Zdjęcia Sprzętu!
PowerSoft vs Inuke ? trochę jak Dawid z Goliatem , mieszkam w Twoim rejonie też się zajmuję chałturami i dorywczo nagłośnieniem - znam instalacje elektryczne większości okolicznych lokali (w Tarnowie jest spoko ale poza nim pozostawia to wiele do życzenia) nie obawiasz się spadków napięć ? nie rozbierałem tego berego nie wiem jaki ma zasilacz ale szału może nie być w porównaniu np z PowerSoftem ?
Odpowiedz
(02-03-2014, 08:18 PM)piotrek_wrb napisał(a): PowerSoft vs Inuke ? trochę jak Dawid z Goliatem

Cenowo również.
Już nie pamiętam kiedy ostatnio były problemy z napięciem.
raczej nie grywamy w wiejskich remizach.
Naprawdę jest dobrze pod tym względem w lokalach.

Jestem spokojny i cieszę się z zakupu.

Odpowiedz
Ja nie mówię że inuki to zło - czy kiepski sprzęt - mam nadzieję że się sprawdzą w boju. Chyba mam upośledzenie do cyfry i nic ani nikt tego nie zmieni , nawet PowerSofty. Jak wspomniałem widzę że jesteś z okolic to może kiedyś jakiś browarek i porównanie sprzętów grających ?
Odpowiedz
Chętnie Smile
Sprawdź wiadomości.

EDIT:
Nie wiem na ile ten tekst jest sponsorowany:
http://www.portalnaglosnieniowy.pl/testy...00-w-2-ohm

Odpowiedz
[Obrazek: Body.jpg]
Odpowiedz
[Obrazek: fender-precision-bass-1964-500768.jpg]

Tongue
Odpowiedz
genialny
Odpowiedz
(02-04-2014, 05:03 PM)DEFENCE napisał(a): [Obrazek: Body.jpg]

[Obrazek: wat8.jpg]
Warwick->Warwick->Warwick.

[Obrazek: sFxH1j7l.png]
Odpowiedz
We heard you like split coils, so we split your split coils into more split coils
polecam forum o gitarach basowych - www.basscity.eu
Odpowiedz
Diably:

[Obrazek: IMAG0448_1_zpshsopkstr.jpg]

I znowu mam za malo wieszakow...
outreband.com

Odpowiedz
Pierwszy po prawej......grałbym
Mój sedes
[Obrazek: 2q2t.jpg]
Fender Jazz Bass Deluxe FMT5 => MM Stingray5 => Cort GB5 Custom => Aguilar TH700 + PTC Audio Lil'B 115 + 112

Odpowiedz
chciałbym bongosa obczaić Emotka_2755
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.

[Obrazek: fdan.jpg]
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
(02-05-2014, 08:23 AM)WoWR napisał(a): chciałbym bongosa obczaić Emotka_2755

zapraszam, można porównać ze Stingrejem mrgreen
Fender Jazz Bass Deluxe FMT5 => MM Stingray5 => Cort GB5 Custom => Aguilar TH700 + PTC Audio Lil'B 115 + 112

Odpowiedz
Na stingrayu nie da się grać *mrgeren*
gdzie mieszkasz?
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.

[Obrazek: fdan.jpg]
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
W Harcie. Smile

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 360 gości