwiesz
Fender Precision Bass MiJ/Spector Rex 5-->BigMuff Pi/Darkglass Vintage Overdrive/Darkglass Alpha Omega/Crybaby 105Q/EHX Steel Leather-->Ampeg STV3

Odpowiedz
Przeniosę moje kolejne pytanie do odpowiedniego tematu bo offtop robim Smile

Odpowiedz
(08-31-2010, 03:35 PM)SUVV napisał(a): o fuuujjjjjjj Emotka_2504 ferdek z EMG? ...

a tak serio... bjutifulll slina tylko picki zmień mrgreen

zmieniłem właśnie na EMG, w mojej kapeli dużo lepiej się sprawdzają
zresztą co tu dużo gadać....imo zjadają oryginalne pickupy bez popitki
Wink
Odpowiedz
Floyd - skoro lubisz ceramiki to myślałeś o DiMarzio?

Odpowiedz
Jeśli lepiej siedzą to super... mi raczej chodzi o aspekt wizualny i sentymentalny... o, Burn dobrze gada, próbowałeś?

Sam mam EMG w Mayo...do ciężkiego grania lux ale Lakuś wyparł wszystko...
...mO_Om...

Cytat:"...I ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony,
A potem zapytał o zarobki nasze - usiadł i zapłakał..."
Odpowiedz
fakt, że DM mają duuużo słabszy sygnał, więc jeśli potrzeba headroomu to odpadają.

Odpowiedz
A ogólnie Floydzie to prosimy o próbki tegoż ustrojstwa z EMG w odpowiednim temacie. Wnoszę, że to X seria i ciężko cokolwiek znaleźć w sieci sensownego o nich - recenzja jakaś?
Odpowiedz
Rok czasu przymierzałem się do tego POD'a

godzinami czytałem na forach, Filmiki na YT, etc. etc.
strasznie nienawidzę multiefektów i musiałem dokładnie przemyśleć jego zakup.

W zasadzie to nie nazwałbym tego multiefektem tylko stacją roboczą.
Nie jest to zabawka, można naprawdę bardzo fajnie się ustawić.

Bardzo prosty i intuicyjny iterfejs, patrzysz z góry jakby na cały pedalboard.
A nie tak jak kiedyś 100 tys. funkcji milion efektów i do tego dwu cyfrowy wyświetlacz LED. I weź tu graj Rolleyes

Nie straciłem cierpliwości ani razu, bo np takim zoomem to chciałem jebnąć o ścianę (miałem go aż 2 dni)

ma wszystko czego potrzebuję, jedyna wada (choć nie dla mnie bo zakończyłem przygodę z tym efektem i go nie używam)

to brak kaczki dedykowanej do basu, jest kilka kaczek ale fajnie gadają z gitą.

Trzeba jednak brać poprawkę na jedną rzecz. Producent tego urządzenia zamieszczając w nim symulacje, chciał żeby były one ...jakby to powiedzieć...od razu rozpoznawalne. Efektem czego jest pewne przejaskrawienie fabrycznych symulacji. Ale oczywiście można to skorygować Big Grin

EMG w tym Dżezie to klasyczny EMG J-set nie X-series
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 27 gości