Efekty, Pedalboardy - zdjęcia, testy, opinie
nie ma bramki jako takiej, ale fuzz jest tak mocny, że dławi sygnał jak bramka (jedno z pokręteł potęguje/zmniejsza ten efekt)
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
jest galka bit, dziala troche jak bramka. Otwiera przejscie tlyko przy odpowiednim poziomie sygnału.
Odpowiedz
Sam robiles pedaldeske?
Odpowiedz
a nie widac;d?
Odpowiedz
Wyglada calkiem porzadnie Big Grin
Odpowiedz
Mateusz, zacznij wrzucać jakieś DIY takich patentów, pedalboard za flaszkę WZCK, statyw na szeset gitar z rurek z Obi itp...

Myślę, że wielu by skorzystało Wink
No i jest profit - dostaniesz repy, a że jesteś po dobrej stronie kolesiostwa to nikt Ci ich nie zajebie!
Prawda OMSON? A nie, czekaj... Wink
Warwick->Warwick->Warwick.

[Obrazek: sFxH1j7l.png]
Odpowiedz
Kto tutaj miał phaser Behringera ph9?
Bo ktoś miał na bank...
Odpowiedz
Omson mrgreen
Odpowiedz
Posioned? Wink
Odpowiedz
To ja się pytam. Wink
Odpowiedz
Mam za niego odpowiedzieć? mrgreen
Miał phaser Szumingera, czy ten model- nie wiem.
Odpowiedz
K, thx!
Odpowiedz
(01-11-2014, 12:15 AM)Aval napisał(a): Mateusz, zacznij wrzucać jakieś DIY takich patentów, pedalboard za flaszkę WZCK, statyw na szeset gitar z rurek z Obi itp...

Myślę, że wielu by skorzystało Wink
No i jest profit - dostaniesz repy, a że jesteś po dobrej stronie kolesiostwa to nikt Ci ich nie zajebie!
Prawda OMSON? A nie, czekaj... Wink

ale co tu opisywac, 3 deski 8 wkrętów, czarny spray, butapren i rzepy - wszystko widać;d

Nie gram 15 koncertow w miesiacu wiec starczy
Odpowiedz
(01-11-2014, 12:36 AM)Maciejeq napisał(a): Posioned? Wink

To, to!
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
Tak, mamut nie lubi niskich impedancji i mocnego sygnału. Omsonowi w paralooperze dorabiałem gałkę, która nieznacznie zmniejszała sygnał jednocześnie mocno zwiększając impedancję.

Jeszce co do podłączania zasilacza do kilku efektów. Niektóre tunery, kilka przesterów oraz cyfrowe modulatory potrafią dawać śmieci do toru zasilajacego. Trzeba wówczas albo oddzielnego zaailacza albo takiego z separowanymi sekcjami.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości