Fender B-HOOD
no ten jest Mexyk
Fender Jazz Bass Deluxe FMT5 => MM Stingray5 => Cort GB5 Custom => Aguilar TH700 + PTC Audio Lil'B 115 + 112

Odpowiedz
Otóż to.

Odpowiedz
Proszę o przyjęcie do klubu!

[Obrazek: 402516_395684907125425_1429717155_n.jpg]
http://nagrywamy.com/
Squier Precision MiJ SQ '84, Lester Precision, Ibanez Soundgear MiJ '91, Harley Benton PB-20, Fender Bassman SP3100, Carvin R600, TC Electronic BG250, Boss CS2
Odpowiedz
(11-07-2013, 10:59 AM)Bigos napisał(a): Ja rozumiem, ze podróby to podróby.
Ogólnie nie wymagałem, żeby otwory pasowały.
Najgorsze było to, że jeden otwór wystawał.
Prawy dolny róg był brzydki i "niesymetryczny". Przy gryfie by się jakoś zpilnikowało.
W sumie wiercenie nowych otworów na wkręty też nie bardzo mi się uśmiecha.
Ta płytka to pizda wybitna.
Bigos na miejscu w Tarnowie masz Marka a jak nie to do Zbyszka, który mnie dorabiał pickguard.
Buzz WASP , Squier JV Precision Bass '62 MIJ r.prod. '82 , Thunderfunk TFB-550, Berganitino EX112
(05-16-2011, 03:13 PM)Burning napisał(a): jeśli nie lubisz Black Sabbath to jesteś głupim chujem i spierdalaj Wink

Odpowiedz
(11-08-2013, 09:37 AM)Martins napisał(a):
(11-07-2013, 10:59 AM)Bigos napisał(a): Ja rozumiem, ze podróby to podróby.
Ogólnie nie wymagałem, żeby otwory pasowały.
Najgorsze było to, że jeden otwór wystawał.
Prawy dolny róg był brzydki i "niesymetryczny". Przy gryfie by się jakoś zpilnikowało.
W sumie wiercenie nowych otworów na wkręty też nie bardzo mi się uśmiecha.
Ta płytka to pizda wybitna.
Bigos na miejscu w Tarnowie masz Marka a jak nie to do Zbyszka, który mnie dorabiał pickguard.

Niestety. Nie wiadomo, kiedy i czy w ogóle Marek wróci do swojego fachu. Ogólnie ma przejebane....

Odpowiedz
Kilka chwil temu miałem okazję pograć na Dimensionie. Czwórka z klonową podstrunnicą. Cena 8,5k.

Co za rozczarowanie. Zupełnie nijaki bas. Chwilę później pod ten sam piec (combo TecAmp Puma) podpiąłem kosztującą niewiele ponad 1/4 tego Yamahę BB424X i dużo fajniej wg mnie gadała. Nie mówiąc już o Preclu sygnaturze Watersa, którym jestem zachwycony.
Odpowiedz
Może ktoś by przejął i ten b-hood? mazdah? Dwa klasyczne B-hoody. Ampeg i Fender? Big Grin
Odpowiedz
He-he-he-hętnie Wink
Odpowiedz
(12-21-2013, 02:21 PM)Basstard napisał(a): Kilka chwil temu miałem okazję pograć na Dimensionie. Czwórka z klonową podstrunnicą. Cena 8,5k.

Co za rozczarowanie. Zupełnie nijaki bas. Chwilę później pod ten sam piec (combo TecAmp Puma) podpiąłem kosztującą niewiele ponad 1/4 tego Yamahę 424X i dużo fajniej wg mnie gadała. Nie mówiąc już o Preclu sygnaturze Watersa, którym jestem zachwycony.

Na próbkach Fendera też ten dimension mnie nie urzekł - taki ni w chuj ni w dziesięć był. Trochę jazz, trochę mm, trochę modern, trochę nie.
Odpowiedz
Przede wszystkim trochę nie. A wręcz bardzo nie. A szkoda, bo z wyglądu podobie mnie się on bardzo.
Odpowiedz
Mi na filmikach się podbał dlatego, ze to było takie "coś innego"...Basstard a może trafił Ci się jakiś lewuśny, gdzie go ogrywałęś?
Odpowiedz
(12-21-2013, 02:21 PM)Basstard napisał(a): Kilka chwil temu miałem okazję pograć na Dimensionie. Czwórka z klonową podstrunnicą. Cena 8,5k.

Co za rozczarowanie. Zupełnie nijaki bas. Chwilę później pod ten sam piec (combo TecAmp Puma) podpiąłem kosztującą niewiele ponad 1/4 tego Yamahę BB424X i dużo fajniej wg mnie gadała. Nie mówiąc już o Preclu sygnaturze Watersa, którym jestem zachwycony.
Za to Puma klarowna i przejrzysta.Smith i Roscoe brzmialy jakbym tego sie spodziewal.Ale DBS to brakuje temu rozwiazaniu.Teraz tak moge powiedziec jako zadowolony posiadacz Taurusa.
Odpowiedz
gdzie w polsce można takie coś kupić???

pickguard shield

Ewentualnie, czy ktoś z forumowiczów może mi to sprowadzić?

1978 MIA Fender Jazz Bass Ash Maple BA II, 1973 MIA Fender Jazz Bass Fretless Alder Rosewood BA II, 1979 MIA Fender Precision Bass Alder Rosewood BA II, 1979 MIA Fender Precision Bass Ash Rosewood BA II, 1972/1988 Custom Fender/Ibanez Jazz Bass Fretless BA II-> Phil Jones, Monster and George'L Cables -> Futube Custom Preamp, Futube modified: DEMETER HBP-1 Tube Bass Preamplifier, SWR SM900, SWR GrandPrix, SWR Interstellar Overdrive; Ampeg SVT II Pro, Marshall JMP1, Fender MB1200 PowerAmp; Groove Tubes SE II, 1970 Hiwatt DR103, 1975 Sound City 50B Plus -> Aguilar GS 210, Aguilar GS 410, Aguilar GS 115, Hiwatt Custom 4x12, Fender ToneMaster Custom Shop 2x12 with Fane Spk, Fender Rumble Custom Shop 4x10, Ampeg SVT-810AV, SOS Audio Upgrades Buss Compressor

[Obrazek: 1218859243852_f.jpg]
Odpowiedz
sory za off ale, kurde, Alfik chce kupic pickguard ?! Big Grin
Odpowiedz
Alf, kup pickguard AMBa za bodajże 500zł - ze stali Smile
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości