Zdjęcia Sprzętu!
Jeff jest bardzo niemedialny. Na prezentacji tego wiosła powiedział "to prawdopodobnie będzie ostatnie wiosło, jakie Cort dla mnie zrobił".
Big Grin
Odpowiedz
Jeff w ogóle mówi różne rzeczy po których się człowiekowi brew unosi, szczerze mówiąc nie jestem, pozostając w głębokim szacunku dla umiejętności, wielkim fanem.
[Obrazek: 17m.gif]
Odpowiedz
Ja jestem, za grę. Zwłaszcza nowsze albumy solowe. MniamSmile

EDYTA: A z Cortem wyszła pewna niezręczność - dalej dodał, że po prostu tak mu się ten bas podoba, że nie będzie żadnych zmian, poprawek ani innych modeli. Facet ma bardzo nieskomplikowane podejście do hardwaru. Zamiast "a może jeszcze jeden czarny, a może jeszcze jeden fretless, a może jeszcze jeden piccolo, a może jeszcze jeden 6-string" po prostu zrobili mu jeden bas, na którym teraz będzie grał Tongue
Odpowiedz
O, ciekawe. Masę lat przecież grał na Deanie.
Odpowiedz
USA 83, olcha, palisander

[Obrazek: OkCKUbM.jpg]

[Obrazek: jiV82p4.jpg]

Mostek już ten co trzeba, jeszcze czarna płytka.
Odpowiedz
ladny.. cos mial robione z lakierem na gryfie czy to na zdjeciu tylko taki mat wyszedl ?
Odpowiedz
Ten gryf wygląda...niewygodnie...
Odpowiedz
No szerokie bydle.
Odpowiedz
Ja bardziej wolę gryf Precla albo SUBa, niż Jazza.
Dłonie mam raczej maławe i to nie jest pies.

Odpowiedz
O kurja śliczny ten precel....masz nagrania?
Odpowiedz
Nie mam nagrań, ten jest not for sale.

100% oryginał, oryginany mostek też mam, lakier też oryginał, hi gloss.
Odpowiedz
Okej, niemiec tez płakał jak sprzedawał..dawaj próbki!mrgreen
Odpowiedz
Podstrunnica Warwicka FNA 5 - podstrunnica z wenge - i tu jest pytanie czy taką podstrunnice potraktować spirytusem salicylowym a później olejem lnianym (zawsze tak robiłem z palisandrem i było bardzo dobrze) czy też dunlopem lemon oil czy innym specyfikiem? Niby wenge jest bardzo oleiste i nie potrzebuje takiej konserwacji ale tak się zastanawiam jak ten biały nalot usunąć.

[Obrazek: do5v.jpg]
Odpowiedz
Spalić mrgreen

Ironia
Odpowiedz
ten bialy nalot to pozostalosc po polerowaniu progów, strasznie ciężko to chujosto usunąć, najlepiej temu zapobiec, przez zaklejanie podstrunnicy przy polerce. Ale jak już jest to j to robie miękką szczoteczką do zębów i naftą.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 32 gości