08-31-2010, 03:00 PM
Floyd:
Piękny jazz. Klonowe podstrunnice to jest to!
Zdjęcia Sprzętu!
|
08-31-2010, 03:00 PM
Floyd:
08-31-2010, 03:03 PM
tak, ale pickupy słabe
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
08-31-2010, 03:17 PM
atrapy jakieś , magnesów nie widać
08-31-2010, 03:35 PM
o fuuujjjjjjj ferdek z EMG? ...
a tak serio... bjutifulll tylko picki zmień
...mO_Om...
Cytat:"...I ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony,
08-31-2010, 03:36 PM
Pany ja gram na tym:
http://www.bigbeat.pl/produkt-3248.html Coś lepszego (też combo) w cenie do 400 nówka da się wyrwać? Może mieć mniej watów bo na tym Volume ustawiam na 3, MAXYMALNIE na 4 i starcza absolutnie, tak, że stara pizda zza płota pierdoli pod nosem "brzęczy i brzęczy ja już wytrzymać nie mogę".
08-31-2010, 03:38 PM
wtf: więcej niż 400zł, ale pomału - używany technics + dobry interfejs do kompa
ja w domu nie mam pieca
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
08-31-2010, 03:40 PM
Kurwa pomyliłem tematy. Przepraszam To miało iść do "Jaki sprzęt kupić"
Wiesz Burn ja właśnie potrzebuje pieca, bo niestety ale kompa mam takiego, że on potrafi paść z dnia na dzień.
08-31-2010, 03:41 PM
wft: łap, za 450 będzie jeżeli zrezygnujesz z prezentu. Po zarejestrowaniu też jest pewien rabacik, 15 zł taniej
http://guitarcenter.pl/catalog/bas/wzmac...nge-cr25bx imo nic lepszego do 600 - 700 zł nie wyrwiesz
Fender Precision Bass MiJ/Spector Rex 5-->BigMuff Pi/Darkglass Vintage Overdrive/Darkglass Alpha Omega/Crybaby 105Q/EHX Steel Leather-->Ampeg STV3
08-31-2010, 03:52 PM
08-31-2010, 04:05 PM
Floyd - skoro lubisz ceramiki to myślałeś o DiMarzio?
08-31-2010, 04:09 PM
Jeśli lepiej siedzą to super... mi raczej chodzi o aspekt wizualny i sentymentalny... o, Burn dobrze gada, próbowałeś?
Sam mam EMG w Mayo...do ciężkiego grania lux ale Lakuś wyparł wszystko...
...mO_Om...
Cytat:"...I ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony,
08-31-2010, 04:14 PM
fakt, że DM mają duuużo słabszy sygnał, więc jeśli potrzeba headroomu to odpadają.
08-31-2010, 04:47 PM
A ogólnie Floydzie to prosimy o próbki tegoż ustrojstwa z EMG w odpowiednim temacie. Wnoszę, że to X seria i ciężko cokolwiek znaleźć w sieci sensownego o nich - recenzja jakaś?
Rok czasu przymierzałem się do tego POD'a
godzinami czytałem na forach, Filmiki na YT, etc. etc. strasznie nienawidzę multiefektów i musiałem dokładnie przemyśleć jego zakup. W zasadzie to nie nazwałbym tego multiefektem tylko stacją roboczą. Nie jest to zabawka, można naprawdę bardzo fajnie się ustawić. Bardzo prosty i intuicyjny iterfejs, patrzysz z góry jakby na cały pedalboard. A nie tak jak kiedyś 100 tys. funkcji milion efektów i do tego dwu cyfrowy wyświetlacz LED. I weź tu graj Nie straciłem cierpliwości ani razu, bo np takim zoomem to chciałem jebnąć o ścianę (miałem go aż 2 dni) ma wszystko czego potrzebuję, jedyna wada (choć nie dla mnie bo zakończyłem przygodę z tym efektem i go nie używam) to brak kaczki dedykowanej do basu, jest kilka kaczek ale fajnie gadają z gitą. Trzeba jednak brać poprawkę na jedną rzecz. Producent tego urządzenia zamieszczając w nim symulacje, chciał żeby były one ...jakby to powiedzieć...od razu rozpoznawalne. Efektem czego jest pewne przejaskrawienie fabrycznych symulacji. Ale oczywiście można to skorygować EMG w tym Dżezie to klasyczny EMG J-set nie X-series |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|